Ervaringen: Merlin Healer opleiding

"Van het weekend heb ik getoverd op het Elohim centre. Het leuke was dat ik mijn toverboek thuis kon laten. Het enige wat ik mee hoefde te nemen was mijn magisch kind en een open hart♥. We hebben o.a gewerkt met toverdraden, kristallen, de elementen en de eenhoorns. De rest houd ik maar geheim.. Prachtige tools ontvangen dus van Merlijn via Joke. Ik werd vannacht meteen uitgedaagd om de tools in te zetten op Bo onze hond. Bo ademde vreemd en voelde zich ongemakkelijk. Hij liep onrustig heen en weer door het huis. Bo reageerde meteen op Merlijns healingtools. Hij werd rustig en viel eindelijk in slaap. Dank je Merlijn en dank je Joke voor dit grote geschenk. De magiër in mij is opgestaan."

Lieve groet, Ingrid


"Ik heb genoten van je Merlijn opleiding en ik kan dan eigenlijk ook niet wachten tot dat het april is wanneer het vervolg gegeven gaat worden voor Merlijn! Nu al zie ik direct resultaten in de behandelingen die ik geef. Het is mooi te zien hoe Merlijn aan het werk gaat als je voor hem open kan stellen en hem zijn gang laat gaan.

Ik voel me steeds verder vallen in het niets. Het Kaboutervrouwtje Retrina dat ik kocht helpt mij daar mee alsof het een zachte landing mag worden. Wat een mooie diepe contacten heb ik mogen zien en voelen. Ik zie/ voel steeds meer hoe dingen hun aandacht vragen. Ik wordt weer helderder en kan weer actie ondernemen als het de bedoeling is zonder door te slaan in een onmacht situatie."


Dankjewel voor de mooie Merlijn-Workshop die je gegeven hebt.
Er komen mij woorden te kort om te omschrijven wat een krachtige energie je neerzet en hoe je de groep daarin begeleid en stuurt.
Heel veel dank,

Liefs, Veerle


 "Dank voor het ongelofelijke weekend en de magie die jullie in mijn leven hebben gebracht."

Caroline


"Mooie bizarre dingen zijn gebeurd de afgelopen week sinds de workshop, enorm wat daar allemaal gebeurt. De healing in de Moeder Aarde tuin was ook zo bijzonder. Thuis na afloop reinigde ik voor de eerste keer mijn eten en verhoogde de energie met behulp van de Merlin tools uit de workshop. Toen ik begon te eten moest ik lachen en werd helemaal vrolijk!!"

Liefs aan allen, Claudia


"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.

Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen. De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."

Heel veel dank en liefs van Jeanneke


"De warmte, de kracht , de liefde en het vertrouwen in het Hoogste die we in de Merlijnopleiding hebben mogen voelen en ervaren is zo intens mooi en ontroerend.
Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn om dit te mogen voelen en doorleven en verder door te geven als kanaal. Dit is sacraal en licht."

Patricia


"Bedankt voor het geweldig weekend. De energie was erg mooi, krachtig en ontroerend.

Ik oefen regelmatig. De energie is natuurlijk minder sterk maar ik blijf oefenen en genieten."
 

Goede tijd, Josiane


Heel veel dank voor de mooie merlin opleiding en alle prachtige tools die we hebben gekregen!! Je hebt me tevens een krachtig voorbeeld gegeven hoe je een Power-vrouw belichaamt! Ook die informatie trilt in mij mee en kan ik voor mezelf gebruiken en doorgeven aan andere vrouwen. Dankjewel dat je zo duidelijk laat zien wie je bent!"

Liefs, Ineke


"Heb net de Magische draden ingezet voor een vriendin met paniekklachten, en tegelijkertijd
direct zoveel meer heling dan verwacht.....zo ontzettend krachtig, zo'n grote liefdes power....
een woord....unbelieveble!
Zo krachtig aanwezig Merlin, met echt hoge liefde direct uit de bron/Vader."

Groetjes, F


 "Ik wil je nog bedanken voor de prachtige merlijn opleiding die ik afgelopen weekend heb mogen volgen. Vond het enorm prachtig en boeiend wat ik heb geleerd. Ik zal zeker nog meer workshops volgen omdat ik eindelijk iets heb gevonden wat aansluit op hoe ik het voel en zie.
Kan het trouwens kloppen dat ook na de workshops ze nog verder gaan met me? Heb namelijk afgelopen nacht gedroomd dat ik nog meer transmissies kreeg."

Heel veel liefs, MS


Hoi Elohim Team,
Sinds het Merlin weekend is er veel gebeurd, ik bleef een week lang nog vol in de energie van Merlins bewustzijn. Ik kreeg veel healings door voor mijzelf, familie, mijn kinderen, mijn tuin en de wezens daar. Geweldig ook om anderen met Merlijn te behandelen!

Wel kreeg ik heel sterk dat ik er totaal niet mee moet  “bemoeien” en dat werkt heerlijk zeg. Vaak komen er ook nog anderen meewerken zoals Isis, Pallas Athena, Lemurische engelen etc. Op de meditatiecursus die ik geef, was het eindelijk zover, een volle avond ‚ gechanneld. Voor iedereen was het een zeer intense ervaring, elementen healing, Het Christuslicht en een man/vrouw healing. Prachtig dat dit allemaal door mag komen na de Merlijn weekendopleiding.
En ook nog een paar fijne contacten overgehouden aan het weekend.

Na een week begon het ‚echte werk’, mijn stuit chakra ging open en mijn benen. Dit was al door je gezegd Joke dat er aan gewerkt zou worden. Toevallig  kwam ik een therapeut tegen die oude angsten en eruit kon halen. Ik voel me sinds tijden weer zelfverzekerd, vol in mijn lijf, diepe rust en ook zelfliefde kan ik nu voelen. Geen schuldgevoel, angst voor manipulatie of onnodige terughoudendheid.  Het voelt als een grote stap na alle fases die ik door ben gegaan.

Bedankt, Peter


"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

Veel liefs, Nathalie


"Ik was aanwezig tijdens de Workshop Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten. Mooie bizarre dingen zijn gebeurd de afgelopen week sinds de workshop, enorm wat daar allemaal gebeurt. De healing in de Moeder Aarde tuin was ook zo bijzonder. Thuis na afloop reinigde ik voor de eerste keer mijn eten en verhoogde de energie met behulp van de Merlin tools uit de workshop. Toen ik begon te eten moest ik lachen en werd helemaal vrolijk!!"

Liefs aan allen, Claudia

 


 

Lees verder: