Nieuwetijds kind, kristalmens

kristallijne zelf 2.jpgNieuwetijdskinderen, kristalmensen zijn geïncarneerd met meerdere lichtlichamen en zielsdelen met hoger bewustzijn.


Hoe herken je ze?

Nieuwetijdskinderen en kristalmensen kijken hierdoor anders naar situaties en regels, ook aarding en structuren kunnen lastig zijn. vaak zijn ze heel open en kwetsbaar als ziel. Sommigen leren het verhullen, anderen kunnen dat nauwelijks. Ze zien, voelen of horen soms meer, hebben heldere gaven, maar sluiten niet altijd gemakkelijk aan bij ouders, onderwijs, vrienden en maatschappij. Ze voelen zich vaak anders en onbegrepen. Vaak zetten ze zich af tegen oude structuren, oude vormen van gezag, omgang en het doel van werken. Alleen hebben ze nog geen antwoorden over hoe dan wel.


Doel van de nieuwetijdskinderen en kristalmensen

Nieuwetijdskinderen zijn geïncarneerd om de eigen omgeving, ouders en maatschappij  naar meer bewustzijn, harmonie en eenheid te brengen. Ook met de natuur. Juist daarom voelen ze de dingen anders en vanuit een hoger bewustzijn aan. Al is dat doel nog niet helemaal duidelijk in de jeugd.


Alleen, ongelukkig, onbegrepen, onzeker, moe of in verzet met alles. Huid-, allergie of spijsverteringsproblemen
Omdat nieuwetijdskinderen niet altijd begrepen worden kan dit ervoor zorgen dat ze zich heel alleen, onbegrepen, boos en onzeker gaan voelen. Ze kunnen zich dan meer gaan terugtrekken of worden agressief of onhandelbaar. Vaak hebben ze ook huid- of spijsverteringsproblemen.


Nieuwetijdskinderen hebben vaak moeite met aarding en het helemaal aanwezig zijn hier op de aarde
Ze hebben te leren van de oude aarde mens, maar toch ook anders. Ze mogen inzien dat regelgeving, daadkracht, doorzettingsvermogen, geld en structuren niet slecht zijn, maar hun hoger doel kunnen dienen.


Hiervoor adviseren wij een heldervoelende nieuwetijds Master Healer-Reader en Coach met ervaring

Deze kan op zielsniveau readen naar de bedoeling van de ziel en de omstandigheden van het nieuwetijdskind of kristalmens en helpen met healen, coachen en aarden. Een Master Healer-Reader-Coach van het Elohim Centre kan beleiden om de essentie-kwaliteiten en bestemming wakker te maken of te houden waardoor de levenszin en levensdoelstelling in positieve richting kan stromen.
Dan  kan het (volwassen) kind werkelijk gelukkig zijn en zijn/haar weg vinden.

 Ben jij een nieuwetijdskind of heb jij een nieuwetijdskind?
Worstel jijzelf met het leven of zie jij je zoon/ dochter worstelen en wens je graag healing en inzichten? 


Voor een persoonlijk consult kun je ook denken aan het volgende;

  • Hoe om te gaan met een nieuwetijdskind en hoe je je kind het beste kunt bekrachtigen?
  • Ongelukkig of anders voelen, disfunctioneren (thuis, school, werk). We hebben daarmee vele ouders en kinderen fantastisch kunnen helpen via healing, reading en coaching. Ook via een afstandbehandeling met een telefoongesprek.
  • Kwetsbaarheid en diepere aarding voor lichtlichamen middels een multidimensionale healing.
  • Hoe om te gaan met kwetsbaarheid en gevoeligheid, en hoe jij je kind daarin kunt begeleiden.
  • Je Kristallijnen zelf bewust maken, hoe ermee om te gaan als ouder of kind.
  • Hoe om te gaan met helder bewustzijn e.a. gaven, meesterschap bij heldervoelendheid, helderziendheid, multidimensionaliteit.
  • Hoe je aansluiting vindt in de maatschappij met behoud van je eigen kwaliteiten en essentie.
  • Andere vragen.


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's