aanvullende informatie Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Vervolg....

merlijn 12.jpeg

 • Je ontvangt een Merlin tool waardoor je jezelf en anderen dieper in je lichaam brengt en meer aardt

 • Gechannelde kristallen en halfedelstenen voor een bepaalde tijd in iemand lichaam plaatsen bij ziekte of voor innerlijke ontwikkeling.

 • Een gechannelde chakra-kristal-legging van diverse edelsteensoorten, inclusief Merlin healing,  in het lichaam plaatsen welke weken door kan werken als nodig.

 • Homeopatische e.a. natuur-medicijnen van overal ter wereld en in elke samenstelling kunnen channelen en inzetten bij een probleem. In iemand  lichaam ïnstalleren en de healing aan laten staan zolang als nodig.

 • Snelle aurareiniging. Ook per auralaag of thema. Bv voor de blokkades van het innerlijk kind of de fysieke afv alstoffen. Zeven.

 • Een engelenjas channelen en rondom iemand aanbrengen ter bescherming, tegen beïnvloeding, voor liefde, harmonie en geborgenheid. Ook deze tool kun je voor een langere tijd plaatsen en ontvang je ook zelf.

 • Feng shui met harmonische energie channelen en installeren in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's voor zolang als nodig. Dit kun je ook op afstand voor anderen doen. en aan laten staan of op een bepaalde tijd weer vanzelf laten weghalen.

 • Gechannelde edelstenen etherisch in een gebouw of op de behandeltafel plaatsen om de sfeer van een kamer, school, werkplek of organisatie) positief voelbaar, te veranderen.

 •  Witroze Merlin Liefde voor troost, geborgenheid, in een kamer zetten (bv bij zieken, dementerenden, bange kinderen, innerlijk kind gevoelens of heling van hartzaken).

 • Andere (krachtplekken, vakantieadressen, het Lemurisch bos) energetisch naar je toe halen en in je omgeving installeren. Vakanties, mensen en krachtplaatsen bezoeken kosten geen geld en reistijd meer!

 • Toverdraden voor diepere integratie van het healingstool van Merlin, in het weefsel en DNA

 • Dolfijnenenergie voor liefde, speelsheid, vreugde en geluk in een ruimte, het auraveld en hart, leren channelen en voor een langere tijd installeren.merlijn 2013.jpgWaarom bij het Elohim Centre?
Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun. Op de Krachtplaats opent jouw volledige potentie, je hoogste Licht en oorspronkelijke Magische Zelf tijdens de workshops gemakkelijker in je persoonlijkheid. Ook de natuur opent er zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. Natuurspirits zullen samenwerken met Merlin en doen mee! De Elohim Krachtplaats, de Helende Tuinen, waaronder Merlin's krachttuin zowel als de Merlin krachtplaats tinctuur  ondersteunen je Magische Kwaliteiten en het openen van je hoogste Licht.


 

Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin

Bijzonder en indrukwekkend, boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen staan je te wachten. Werken met de hoogste Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, speelsheid en gemak. Ongelofelijke wonderen manifesteren zich in een handomdraai en het houdt niet op. Wat een vreugde en snelheid aan geschenken. En toch is het ook heel serieus. De in jouw systeem uit de Lichtsferen "gedownloade" Merlin-gereedschappen, zoals alle natuurmedicijnen van de wereld, kun je gebruiken voor healing op je zelf of voor een ander. Het is heel duidelijk voelbaar en werkt ook op afstand.

Vereisten
Je liefde voor mensen, contact met je innerlijk kind, gevoeligheid en intuïtie, zowel als een gezuiverd en open kundalinikanaal is wat je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan deze beroepsopleiding.  Merlin en Merlina zullen je verder helpen!

Thuis al beginnen met Merlin healing?
De Merlin-opleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je direct in staat bent met de door jou opgedane kennis en kwaliteiten te healen op magische en krachtige wijze! Op jezelf of elkaar. Deze opleiding is zowel een snelweg en diepgang voor je therapeutische praktijk, als voor eenheidsbeleving, blijdschap, de stralendheid van je innerlijk kind en zelfrealisatie.


Nieuwetijdsenergie
De grote lijnen van de inhoud van de Merlin-opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de dingen die nu bij je leven. Naast alle inhoudelijke kennis, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Kwaliteit korte Merlin beroepsopleiding
De Merlin opleiding geniet al sinds 2003 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerden Merlin-healers werken reeds met de opgedane ervaring en kennis in een praktijk.
Een opleiding om je Merlintools en kennis niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om je Divine scheppingskracht en oneindige mogelijkheden in je leven toe te kunnen passen als de multidimensionale scheppende Goden/Godinnen die we allemaal zijn. Het onmogelijke kan mogelijk worden, ook in jouw leven! Leer op integere wijze met de hoogste Magie te spelen!


 

Klik hier om je aan te melden voor de workshop


Over een aantal maanden is er nog een ander weekend Merlin opleiding

 


Merlijn opleiding als toegang tot andere Elohim beroepsopleidingen

Na de Merlin-opleiding kun je, als je wilt, ook verder gaan met de beroeps-opleidingen "Master Healer-Reader-Coach", de "Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan of de beroepsopleiding tot Heilig Magiër. Zie de site bij "opleidingen" . Zie www.elohim-centre.org bij "opleidingen".

 


 

Grote wonderen geschieden in een handomdraai!

 


  IMG_6614[1]

Ervaar de geweldige energie van Merlin-Merlina en zijn Drakenplek op de Elohim Krachtplaats en haar Helende Tuinen

Bestel de Merlin-Merlina tinctuur

 


Lees hier de ervaringen van medecursisten


Lees meer, een verdiepende tekst over de absolute Krachten van Merlin