Spirituele en multidimensionale Elohim opleiding

CRKBO.jpg [1]
Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Het Elohim Centre, heeft sinds 1994, naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten, reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De spirituele beroepsopleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische praktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur. Je ontwikkelt je als  healing-reading-coach en opent tevens jezelf naar je volledig potentieel en non duaal eenheidsbewustzijn.

Het Elohim onderwijs voldoet sinds 2012 aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO-HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

2 jarige Elohim beroepsopleidingen

copyright-spiraal.png

Geschikt voor eigen praktijkvoering, spiritueel docentschap, zelfrealisatie en verlichting

Klik hier voor de kosten en vereisten van de workshopmodules van een opleiding.

Klik hier voor meer informatie over Elohim korting.

Middels een persoonlijk consult kan op je ingevoeld worden welke opleiding bij je past en wat de opleiding je gaat brengen. Ook wordt dan gekeken naar je eigen ontwikkeling en hoe je de opleiding in je eigen leven kunt toepassen. Klik hier voor de ervaren healer/coaches


Korte opleidingen

E-cursussen, audio opnames, opleidingsmodules

Helende 13 dimensionale channelings, healing opnames en E-cursussen om thuis te beluisteren.
Al dan niet als opleidingsmodule

Klik hier om te bekijken


Meer informatie

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de Elohim Krachtplaats openen je hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop, retreaut, verblijf of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Reviews van studenten

"Mijn leven is krachtiger geworden; ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurt. Ik herstel mij veel sneller. Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam...."

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van alle (opleidings-) live workshops is er een mogelijkheid tot 10 %korting.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

Bij sommige werkgevers, het UWV of de overheid is vaak een vergoeding voor studiekosten of omscholing mogelijk.

UWV, werknemer, werkgever en reïntegratie- en loopbaanbegeleidingsbureau's kunnen contact opnemen voor coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie en interne en externe bekwaamheden van de cliënt of werknemer. Het Elohim team stelt graag een passende offerte op.

Einddiploma

Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject duurt 1-2 jaar. Naast de workshops en E-cursussen bestaat de opleiding uit de volgende modules:

  • 10 online groepshealingen
    Binnen een jaar meedoen met 10 online groepshealingen naar keuze, hiervoor kan een kortingspakket worden gekocht.
  • 2 huiswerk-verslagen We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 2 huiswerk-verslagen mailt over consulten die je met cliënten/bekenden hebt gedaan. 1 consultverslag mag gaan over een behandeling van een bekende van je. Het tweede verslag moet over een voor jou onbekende zijn. Klik hier voor uitleg en de vragenlijst
  • Diploma aanvragen
    Na het behalen van alle vereisten kun je zelf het einddiploma aanvragen. Voor het verkrijgen van een einddiploma moet je voldoende op verschillende lagen en thema's kunnen werken.

 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleiding

Elohim opleidingen, E-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij in je werk en prive, onvoorwaardelijke liefde en je volledig potentieel met heldere gaven gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Nieuwe visionaire werken en omgaan brengt interne en externe bloei en groei

Het is werken vanuit hart, passie en levensbestemming, zonder opgebrand, ziek of vermoeid te raken. Het gaat niet meer om het werken slechts voor levensonderhoud of het najagen van positie, geld en ambitie. In het nieuwe multidimensionale en visionaire werken liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven. Zo kom je in deze tijd verder en kun je dit in de praktijk en op de werkvloer brengen.

Lees meer over wat dit betekent

Feedback van een cursist;

“Bountiful, Blissful, And Beautiful — Siri Sadhana Kaur”

Wanneer je dit soms echt kan voelen. Hoe mooi is het leven dan. Ik behoor tot de lichtwerkers! Met als titel “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan”

Werken met energie, energie in de breedste zin van het woord..
Yes ik kan het! Btw, jij kan het ook..  Dat maakt het zo leuk!  Als alleenstaande moeder en met mijn opvoeding, was het een uitdaging om in balans te komen. (Met alle respect naar mijn ouders!) Yang was dominant.. Ik was soms echt zee-ziek, omdat deze twee werelden zo ver uit elkaar lagen!

Het oefenen op bekenden en onbekenden, wat ik mega spannend vond, die andere kant van mij laten zien , zo onwennig en toch gedaan!
Ik kan alleen maar zeggen, volg je innerlijke stem. Je komt op plekken, soms zo donker maar het licht is onbeschrijfelijk mooi. Het zijn plekken die je mind niet kan bedenken! Ik ga verder ervaren wat ik ga doen, ik heb vertrouwen en weet dat het vanzelf helder wordt en dat ik daarvoor soms spannende keuzes moet maken. Eerder maakte ik de keuze minder snel, nu weet ik dat ik verder kom. Dat ik mijn eigen pad mag lopen, zoals het voor mij bedoeld is.

Dankbaar voor alle energie die Joke en haar team in deze opleiding hebben gestoken. Hij is volledig en alles omvattend!
Diep in mijn hart geraakt, door de liefde die ik op deze plek voel! Mijn mind wilde een diploma, mijn ziel wilde aandacht. Afscheid van het Elohim centre, zeker niet! Tot ziens, maar dan zonder doel van een diploma. H.

Elohim opleidingsdocente

Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft de workshops, opleidingen en (E-)cursussen. Ze opent voor de student multidimensionale vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid en haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken  en ermee te functioneren in beroep en prive. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, multi-dimensionaliteit en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind, fysieke problemen en schaduwpatronen. Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats.