Ervaringen Groepshealing "6-15 D Godrealisatie"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 

"Amazing! Zo mooi om helemaal toe te mogen laten wie ik ben! Me niet meer hoeven verbergen! Complete overgave door alle chakra's heen. Een complete neerzetting van licht. Innige dank!" Yvonne

"Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder." Jeanette

"Heel mooi Joke, ik kreeg zo'n mooi inzicht over iets uit eerdere levens wat ik nu hierdoor kan loslaten en vergeven" Janneke

"Dankjewel, enorm krachtig! Er is zoveel gebeurd, kan er bijna geen woorden aan geven. Dankjewel!" Gerdie


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Wat een diepgaande channeling was dit Joke!  Van te voren al de nodige Opwinding mogen voelen, dat er iets grootst te gebeuren stond. Enorme verbinding gevoeld met alle aanwezigen..wat een energie.
Die enorme, intense stilte mogen voelen, die nu nog meer naar voren kwam..mijn Eeuwige Zelf..IK BEN.
Intense kracht en energie nam in volledigheid toe en voelde zó goed de samensmelting van mn Licht lichaamsdeel,  nog gevulder/completer. In beeldspraak/gevoel  of de Feniks vogel opnieuw uit zijn as verrijst..gouden lava borrelde op in dieper lagen van mijn Zijn. Of het zich vulde vanuit de basis in alle volheid..woorden schieten tekort.
In het deel van Jezus en daarna in beeld met de strijders/ridders..zó herkenning en connectie hiermee, zo voelen van de strijd van er niet mogen zijn, niet de zuivere waarheid mogen spreken..en zag mijzelf op de brandstapel..
Nu zo ontroerd, dat NU de zuivere waarheid gesproken mag/moet worden..tranen van dankbaarheid..opnieuw geheeld op mn keelchakra.
En NU gekroond mag Zijn..ongekend en toch ook weer niet. 
Om weer op weg te mogen gaan, vanuit de rust/stilte mn dingen te doen, waar toe ik geroepen word om te doen.
Joke mijn dank is groot.."

A.


"Het was alsof dat gevoel na deze avond nog dieper in mij kon ankeren, en ik bleef het voelen door de nacht heen, en de volgende dag. Het beïnvloedde daardoor weer hoe ik mijn dagelijks werk deed, en hoe ik mensen en situaties tegemoet trad. Ik voelde dat ik in die diepe innerlijke vrede kon blijven ook daar waar ik in mijn werk situaties tegenkwam met een chaotische, onrustige of geïrriteerde energie. Daardoor was het voor mij makkelijker om niet ook in die energie terecht te komen en ook van daaruit te gaan reageren, maar te blijven handelen vanuit mijn innerlijk gevoelde rust en evenwicht. Het voelde alsof daardoor de minder prettige energieën als het ware strandden, ze doofden als het ware in een soort mul zand, waardoor hun trilling niet werd voortgezet.In plaats daarvan kon ik handelen vanuit die vredig gevoelde kern waarvan ik voelde dat ik die ten diepste was, waardoor er een nieuwe energie van vrede, vriendelijkheid en harmonie in alle situaties ingebracht werd. De energie werd getransformeerd, waardoor ook de situaties transformeerden en zich weer meer gingen vormen naar een energie van harmonie, rust en flow. 

Ik heb echt gevoeld dat ik iets anders achter had gelaten dan wat ik aangetroffen had. Niet ‘ik’ – al was ik het die het waarnam – maar die diepe kern die ik in mij voelde, bron-energie, zo voelde het. Ook een diep innerlijk gevoel van compleetheid dat ik nog steeds in mijn hartstreek kan voelen. Een diep gevoel van rust en volheid. Het heeft me een dieper besef gegeven van de betekenis van mijn Zijn. Dat ik mijn levensbestemming leef door vanuit deze bron-energie te leven, waar ik ook ben, en wat ik ook doe. En dat geeft me weer een gevoel van energie en vervulling!

En grote dank Joke aan jouw werk met het Elohim Centrum, waardoor ik zozeer het gevoel krijg in een wezenlijke ontwikkeling te staan en in de levensbedoeling van mijn eigen leven te komen, terwijl ik gewoon thuis mijn dagelijkse leven leef en mijn heel gewone werk doe."

Ellen


'Wat een mooie transmissie was het gisteravond. Ik voelde heel veel energie in om mijn hoofd, het leken wel energievormen om me heen die met me bezig waren. Veel druk in het keelgebied. Een opbouw van spanning in mijn armen, die later afnam. Veel warmte onder mijn voeten, alsof er kanalen in de voeten open gingen. Ik lag tijdens de transmissie en moest het laatste stukje zitten waarbij mijn benen heel onrustig waren. Alsof alles nog meer geaard werd, hierbij moest ik heel veel gapen. Vanmorgen lichte hoofdpijn en misselijkheid, die nu nog niet weg is. Het lijkt wel een snelweg geworden in mijn hoofd. Alsof is veel sneller geworden, gedachten, meteen emoties en meteen weer loslaten. Voel me ondanks de hoofdpijn heel helder.'

Debbie

"Dankjewel voor de heel mooie bijeenkomst afgelopen donderdagavond! De sfeer in huis werd rustiger en zachter en stiller. Ik voelde meteen blijdschap in mijn hart. Het was alsof Jezus en Maria Magdalena bij me waren. Ik voelde me een heel geliefd kind en was heel gelukkig.

Vandaag zag ik een vriendin en ze zei dat ik er anders uitzag. Ik merk dat ik met meer liefde naar mezelf kijk als ik mezelf in de spiegel zie. Ik kijk met meer vrede en voel me in z'n geheel ook nog steeds een beetje week wat ik niet erg vind en blijdschap en meer rust is er ook.
Het hele gebeuren versterkt ook mijn vertrouwen. Zo fijn!"

Irene


 'Ik ervoer een intense diepte en stilte en zelfs na een aantal dagen is mijn hoofd nog steeds heel rustig'

T


'Wat een intens, diepgaande  transmissie was dit, in een groot energieveld van Onvoorwaardelijke Liefde. Zo'n power bracht het met zich mee!, die zeer diepgaand was en is. Deze keer heb ik het zo intens "anders" gevoeld.

Meegenomen met de woorden van Joke, was de verruiming in mijzelf intens te voelen, zodat ik mee kon gaan in de diepte. Tijdens die diepgang, heb ik énorm moeten gapen dat overging in intens huilen dat ergens diep vandaan kwam.

In dat moment kwamen ook mijn ouders voor "ogen" en zij spraken hun genade en vergeving naar mij uit.. bijzonder. In het laatste gedeelte was er niets anders dan een enorme serene stilte en een immense ruimte van wit helder licht.

Onder alles een diepe dankbaarheid Joke."

Andrisa
 Klik hier om terug te gaan naar de online groepshealing "6-15 D Godrealisatie"