Master Healing, Reading en Coaching en Satsang

Leven vanuit je (zuivere) buikgevoel, je ware Zelf

Kristallijn, lotusbloem, zuiverheid.jpgAls professionele satsanggever en docente kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Tijdens de satsang-coachinggesprekken en in mijn workshops help ik je voorbij het versterken van je spirituele ikje, Gaven of kosmisch meesterschap naar een functioneren vanuit de Stilte, Vrede en Ruimte van het Ontwaakte, Verlichte, Ware Zelf.

Zijn wie je werkelijk Bent

Naast satsangever ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van het openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf, je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid in combinatie met je meesterschaps kracht.

In mijn workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuur-spirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Draken-krachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen.

In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong en het leven vanuit je buikgevoel.

Ik begeleid je telkens een stap verder op je pad naar het belichamen van egoloosheid door de buik en basis heen.

Relatie-dynamieken

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling en bewustzijns groei heb ik zelf heel wat doorworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar de stem van mijn ziel en uiteindelijk van mijn Goddelijke Vonk in de relatie en dat was niet altijd gemakkelijk!

Al deze ervaring zet ik sinds 2009 in als Docente, Satsangcoach en Healer/reader op het gebied van relaties, seksualiteit, intimiteit en het Ontwakingsproces.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Ananda

 

 

'Lieve Willeke en Elohim,

Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds de satsangsessie met Willeke.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.
Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...

Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding.Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.'

Liefs, Janneke