Tuin adoptant worden voor het praktische onderhoud van een helende tuin (en jezelf)?

Wil je vaker op de Elohim Krachtplaats in het liefdeseenheidsveld aanwezig zijn en als tuinadoptant helpen onkruid wieden? Zo kun je  vaker healing ontvangen van een bepaalde krachttuin.

  • Wil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen in ruil voor tuinwerk vanuit dienstbaarheid? 
  • Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het Licht en het liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats?
  • Wil je jezelf ondersteunen bij je zelfrealisatieproces en levensbestemming waarvoor de codes in de zelfrealisatie tuinen verankerd liggen?
  • Draag je het Elohim Centre een goed hart toe en wil je bijdragen aan de nieuwe aarde?

Adopteer dan één of meerdere helende tuinen en kom ons helpen met onkruid wieden in 1 of enkele tuintjes!


 

Tuinadoptant worden
P1220711.JPGSommige tuindadoptanten doen dit werk al heel wat jaartjes met veel plezier. Het is dan ook een wederzijdse win-win situatie. Als je zelfstandig kunt werken en verstand van de vaste planten en onkruiden hebt of krijgt, kun je van woensdag t/m zaterdag(morgen) op 1 of meer dagen komen.

Spelregels
Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zijn er, vooral zomers, in de tuinen mediterende bezoekers. Daarom kun je beter smorgens werken. Vóór de winter maak je de tuin winterklaar door o.a. het laatste onkruid te verwijderen en alles even aan te vegen en in maart begin je dan weer. Je komt wekelijkse om de tuin bij te houden. In maart en april en in oktober, november is, afhankelijk van het weer,  1x per 14 dagen voldoende om te wieden. In de winter als alles stil ligt, en niets meer groeit is je tuinhulp uiteraard niet nodig. Je mag je eigen tuingereedschap meenemen of dat van ons gebruiken. We hopen dat je je wilt verbinden voor minimaal 1 jaar tuinseizoen.

 

Koffie pauze  10.15 uur-10.30 uur
De meeste tuinadoptanten komen als ze er zijn even met het team bio koffie of kruidenthee drinken. Maar dat is net wat je wllt. De koffie of kruidenthee is uiteraard kosteloos.

Heb jij er zin in? Neem dan contact met ons op E: info@elohim-centre.org

Adres en route

Wij kijken er naar uit!
Het Elohim team

 

Hieronder een paar voorbeelden van de helende zelfrealisatie tuinen om te adopteren:

 tweelingstraal 2015.jpg 2e chakra  Voorhoofdchakra – Scheppingskracht.jpg
 
Tweelingstraal-Heilig Huwelijk Tweede Chakra - Vreugde Voorhoofdchakra-Scheppingskracht