Geometrische vormen, Heilige geometrie, spirituele betekenis

De 5 geometrische vormen waaruit de hele schepping is opgetrokken

Op de Elohim Krachtplaats zelf en in de spirituele winkel en webshop vind je de 5 geometrische vormen waaruit de hele schepping is opgetrokken. Deze vormen, ook wel platonische lichamen genoemd, zijn eeuwenoud een symbool van verering en dragen oeroude kennis en grote Krachten. De vormen zijn ieder 1/5 deel van alle Goddelijke Krachten! Zeker als deze geometrische vormen zijn geactiveerd door een 13 dimensionale Meester en Ingewijdene in de Heilige Geometrie. De heilige icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder hebben elk hun eigen spirituele betekenis en werking, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Grote ingewijde en kosmische krachten zijn op de geometrische vormen geprogrammeerd door Ingewijde Joke ElZiam Nootebos

Je ervaart een krachtige healing en inwijding door meditatie in de levensgrote (3m), 13 dimensionaal geactiveerde geometrische vormen op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen . Maar ook door de 13 dimensionaal geactiveerde geometrische vormen in bergkristal of als edelsteen hanger bij je te dragen. Soms zijn er ook geometrische vormen als staande edelstenen bij de Elohim webshop verkrijgbaar. Elk losse geometrische vorm wordt vanzelf ondersteund en bekrachtigd door de andere vier.

De 5 heilige geometrische vormen als set van bergkristal brengen de allerhoogste energie van de oorsprong, het 13-voudig Bewustzijn, de 0-zone en de Christuskracht met onvoorwaardelijke Liefde

Samen vormen ze de kubus van Metatron. De 5 heilige geometrische vormen brengen de allerhoogste energie van de oorsprong en het 13-voudig Bewustzijn, de 0-zone, de Christuskracht en de verlichte Mens en Aarde. De door Ingewijdene Joke geprogrammeerd en geactiveerde geometrische vormen in de Helende tuinen en webshop brengen de hele Inwijdingsweg naar je volledig potentieel van al je hoger zieledelen en Goddelijk, oorspronkelijk Zelf. Daarnaast zijn er twee vormen die samengesteld zijn uit de tetraëder, dodecaëder en icosaëder: de Merkaba en Christusvorm (ster dodecaëder). Ook deze extra 2 geometrische vromen vormen zijn te vinden op de Krachtplaats en in de (web) winkel.


Werking en betekenis van de heilige geometrische vormen

Lees de diepergaande helende betekenis van alle vormen op elohim.edelstenen.nl

Geometrische vorm Tetraëder (vreugde, verlichting)

tetraeder.JPGTetraëder is de eerste van de geometrische vormen. De betekenis van deze spirituele driedimensionale driehoek is om je te helpen groeien naar de volgende stap van je ontwikkeling. Hij helpt je om je levenslessen te integreren en balans te vinden tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. De heilige tetraëder maakt je vol vuur, inspiratie, passie, liefde, licht en zonnigheid. Hij laat je de eenheid met de Bovenwereld ervaren en dit in de materiële, praktische en fysieke wereld uitdragen. 

Lees meer over de geactiveerde Elohim Tetraëder geometrische vorm

Geometrische vorm Kubus (scheppend vermogen)

kubus nieuwsbrief formaat.jpgDeze vorm staat voor de aarde en is mannelijk. Zijn spirituele betekenis is om stevigheid, moed, daadkracht, orde, beheersing en bescherming te brengen, samen met de hoogste trilling van scheppend vermogen. De kubus maakt nederig en vrij van spirituele arrogantie en helpt je om intuïtie, magie en heling in jezelf vinden. Deze heilige geometrische vorm zorgt ervoor dat je Goddelijke Vonk mag aarden en maakt praktisch en dienstbaar. Hij brengt bewustzijn over materie en je lichaam.

Lees meer over de geactiveerde Elohim Kubus geometrische vorm

Geometrische vorm Octaëder (lucht, denken, Ontwaken, Merkivah)

octaeder nieuwsbrief formaat.jpgDe geometrische vorm octaeder, ook wel Merkivah genoemd, helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat. Om alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen te leven. De spirituele werking van de geometrische octaeder is om je te helpen de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te leven. Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld. Wie deze kennis belichaamt kan healer en docent zijn op zelfrealisatie-niveau. 

Lees meer over de geactiveerde Elohim Octaëder geometrische vorm

Geometrische vorm Dodecaëder (pentagon, ether, magie)

Dodecaeder.JPGDe spirituele betekenis van deze geometrische vorm heeft te maken met de Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin. De dodecaëder is verbonden met het element ether (is ook prana, 0-zone, of tachyon). De geheime kennis van ether is "zo boven zo beneden". De kosmische blauwdruk moet door het aardse heen opgehaald worden. Alle hoge dimensies vind je ook in de aarde en in jezelf. Daarom ben jij ook ALLES, zoals je ook zelf de lichtmeesters bent, ben je ook één met de Bron. Alles is een hologram.

Lees meer over de geactiveerde Elohim Dodecaëder geometrische vorm

Geometrische vorm Icosaëder (water, universele liefde, nieuwe samenleving)

vrouw in icosaeder 2.jpgDe heilige Icosaëder staat voor Universele Liefde en healing, Water, Gouden samenleving. Het is de hoogste en mooiste vorm van het element water (=liefde en gevoel). De icosaëder ankert de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij ultieme gezondheid! Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.

Lees meer over de geactiveerde Elohim Icosaëder geometrische vorm

Geometrische vorm Merkaba, een 3 dimensionale 6 puntige Davidster

Merkaba.JPGDe spirituele betekenis van de Merkaba is om je ziel in de persoonlijkheid te helpen integreren. Hij activeert je lichtlichamen, de Pillar of Light en je multidimensionale Zelf. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Door Merkaba activatie ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s en verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Lees meer over de geactiveerde Elohim Merkaba geometrische vorm

Geometrische vorm Christusbewustzijn, ster dodecaëder

Christusbewustzijn.jpg [2]Het Christusgrid of raster is een symbool voor het christusbewustzijn en bestaat uit de dodecaëder en icosaëder in elkaar. Alle 12 hogere dimensies en de Christus Kracht, ankeren uiteindelijk in jouw lichaam en basischakra. Je begint aan de ontwikkeling van je Christusbewustzijn en hart dat voorbij de persoonlijkheid en de onbalans van het mannelijke en vrouwelijke of relaties ligt. Ervaringen van je eeuwig zelf, jij bent ALLES, één met de Bron kunnen je soms toevallen. Kennis, inzichten en ervaringen over dit hele hologram en de Inwijdingsweg tot Godsrealisatie, komen op je pad.

Lees hier meer over de geactiveerde Christusbewustzijn, ster dodecaëder


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin