Tuin adoptant worden voor het praktische onderhoud van een helende tuin (en jezelf)?

Wil je vaker op de Elohim Krachtplaats in het liefdeseenheidsveld aanwezig zijn en je bijdrage  leveren als tuinadoptant? Wil je vaker healing ontvangen van een bepaalde krachttuin?

  • Wil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen in ruil voor tuinwerk vanuit diensbaarheid? 
  • Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het Licht en het liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats?
  • Wil je jezelf ondersteunen bij je zelfrealisatieproces en levensbestemming waarvoor de codes in de zelfrealisatie tuinen verankerd liggen?
  • Draag je het Elohim Centre een goed hart toe en wil je bijdragen aan de nieuwe aarde?

Adopteer dan één of meerdere helende tuinen!Tuinadoptant worden
P1220711.JPGEen viertal tuindadoptanten doen dit werk al heel wat jaartjes met veel plezier. Het is dan ook een wederzijdse win-win situatie. Ze komen niet allemaal op dezelfde dag, maar op dagen van eigen voorkeur behalve op maandag als we gesloten zijn. Het is belangrijk dat je verstand hebt van het verschil tussen planten en onkruiden die gewied moeten worden.

Spelregels
Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zijn de tuinen voor mediterende bezoekers open en kun je er niet in werken. Voor of na die tijd kun je er terecht om te wieden, planten of snoeien en als je wilt mag je de verdere dag gratis gebruik maken van de zelfrealisatie tuinen of het Lemurisch Bos. Kom je op andere dagen om te mediteren en je op te laden, dan die waarop je in je tuin werkt, dan betaal je gewoon tuin-entree. Vóór de winter maak je de tuin winterklaar door o.a. het laatste onkruid te verwijderen en in maart begin je dan weer. Je komt wekelijkse om de tuin bij te houden. In maart en april en in oktober, november is, afhankelijk van het weer,  1x per 14 dagen voldoende om te wieden. In de winter als alles stil ligt en niet meer groeit is je tuinhulp uiteraard niet nodig. Je mag je eigen tuingereedschap meenemen of dat van ons gebruiken. Van jou wordt verwacht dat je je verbindt voor minimaal 1 jaar tuinseizoen.


Koffie pauze  10.15 uur-10.30 uur
De meeste tuinadoptanten komen als ze er zijn even met het team bio koffie of kruidenthee drinken en ook dat voelt heel goed in de verbinding. De koffie of thee krijg je gratis.
Samen gaan we voor Eén!

Heb jij er zin in? Neem dan contact met ons op E: info@elohim-centre.org

Adres en route

Wij kijken er naar uit!
Het Elohim team

 

Hieronder een paar voorbeelden van de helende zelfrealisatie tuinen die nog vrij zijn om te adopteren:

 tweelingstraal 2015.jpg 2e chakra  Voorhoofdchakra – Scheppingskracht.jpg
 
Tweelingstraal-Heilig Huwelijk Tweede Chakra - Vreugde Voorhoofdchakra-Scheppingskracht