Spirituele en multidimensionale Elohim opleiding

Het Elohim Centre heeft naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De spirituele beroepsopleiding is gericht op het voeren van een eigen therapeutische praktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur. Je ontwikkelt je als  healing-reading-coach en opent naar je volledig potentieel en non duaal eenheidsbewustzijn.

Het Elohim onderwijs voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO-HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

2 jarige Elohim beroepsopleiding

copyright-spiraal.png

Geschikt voor eigen praktijkvoering, spiritueel docentschap, zelfrealisatie en verlichting

Klik hier voor de kosten en vereisten van de workshopmodules van de opleiding.

Klik hier voor meer informatie over belastingteruggave en Elohim korting.

E-cursussen, audio opnames, opleidingsmodules

Helende 13 dimensionale channelings, healing opnames en E-cursussen om thuis te beluisteren.
Al dan niet als opleidingsmodule

Klik hier om te bekijken


Meer informatie

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de Elohim Krachtplaats openen je hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop, retreaut, verblijf of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Reviews van studenten

"Mijn leven is krachtiger geworden; ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurt. Ik herstel mij veel sneller. Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam...."

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van alle (opleidings-) live workshops is er een mogelijkheid tot 10 %korting.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

Bij sommige werkgevers, het UWV of de overheid is vaak een vergoeding voor studiekosten of omscholing mogelijk.

UWV, werknemer, werkgever en reïntegratie- en loopbaanbegeleidingsbureau's kunnen contact opnemen voor coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie en interne en externe bekwaamheden van de cliënt of werknemer. Het Elohim team stelt graag een passende offerte op.

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleiding

Elohim opleidingen, E-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij in je werk en prive, onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Lees meer over wat dit betekent

Elohim opleidingsdocente

 

 

 

 

 

 

Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft de workshops, opleidingen en (E-)cursussen. Ze opent voor de student multidimensionale vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid en haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en de Goddelijke Essentie waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken. Joke is tevens tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, multi-dimensionaliteit en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind, fysieke problemen en schaduwpatronen. Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats.