E-cursussen en (gratis) Helende Audio's

aarde, sterren, hand.jpgDe 13 dimensionale Elohim audio healingen en E-cursussen bevatten de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid. Ze zijn te volgen op elk tijdstip en zonder docent. Het enige dat nodig is, is een internet verbinding.

De beste en meest diepgaande audio-opnames met gechannelde healings en de E-cursussen openen je diepergaand en brengen 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam en innerlijk kind. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Je ontwikkelt meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht.

Ideaal als je ver weg woont of weinig workshops op de Elohim Krachtplaats kunt volgen. Daarnaast helpen ze gevolgde sessies en workshops thuis te onderhouden en verder te verdiepen en je steeds in je Licht en de aarding daarvan te zetten.

Wat brengen de 13 dimensionale helende audio opnames met channelings of E-cursussen je:

  • Transformeren van wat jou niet langer dient
  • Activeren van je Gaven, onvoorwaardelijk hart, je sacrale buikpoort en scheppingskracht
  • Je volledig potentieel met al je zieledelen en missie in connectie met je innerlijk kind

E-cursussen

Spirituele E-cursussen met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De combinatie van leesmateriaal en gechannelde helende audio's geven de Elohim E-cursussen een groot healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar activeren al je 13 ziels-dimensies, een Ontwaakt leven en innerlijk geluk....

Losse Helende Audio's en Audiopakketten

Helende Audio opnames van bijzondere en de meest krachtige workshop channelings. Categorieën o.a.:
* Verlichting, innerlijk kind, DNA, gezondheid, gevoeligheid, karma
* Inwijdingen, natuurwezens en chakra's
* Krachtige multidimensionale healingen met Elohim edelstenen en bio tincturen...

Gratis Helende Audio's

Gratis opnames van online healings en channelings. Onder de woorden is een sterke eenheids-energie overdracht aanwezig. Op deze manier kun je ook op afstand een gratis healing ontvangen!...