Leven vanuit de transparantie en openheid van je ware Zelf

Bijdragen aan de Nieuwe Aarde op een simpele maar waardevolle manier

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

regenboog,berg.jpgEr zijn mensen zoals jij nodig om het nieuwe bewustzijn onder de aandacht te brengen van de grote massa. Op het Elohim Centre wordt er opener en transparanter geleefd. We spreken onze gevoelens en gedachten uit en nemen kritiek minder persoonlijk. Doordat er mensen zijn die dit ondersteunen en uitdragen, kun je 'oefenen' om vanuit je ware Zelf te leven. Wanneer je meer vanuit deze openheid en transpersoonlijkheid kunt leven draag je dit automatisch uit naar je omgeving. Hierdoor kan er een nieuwetijds maatschappij ontstaan. Maar wat houd het leven vanuit je ware Zelf in?

Vanuit de openheid van je ware Zelf leven

Hoewel er hier en daar groepen van mensen samenkomen en bewuster leven, functioneert het gros van de mensen nog vanuit het afgescheiden ego. Uiteindelijk is het de bedoeling voor de mensheid om daar aan voorbij te gaan. Zo creeëren we een nieuwe wereld. Een wereld waarin we in Eenheid met elkaar en de Natuur leven.

Het versnellen van deze verruiming in het collectief, vraagt om een groep mensen die dit voor leven. Dit zijn de voorlopers en vertegenwoordigers van deze nieuwe aarde en samenleving. Voor deze voorlopers bieden we de mogelijkheid d.m.v. workshops, sessies of meewerkend participeren te oefenen om vanuit je ware Zelf te leven. Doordat we bij het Elohim Centre open zijn over onze gedachten, gevoelens en wat we waarnemen bij de ander ontstaat er een veilige, transparante omgeving. In de workshops en sessies leer je door te krijgen wanneer je vanuit het ego handelt. Ook krijg je heling op de thema's waar je in vast kunt zitten zoals onveiligheid, achterdocht, reactief gedrag of je alles persoonlijk aantrekken. Je leert elke keer weer hoe je terug kunt keren naar je ware Zelf. Door op de Krachtplaats te verblijven of te participeren ben je in staat om dit te oefenen in een veilige, geborgen omgeving.

Hoe meer mensen weten over het ware Zelf en de overgang waar we als collectief van de mensheid in zitten, hoe beter

bewustzijnsverspreiding.jpg

Hoe meer mensen er wakker gemaakt worden, hoe meer mensen de kans krijgen om deze weg te gaan. Als je onbewust bent en niet door hebt in welke patronen je vast zit, heb je niet snel de mogelijkheid om te veranderen. Je weet simpelweg niet dat er een andere manier is. Daarom zijn er voorlopers zoals jij nodig die vertellen over het ware Zelf en de veranderingen in het collectief. Jij bent degene die je omgeving wakker kan maken! Vertel ze dus over de weg die je loopt, de overtuigingen die je bij ze herkent en het herhalende gedrag dat je opmerkt. Zo ontstaat er een veld van bewustwording dat zich als een olievlek zal uitspreiden. Vertel je omgeving ook over het Elohim Centre en de mogelijkheid om hier de hele weg te gaan. Onthechting van je oude zienswijzes en gedrag tot diep in het lichaam.

Alleen wanneer de schijnbare tegenstellingen in jezelf oplossen kan er een andere manier van leven ontstaan

Als je niet doorhebt wat het ego doet, kun je je er ook niet van onthechten. Vaak denken mensen dat je vanuit je ik een mooiere wereld kan creeëren. Tot op bepaalde hoogte kun je inderdaad vanuit je hart en ziel leven. Dat voelt als een bevrijding. Maar een volledig nieuwetijds samenleving kan pas ontstaan als de identificatie met het ik oplost. Pas dan is er geen eigenbelang, zelfbehoud en bescherming dat nog in de weg staat. Dan kunnen we spreken van een verlichte samenleving!

Hoe kun je dit praktisch maken?

Door je eigen ik-identificaties steeds meer te doorzien zul je vanzelf in je gedrag en gesprekken gaan vertellen over hoe je de dingen ziet. Je voedt het kleine zelf in de ander niet meer en kunt uitleggen waarom ze zich ongelukkig voelen. Op het Elohim Centre ondersteunen we mensen om hun ware Zelf te worden en te belichamen tot in al hun cellen en gedrag. Door middel van workshops, sessies en een verblijf op de Krachtplaats maak je contact met je ware Zelf en leer je dit te integreren in je gedrag. Zo verander je jezelf en daarmee ook de wereld! We vragen je je vrienden en vriendinnen vertellen over je ervaringen met Zelfrealisatie en het Elohim Centre, zodat ook zij deze weg kunnen bewandelen.

Dit wordt er aan je gevraagd als jouw bijdrage aan de wereldziel. Help je mee?


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin