Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Workshop: 22.2022
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, ND
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

17-09-2022 t/m 18-09-2022


€386,00

vroegboekprijs

17-09-2022
18-09-2022
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

16-09-2023 t/m 17-09-2023


€386,00

vroegboekprijs

16-09-2023
17-09-2023
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind


Je ontwikkelt voor jezelf of als natuurlijk nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in jou tijdens deze workshop op prachtige wijze. Net als je natuur-dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt na afloop van deze Moeder Natuur en sjamanen cursus een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee naar huis! Je leert voor jezelf of als natuurcoach over natuurwezens, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert (je) verloren zielendelen ophalen en leert met planten, bomen en hun medicinale werking te communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis en een aanvoelend vermogen dat je nooit dacht te bezitten, raak je na deze sjamanen-, natuurcoach- en aardehealer cursus nooit meer kwijt! Net als je vertrouwen op je intuïtie. Daarnaast ervaar je de eenheid van je eigen ware natuur in die van de grote Natuur en leer je de verschillende werking, taken en Deva's van 2 vijvers op de Krachtplaats aanvoelen en natuurhealing geven.Hierdoor zul je dit ook in je eigen omgevingswater kunnen waarnemen en het healing geven.

Een Sjamanen workshop met Joke ElZiam Nootebos om nooit te vergeten, met o.a. een helende transmissie en groepshealing in het Trollenbos en de Krachttuin van de Gouden Moeder Aarde! En zo mogelijk ook in de Helende Tuin van het voorhoofdchakra als de plek van Eenheid en de Hollow Earth! Neem buitenkleding, hoge schoenen en eventueel een kussentje mee voor in de aanwezige tuinstoeltjes.

Gouden moeder aarde 2 2013.jpg

Aardehealing en natuurcoach

In deze prachtige blije sjamaan opleiding van een weekend word je ook natuurcoach en leer je:

 • Aardehealing geven voor natuurspirits, Deva's, je erf, tuin, vijver, de elfen, enz.
 • Je leert je hoe je verschillende soorten natuurwezens kunt aantrekken bij je eigen huis
 • Je wordt je bewust of je omgeving en haar bezieling positief of negatief op jouw aura, ziel, innerlijk kind, woning, organisatie of stemming inwerken! Kost het of geeft het energie en wat kun je doen?

 • Je leert over kosmische en aarde Draken en de grote Elementale Krachten als de tijd het toelaat
 • Ook zul je een boomfaun, trol, fee, elf, kabouter of Deva kunnen ontmoeten.
 • Je leert met planten communiceren en hun medicinale + spirituele werking aanvoelen/benoemen.
 • Je maakt een ervaringsreis door je eigen multidimensionale en Ontwaakte toekomst en je loopt je eigen Inwijdingspad via de ongeziene Inwijdingspoorten en dimensie-poorten van de Elohim Krachtplaats. Joke zal je uitleggen waar de onzichtbare poorten zijn. Telkens als je één daarvan passeert voel je je hart, basis, lichaam en bewustzijn verder openen voorbij je huidige ontwikkeling! Zo ervaar je jezelf in je verdere toekomst. Je leert als een echte sjamaan geaard te zijn in je lichaam en veel meer vanuit je lichaam te voelen en op die wijsheid te vertrouwen. Je voelt je multidimensionale ware zelf met al je zieledelen en de eenheid en vreugde van je verlichte staat! Een geweldig gevoel! Elke ontwikkelingsfase die je nog zult meemaken voel en activeer je al tijdens deze wandeling. Je verruimde Lichtgevoel krijgt woorden en betekenis zodat je het naast het onbewust voelen, dit ook praktisch leert maken in je dagelijks leven.

 • Je huidige ontwikkeling + de samenhang met de reis door al je levens worden duidelijk.
 • Je leert over het verschil tussen oude en nieuwe krachtplaatsen, leylijnen en aarde gridsystemen.
 • Een ring van Aliëns om de aarde.
 • Je leert over mensenlijn en natuurlijn; je indaling vanaf de sterren en je Elohim Bewustzijn
 • Je leert in te voelen, aan te voelen.
 • Je komt in aanraking met de subtiele gevoeligheid van je buikgevoel en ziel en je zult minder alleen vanuit je hoofd leven.


De herkenning, erkenning en uitwisseling met de natuurspirits brengt je zoveel meer levensgeluk en ook is daar je evolutionaire bijdrage aan de Aarde. 

Na de workshop overheerst je verstand niet langer je subtiele gewaarwording en zul je de onzichtbare wereld nooit meer ontkennen of tegen je subtiele gevoel in, handelen. Je neemt iets mee naar huis dat groter is dan je verstand en voelt je vollediger.

Wil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur ontwikkel dan je subtiel buikvoelen d.m.v. deze workshop!

Sjamanenreis maken

In deze vaak ontroerende natuurworkshop zal je een zeer bijzondere Sjamanenreis maken samen met je eigen natuurgids naar vele dimensies van bestaan zoals die van goede natuurgeesten, kristallenwezens, de onderwereld, natuurspirits en Deva's of de Geest van een helende plant, boom of steen. Daarbij leer je ook als nieuwetijds medicijnman/medicijnvrouw en sjamaan verloren zielendelen, pijnlijke zowel als subtiel gevoelige delen, ophalen. Deze geparkeerde zielendelen konden nooit meer meedoen aan het incarnatieproces en heb je nodig om je compleet en heel te voelen. Je kunt dat ook als healer later voor anderen toepassen.

Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn

Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn geven inzicht, aanvaarding en transformatie van de pijn en trauma’s van je ouders, grootouders, overgrootouders. Het dichtgaan door pijn dat onbewust ook in jou doorwerkt en de indaling van je subtiele zielelicht en hogere levensbestemming en essentie in je onderste chakra’s, verhindert. Ook je vorige levens ontvangen heling en je verbindingen met anderen. Hierdoor kan je het verleden achter je laten en in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en subtiele schoonheid je openen. Je levenspad wordt straks begeesterd door je multidimensionale ware Zelf en niet alleen door je gewone zelf.

zonnevlecht 2013.jpg

Je leert hoe chakraplaatsen worden gemaakt

Je leert hoe chakra-plaatsen worden gemaakt en hoe je een hoog energetische tuin-woonomgeving kunt maken in eenheid met Moeder Aarde. Een ontstoorde plek waar bezield natuurleven een sfeer brengt waarin het voor iedereen gemakkelijker is in harmonie, blijheid en innerlijke vrede te blijven! Om je open en verbonden te voelen met je ware natuur, elkaar, de bovenwereld en Moeder Natuur. Dergelijke plekken trekken steeds meer leuke buren aan met Licht en Vrede in hun hart.

's Avonds als het donker is en de magie terugkeert zul je een boodschap ontvangen

Als je meer geopend en gevoeliger bent geworden gedurende de sjamanen weekendcursus kun je  savonds op eigen gelegenheid door de magische Elohim-tuinen en sacrale natuur wandelen, met de intentie een persoonlijke healing of boodschappen te ontvangen van stenenwezens, planten, bomen, engelen of natuurspirits.

Soms zijn er ook Lichtverschijnselen van liefdevolle helende orbs of andere natuur-engelen op de Elohim Krachtplaats en kun je een boodschap van hen of een natuurwezen krijgen. De spirits zijn op de Elohim Krachtplaats veel meer aanwezig en nabij door de vele bezoekers met een open hart voor de natuur. Dat is niet eng maar prachtig. Het hoort bij de nieuwe Aarde en andere dimensies die steeds beter waarneembaar worden. Vele workshopdeelnemers gaan ook savonds op pad om orbs te fotograferen in het schemerlicht. (voor foto's zie de Elohim site hoofdpagina helemaal bovenaan bij "fotogallery" ).  

elfentuin 2013.jpgWil je leren op subtiele wijze te voelen, gelukkig en  meer één te zijn?

Tijdens deze workshop en sjamanen opleiding leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.

Er wordt je uitgelegd wat de werking is op jou van oude en nieuwe krachtplaatsen waar de sluiers tussen andere werelden dun zijn. Ook leer je over karmische energie van een gebied.

Iedereen kan meedoen

Voor deze natuurcoach en sjamanen weekend opleiding hoef je geen bijzondere gaven, helderziendheid of heldervoelendheid te hebben. Wel een redelijke intuïtie, gevoeligheid en warm hart voor de natuur.

Ervaringen van deelnemers:

"Na de eerste dag van de workshop werd ik 's ochtends anders wakker: ik voelde mezelf meer in mijn lijf, mijn onderste chakra's voelden veel 'steviger'. Ik ervoer een oervertrouwen dat ik volgens mij nog nooit echt ervaren heb in mijn leven.
Een hoogtepunt van het weekend was voor mij de transmissie in het Trollenbos: er viel ontzettend veel vermoeidheid van me af, een vermoeidheid waarmee ik al een kleine 20 jaar rondliep, dus dit voelt héél erg bijzonder. Dank je wel voor deze prachtige workshop! "

Groetjes, E

"Wat een geweldig mooie workshop is dit geweest! Woorden er aan geven doet de ervaring echt tekort. Wat een eenheid en verbondenheid voel ik nu met de natuur en de natuurwezens. Een geheel nieuwe kennismaking en ervaring met de natuur en het bos waar ik elke dag in loop. Spontane healingen ontvang en geef ik, het contact en de gesprekken met de natuurwezens, vriendschappen en inzichten en hulp... echt zo mooi! Dank je wel hiervoor."

Warme groet, Boudewijn

"Dank je wel, Joke. Er gaat een nieuwe wereld open en soms voel ik zoveel liefde dat ik even moet bijkomen."

Veel Liefs, Bianca

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

Tip

Gun jezelf een verblijf in een chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen en chakra tuinen in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Meenemen (niet verplicht)
Neem je laarzen, regenkleding, pendel, iets tegen teken en zonnebrand mee.


Contact en route
 T: +31(0)597 541539
(Herhalers van deze workshop ontvangen flinke korting)


Interessante leestekst: De wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen en natuurspirits, kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Kobolden en kabouters, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te werken om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, de oorspronkelijke paradijselijke sfeer, mogelijk te maken. We hebben immers een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: