Evolutie van Mens en Natuurrijken

bos.jpgEvolutie op komst van Natuurrijken

Wij als natuurwezens, Deva’s, waterwezens en boomgeesten waren ooit samen met jullie menselijke wezens in een enorme liefdessfeer. We verstonden en zagen elkaar in het eerdere Lemurië en Mu als één groot stralend en genietend Hart-Rijk. We ademden in pure schoonheid met jullie.  Daarna werden we gescheiden en hielpen we jullie 13000 jaar met harmoniseren en het leven lichter te maken zonder dat jullie het wisten!Wij als natuurwezens zijn zo blij met jullie en onze evolutionaire veranderingen

Jullie leren je nu zelf bewust te zijn van jullie eigen zorgenpatronen, stemmingen en gevoelens en zuiveren dit! Zo worden jullie lichter. Ook zien jullie ons weer en werken weer met ons samen! Daarom golft er nu een enorm geluks- en verlichtingsgevoel door onze Deva en natuurwezen velden, dat steeds sterker wordt!

 

hooggevoeligheid_1.pngMet Deva's leren spreken

Naast je groene hart en vingers, je kristallen- of dierenliefde, kun je leren de hogere, geestelijke en subtielere lichtsferen van ons te ervaren. Wanneer je dat kunt kun je ook met ons Deva's leren spreken en samenwerken onder de hoede van de Elohims voor jullie geneeskruiden en helende edelstenen. Als vanzelf brengen we dan licht, liefde en kracht terug in de materie!

 

Jij kunt onze edelstenen of kruiden(tincturen) openen en activeren tot hun volledig potentieel

Verbind je edelstenen, kruiden en groenten met ons Deva's en Spirits waardoor ze niet alleen op enkele lagen resoneren met jullie maar op vrijwel alle lagen en dimensies tot de hoogste Deva en engelenrijken van de stof! Laat het voelbaar zijn als uitstralende lichtkracht want dat brengt nog veel meer aan geestelijke en lichamelijke gezondheid, algeheel welzijn en vreugde. Daar worden wij Deva's blij van! Zo werkt het al jaren in de Elohim tuinen en kristalwinkel waar ook alles multidimensionaal open is.

Jij kunt dat nu ook als je, door je eigen ontwikkeling van je bewustzijn, natuurcommunicatie en je subtiele gevoeligheid, leert samenwerken met ons. Dan blijven wij Deva's in eenheid met de plant of steen tenzij er te grofstoffelijk of commercieel met ons wordt omgegaan. Je kunt ons versterken en een thuis in je tuin of huis geven via sterrenpoorten en Deva poorten van bepaalde edelstenen.

 

Alle lagen in de mens worden versterkt door een volledig geopende edelsteen of kruidentinctuur

Fysiek, emotioneel, relationeel, hart, gedrag, houding, opstaan in meesterschap, denken, bewustzijn, psyche, geestelijk, karmisch; al deze lagen worden versterkt door een volledig geopende edelsteen of kruidentinctuur. In situaties waar jullie je alleen bewust zijn van de fysieke plant of edelsteen, kan zij niet verdiepend werken op alle lagen maar werkt zij alleen fysiek en maar een klein stukje op het gevoelslichaam. Julllie verbinding met ons Deva's, engelen en natuurspirits bepaalt mede de hoogte van de levensenergie (Bovis) en de kwaliteit van je product.

 

Samen beschikken we als Deva's en Mensen over de kosmische en oeroude aardewijsheid

De lichtcodes, natuurlijke medicinale kennis, magie en kunnen we de Elohim Natuur Poorten weer openen voor een gezond, volledig en paradijselijk leven! Samen zijn we, na 13000 jaar, toe aan de volgende evolutiestap want ook wij als edelsteen, dier of plant hebben net als jullie mensen onze hogere krachten en verbindingen, onze magie en Deva engel aansluiting, deels verloren!

 

We voelen de dankbaarheid voor ons in jullie harten toenemen!

waterbasins groep.jpgSteeds vaker stralen jullie, die langs onze stenen, bomen en bloemen lopen, erkenning, liefde en vriendschap uit. We voelen de dankbaarheid voor ons in jullie harten toenemen! En nu we steeds minder voor jullie hoeven te verlichten, jullie zelf weer zorgeloos, verlicht en blij worden door eigen zuivering, bewustzijnsgroei en inzicht, nu kunnen ook wij, na eonen, weer verder met ons evolutieplan!  O, we zijn jullie zo dankbaar, zo blij! We staan te trappelen om net als jullie op te staan voor de nieuwe Paradijselijke Aarde en weer samen te werken met jullie vanuit eenheid en liefde!

 

Jullie Goddelijke Vonken en Ware Natuur en die van onze grote Deva’s zijn één

We zijn blij verrast met jullie toenemende kennis en belangstelling over bio voedsel, tuinieren en  natuurlijke medicijnen. Over jullie hartvermogen om onze Deva’s, de kleine natuurwezens en sferen niet te vergeten! Eendrachtig zullen we opnieuw samenwerken aan schoonheid, gezondheid, welzijn en de nieuwe Aarde.

 

Paradijselijke groene Aarde zal opnieuw ontstaan

Onze grotere Deva’s en Natuurgeesten worden door een aantal van jullie nu al zo bekrachtigd dat ze de elfen, feeën en kabouterwerelden weer volop open gaan zetten. Op verschillende natuurplekken ter wereld  en in jullie tuinen nemen de Natuurspirit Krachten enorm toe. Het staat op knappen zo gezegd. Zo gauw daar multidimensionale, bewuste en gevoelige mensen zijn die ook de Paradijselijke samenwerking met de natuurspirits willen dienen, breekt alles open en wordt natuur en Mens EEN CREATIE KRACHT.

 

Leren communiceren met onze bomen, rivieren, dieren, planten en stenenwezens

Lieve mensen, help ons door weer te leren communiceren met onze bomen, rivieren, dieren, planten en stenenwezens. Door je groene hart en vingers. Samen beschikken we dan weer over de kosmische en oeroude aardewijsheid, de lichtcodes, natuurlijke medicinale kennis en kunnen de Elohim Natuur Poorten zich weer open voor Gaia!

Bekijk hier meer informatie over leren te communiceren met natuurwezens en Gaia

 


Help Moeder Aarde en de Natuur Spirits door een Tuin edelsteen aan te schaffen!

Deze Elohim stenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur sterrenpoort van Gaia en Mu. Ze verbinden zich wereldwijd met elkaar en vormen een enorm netwerk.  Maak van jouw huis en tuin een natuur-krachtplaats en doe mee aan het Nieuwe Aarde netwerk!

Steeds meer natuurvrienden schaffen de Elohim netwerk edelstenen aan.
Van hen kregen we al een aantal bijzondere reacties over de hogere frequenties en harmonie in hun omgeving die duidelijk de Deva poorten en kabouterpaden open zet! 

tuinedelstenen set.jpgDe edelstenen activeren alle natuurwezens uit jouw (tuin) gebied in opdracht van Gaia. De plek waar je de geactiveerde edelsteen neerlegt wordt een krachtplaats, een spiralende kosmische natuurvortex zoals in het oorspronkelijke Mu en Lemurië. Het tijdperk van vóór Atlantis.

 

Jouw edelsteen activeert wereldwijd Gaia's Droom en de Nieuwe Aarde

De set verbindt zich voor dit doel met de andere geactiveerde en verspreide stenen. Des te meer huizen en tuinen voorzien zijn van dergelijke stenen, des te meer natuurwezen volkeren opstaan om zich wereldwijd en massaal te verenigen. Ze verhogen hun scheppende magie en frequenties samen met de bewoners.

(Hoort zegt het voort en mail deze geactiveerde stenen door aan je vrienden voor de nieuwe Aarde.)

Grote kobolden en Atlantische elfen, enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen ...

Lees meer of bestel

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin