Info en tips bij aanschaf audio opnames en E-learning

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop of groepshealing van Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos. Juist door de groepsafstemming van Joke en haar gevorderde groep studenten op binnenkomende informatie en de helende Krachten van de Bovenwereld zal de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en je omgeving herstellen. Op die manier zijn de helende Krachten die je ontvangt veel groter zijn dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Houdt daar rekening mee. In de audio's van een E-cursus zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

Bij elke gechannelde transmissie, E-learning of E-cursus vind je eerst een korte inleidende afstemming

Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat van Vrede en Eenheidsliefde zodat je dieper de inzichten, berwustzijnsgroei en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam zal de heling en transformatie zich verdiepen.


Enthousiast? Geef het door en help anderen te groeien

Draag hiermee bij aan het evolutieplan van de nieuwe maatschappij "Diamond New Earth"!

  • Laad de opname niet goed, hapert hij? Vermoedelijk heeft dit met je internet te maken. Stel de opname in op een lage kwaliteit via het tandwieltje. (Klik op het tandwieltje en dan op 360p.)
  • Om te controleren of je onze online audio bestanden kunt beluisteren, beluister eerst dit proef filmpje.
  • Voor mobiele luisteraars: Het is mogelijk om de opnames te beluisteren op een iPhone of iPad. Op een android of microsoft toestel of tablet kan het zijn dat je opname foutmeldingen geeft of de teller meerdere luistermomenten berekent. We raden je daarom ook aan de opname op de computer te luisteren.