Spirituele winkel Groningen-Drenthe

Spirituele winkel in regio Groningen en Drenthe met edelstenen, tincturen, aura spray's, smudge en andere spirituele producten.

kernwoorden:
stenen winkel, spirituele winkel groningen drenthe, spiritueel centrum, kristallen schedels, edelsteen winkel

elohim
Volg ons ook op:

   

Spirituele winkel Groningen-Drenthe

 

Openingstijden spirituele winkel

De spirituele winkel in Veelerveen (regio Groningen en Drenthe) is het gehele jaar van dinsdag t/m zondag geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur (m.u.v laatste twee weken december en enkele feestdagen).

Klik hier voor al onze openingstijden

Spirituele webshop

Ga naar elohim-edelstenen.nl om onze kristallen, edelstenen, zelfrealisatie- en kruidentincturen en andere spirituele producten online te kopen.

Ook lees je daar onze 5 tips voor het online kopen van edelstenen en kristallen.

 


Filmpje van 2 minuten

 


 

De spirituele winkel, met honderden kristallen en edelstenen op een oppervlake van ca 70 m2, maakt onderdeel uit van het spirituele centrum op de Elohim Krachtplaats.

De stenen winkel ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland en heeft een uitgebreid assortiment edelstenen, tincturen en vele andere spirituele producten, met koffieontmoetingsruimte en eetgelegenheid. Ook vind je daar prachtige helende bezoekerstuinen en een healings- en spiritueel opleidingscentrum.
De Elohim Krachtplaats, ankeringsplaats voor de Nieuwe Tijd en het kristallijnen Licht in de wereld, activeert het Eenheidsbewustzijn in bezoekers, team en Moeder Aarde.


Spirituele winkel, reading advies.jpgPersoonlijk readingsadvies

Bij een persoonlijk readingsadvies ga je samen op zoek naar de edelsteen of middel dat op dit moment het beste bij je (vraag) past. Een edelsteen, Elohim krachttuinen tinctuur of Krachtplaats kruidentinctuur kan ook zeer geschikt zijn voor kinderen en zelfs voor dieren of je tuin. Maar natuurlijk is er ook van alles voor volwassenen op het pad van gezondheid, spiritualiteit en zelfrealisatie te vinden. Tevens zijn er in de edelstenen winkel prachtige grote huis- en bedrijf-kristallen en edelstenen te vinden die werkzaam zijn voor een positieve sfeer.


 

Unieke sfeer door multidimensionaal geopende kristallen, edelstenen  en tincturen

spirituele winkel, edelstenen.jpgAls je de edelstenen winkel van het spiritueel centrum "Het Elohim Centre" binnenkomt, is het eerste dat je opvalt de prachtige sfeer van de edelstenen en kristallen die vaak een hartverbinding met je willen aangaan. De multidimensionale geopende, bezielde, grote en kleine edelstenen en kristallen willen niets liever dan contact maken en dat is voelbaar! Je kunt dan ook het gevoel hebben dat een edelsteen jou ‘roept' en je iets te vertellen heeft. Dit geldt in nog sterkere mate voor de kristallen schedels. Ook zij zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie en opgeladen met de eenheid en liefdes-energie van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor werken ze heel krachtig en positief.

 


 

Enkele ervaringen van onze bezoekers:

“De kristalwinkel is weer prachtig! Wat een mooie stenen bij elkaar!”

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

"De spirituele winkel is een bron van energie en inspiratie!"

"Fijne plek met prachtige kristallen. Goede hulp en advies bij het uitzoeken van de producten." 

 

Edelsteen hangers en knuffelstenen

Kristal voor huis en bedrijf

Kristal voor huis en bedrijf 

Kristallen in huis zijn een weldaad voor de bewoners, de planten en de dieren en zetten de sfeer neer.

Geopend en geactiveerde kristallen

Gratis kristal advies & reading

Kristalwater zelf maken

Kristalelixer, je eigen kristalwater maken.

Geometrie en Kristallen

De heilige geometrie, de 5 geometrische vormen

Kristallen Schedels

Verzorging van kristallen

Kruidentinctuur van de Krachtplaats

Lichtwesen© essence

Kristallen specials & topstukken

Unieke (zilveren) sieraden ingelegd met edelstenen

Tinctuur van de Krachttuinen

Krachtplaats tincturen van diverse helende krachttuinen voor spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, eenheid en gezondheid.

Trek en Krachtplaats kaart

Korting aanbiedingen

Kortingslijst

Aanbiedingen in de kristalwinkel te Veelerveen en via de webshop

Aanbiedings nieuwsbrief opgave

Diamond New Earth

Diamond New Earth geactiveerde producten
De uitstraling van deze producten zet de Gouden tijdsgeest, het eenheidsbewustzijn en de ontwikkeling van ons volledig potentieel in werking in onszelf en een vertrek.
In de kristalwinkel in Veelerveen zowel als in webshop verkrijgbaar.

 

winkelA2.pngSpirituele webshop

Zowel edelstenen, bio Elohim Zelfrealisatie tincturen, bio Elohim Kruiden tincturen als Lichtwesen© essences zijn tevens telefonisch of online te bestellen op elohim-edelstenen.nl.

 

De bezieling van de edelsteen is wat genezing, eenheid en healing brengt, niet alleen de fysieke eigenschappen. Het is niet de stof die de grootste Kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling en het multidimensionaal openen en activeren van de kristal, etherische olie of ander product.

 

De Elohim spirituele winkel bestaat al sinds 1990

Winkel 2010 014.jpg

De spirituele edelstenenwinkel van ca 75 m2 met vele soorten edelstenen, kristallen en tincturen die o.a. ondersteunen bij lichamelijk gezondheid, relaties, spiritualiteit, zelfrealisatie en het ontwikkelen van ons volledig potentieel. Een ander onderdeel is de online-kristalshop met min of meer dezelfde producten. De Elohim edelstenen e.a. producten stralen omdat ze op multidimensionale wijze geopend zijn. Ook werkt de Elohim Krachtplaats energie in hen door. Ze voelen en werken dan ook geheel anders dan in doorsnee winkels. Het is daarom voor team en bezoekers een feest in de spirituele winkel te zijn. De winkel wordt vooral bezocht door verblijvende gasten (Elohim hostellerie, vakantiewoning en camping) en bezoekers van de Elohim helende bezoekerstuinen en Krachtplaats.

Klik hier om naar elohim-edelstenen.nl te gaan en onze edelstenen online te bestellen

Klik hier voor contact, openingstijd en de route naar de spirituele winkel Groningen-Drent

he 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn