Persoonlijke ontwikkeling lijkt soms zo tegenstrijdig

Aan de ene kant is alles wat je lastig vindt en waar je jezelf een verhaal over vertelt niet werkelijk een 'echt' issue dat je weerhoud om jeZelf te zijn. Desondanks ervaren we deze uitdagingen wel met een reden en lijkt het niet ‘spiritueel volwassen’ om deze te onderkennen.

zon en wolken.jpg

Blijf niet hangen in je verhaal

Tot in den treure jezelf vertellen wat je niet kunt of durft zal je nooit helpen. De verhalen waar je in gelooft voed je immers. Dat jij op dit moment nog niet de persoonlijkheid kunt manifesteren die je graag wilt zijn, betekent ook niet dat dit buiten je 'bereik' ligt of onhaalbaar is. Blijf je je hele leven in een veredelde tweede keus leven, met alle onbewuste, onbevredigende gevoelens van dien?

Erken waar je nog kunt groeien

Desondanks is het belangrijk te erkennen op welke vlakken je nog dingen kunt leren, en te zien waar je valkuilen liggen. Als je dit ontkent kun je niet de beweging maken die je doet groeien op persoonlijk en zielsniveau. Je blijft dan waar je bent.

Je zou kunnen zeggen dat waar je nu bent het 'enige' is dat er is. Dit is als concept een mooie gedachte, maar heeft als filosofie niet veel praktische waarde in je dagelijkse leven. De motivatie achter groei is immers dat je iets in huis wilt halen wat je nu nog minder in huis hebt. Als je deze innerlijke drive niet de ruimte gunt, zal je nooit werkelijk jeZelf kunnen zijn. Je blijft rondhangen in een onbewuste comfortzone waarin je de verantwoordelijkheid voor je leven niet hoeft aan te gaan.

overgave 4.jpg

Schijnbare tegenstellingen

De acceptatie van  het moment zoals het is, en de impuls om hieraan voorbij te gaan lijken tegenovergesteld. Wanneer slechts één van deze kanten van  het spectrum geleefd wordt kan de bedoeling van je Essentie vaak niet volledig geleefd worden. Wat is dan wel de bedoeling kun je je afvragen? Ik denk dat het gaat om de inzichten van beide perspectieven  (acceptatie, groei-impuls) in balans te brengen. Zo kunnen ze elkaar versterken in plaats van tegenwerken. Geloof dus niet in de 'onmogelijkheidsverhalen’ die je jezelf vertelt. Blijf niet hangen in het plaatje dat de maatschappij, je ouders of werkgever over je heeft, maar durf te zijn wie je van binnen voelt dat je bent! Maar wees je bewust van de aspecten die je nog kunt ontwikkelen en neem hier verantwoordelijkheid voor. Maak de beweging tot groei, inzicht en het toepassen van je kennis in de praktijk. In de balans en daarmee samensmelting tussen deze schijnbare uitersten ontstaat de grond waarin je je volledigheid kunt Zijn.

Laat je hierin helpen en denk aan een Master Healing-Reading!

Ik ken veel van de verschillende gezichtspunten die je innerlijk kunt meedragen, en kan je helpen je hierdoor heen te laten zien. Zo kun je Thuiskomen in jeZelf. Ook ik heb het ouderlijk huis en mijn school destijds verlaten omdat ik voelde dat ik daar de roep van mijn ziel niet kon horen en volgen. Dat was niet altijd makkelijk. Desondanks heb ik geluisterd naar dat gevoel en het heeft me gebracht tot waar ik nu ben.


mooie foto boom.jpg

Denk ook aan:

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

Klik hier voor alle CRKBO erkende Elohim Opleidingen.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin