Master Healing, Reading en Coaching en Satsang

Leven vanuit je (zuivere) buikgevoel, je ware Zelf

Kristallijn, lotusbloem, zuiverheid.jpgAls professionele satsanggever en docente kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Tijdens de satsang-coachinggesprekken en in mijn workshops help ik je voorbij het versterken van je spirituele ikje, Gaven of kosmisch meesterschap naar een functioneren vanuit de Stilte, Vrede en Ruimte van het Ontwaakte, Verlichte, Ware Zelf.

Zijn wie je werkelijk Bent

Naast satsangever ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van het openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf, je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid in combinatie met je meesterschaps kracht.

In mijn workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuur-spirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Draken-krachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen.

In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong en het leven vanuit je buikgevoel.

Ik begeleid je telkens een stap verder op je pad naar het belichamen van egoloosheid door de buik en basis heen.

Relatie-dynamieken

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Tijdens mijn spirituele ontwikkeling en bewustzijns groei heb ik zelf heel wat doorworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar de stem van mijn ziel en uiteindelijk van mijn Goddelijke Vonk in de relatie en dat was niet altijd gemakkelijk!

Al deze ervaring zet ik sinds 2009 in als Docente, Satsangcoach en Healer/reader op het gebied van relaties, seksualiteit, intimiteit en het Ontwakingsproces.

Ik ontmoet je graag!
Willeke Ananda

 

Hoe kan ik boeken?

Workshops, artikelen en meer over Willeke

Cliëntervaringen

Wat was het een bijzondere healing om te ervaren, vooral ook met de klanken, heel erg mooi en zuiver!Ik voelde me heel erg veilig en wat vooral heel erg belangrijk was voor mij is het gevoel van ontmoet worden, gezien worden, gehoord worden in al mijn lagen, in heel mijn hoedanigheid.De diepste pijn in mij werd ontmoet, gezien en gehoord en dat betekent heel veel voor mij!Natuurlijk voelde ik in de dagen na de sessie de pijn die opgeslagen lag in mijn lichaam en het verdriet, maar ik heb er heel veel van geleerd. Hierdoor heb ik geleerd wie ik ben, mezelf weer ontmoet. Ik kan weer tot in het diepst met mezelf praten, zo fijn! Zo'n groot cadeau!!!!! Het gaat met kleine stapjes maar het is zo fijn de geruststelling en het vertrouwen te voelen en te weten dat ik weet hoe ik met mezelf kan praten, hoe ik naar mezelf kan luisteren, dat ik weer ruimte kan maken voor mezelf. Ik kan het gewoon :-). Ook voel ik in mijn lichaam meer zachtheid, de verstraktheid is er uit, heel bijzonder en fijn. Ik heb nog een aantal keren naar de opname geluisterd van de sessie en dit was erg fijn! Elke keer wordt het nog een stukje dieper aangeraakt in mijn systeem, heel fijn, dat zorgt voor een nog diepere heling."

Klik hier voor meer ervaringen

 

 

Kwaliteit samenwerkende Elohim Master Healer, reader, coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een kristal, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur

 

'Lieve Willeke en Elohim,

Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds de satsangsessie met Willeke.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.
Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...

Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding.Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.'

Liefs, Janneke