Relaties, zielenpartners, seksualiteit

ziele seksualiteit.jpgRelaties, seksualiteit en zielenpartnerschap kunnen in deze tijd naar de hoogste vorm worden gebracht. In een sessie(traject) worden karmische herhalingslussen en banden die de juiste vorm in de weg staan, benoemd, en samen met jou, geheald. Afhankelijkheden, astrale beïnvloeding, haakjes en needings lossen op zodat je de God/Godin in de relatie met jezelf en de ander wordt! Verschillende Elohim healers hebben ervaring op het gebied van tweelingzielen.


Relaties kunnen veel vragen en onzekerheden wakker maken.

Niet weten waar je aan toe bent, is hij of zij mijn tweelingziel? Waarom zijn we elkaar tegengekomen? Wat hebben we elkaar te leren? Hoe kunnen we nog verder met elkaar? Wat is er nodig samen verder te groeien? Waarom trek ik geen relatie aan? etc. Via een reading-healing consult kunnen er diepgaande inzichten en healing gegeven worden op de blokkades zodat jij of jullie weer verder kunnen.

Ook andere vragen kun je stellen.


Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!


Voor het maken van een afspraak voor een live of afstand sessie:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's