E-cursussen en Helende Audio's (thuisstudie)

aarde, sterren, hand.jpgDe 13 dimensionale Elohim audio healingen en E-cursussen bevatten de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid. Ze zijn te volgen op elk tijdstip en zonder docent. Het enige dat nodig is, is een internet verbinding.

De beste en meest diepgaande audio-opnames met gechannelde healings en de E-cursussen openen je diepergaand en brengen 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam en innerlijk kind. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Je ontwikkelt meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht.

Ideaal als je ver weg woont of weinig workshops op de Elohim Krachtplaats kunt volgen. Daarnaast helpen ze gevolgde sessies en workshops thuis te onderhouden en verder te verdiepen en je steeds in je Licht en de aarding daarvan te zetten.

Wat brengen de 13 dimensionale helende audio opnames met channelings of E-cursussen je:

  • Transformeren van wat jou niet langer dient
  • Activeren van je Gaven, onvoorwaardelijk hart, je sacrale buikpoort en scheppingskracht
  • Je volledig potentieel met al je zieledelen en missie in connectie met je innerlijk kind
  • Lichtwerk kunnen doen voor de nieuwe Aarde, elkaar, jezelf, vertrekken, organisaties en de natuur

E-cursussen

7611-Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg

Audio's Helende channelings


Stromend water, pad afleggen.jpg

GRATIS helende audio's

Stromend water, pad afleggen.jpg


Gebruik voor de beste luisterervaring een laptop of computer om de opname op te luisteren


Ervaringen / reviews:

"Ik heb bij het kiezen van de helende audio's met een channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre."

C den H

"Elke keer zodra ik een audio-opname beluister voelt het als een soort thuiskomen. Met plezier luister ik naar deze diepgaande informatie die op vele lagen zijn werk doet. Woorden die passen bij de manier waarop ik mijn leven leef! Steeds meer leef ik in het nu."
Liefs, M.G.


Bij elke channeling - healing - e-learning vind je eerst een korte inleidende afstemming

Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam zal de heling en transformatie zich verdiepen.


Enthousiast? Geef het door en help anderen te groeien

Draag hiermee bij aan het evolutieplan van de nieuwe maatschappij "Diamond New Earth"!

Tips voor het beluisteren van de helende en gechannelde audio opnames

Klik hier voor tips voor het beluisteren van de opnames


yin en yang.jpgBeroepsopleidingen audiopakketten 

Pakketten bestaan uit losse audio-opnames uit workshops met diepgaande 13 dimensionale gechannelde healings, o.a. opnames van natuurwezens of chakra's. Je kunt ze voor jezelf of een Elohim opleiding aanschaffen.als module.