Elohim Activiteiten Agenda

Scroll naar beneden om alle Elohim activiteiten te zien De agenda is onder voorbehoud van wijzigingen. De workshops zijn modules van een Elohim opleiding maar kunnen ook los worden gevolgd. Lees hier meer over de korte en langere Elohim beroeps opleidingen en workshopkorting Zie hier een overzichtsschema met overlappende

kernwoorden:
online groepshealing, elohim workshops, elohim beroepsopleiding

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Activiteiten Agenda

 

Scroll naar beneden om alle Elohim activiteiten te zien

  • De agenda is onder voorbehoud van wijzigingen.
  • De workshops zijn modules van een Elohim opleiding maar kunnen ook los worden gevolgd.


13 dimensionale Elohim opleidingen en workshops
Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. Lees meerAlgemene info Visionaire vakopleiding

Instappen wanneer?

Instapmogelijkheid, informatie en aanmelding:
Elke 1-2 maanden kun je instappen.  Je kunt je direct laten registreren voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops of een korte beroepsopleiding ook eerst los volgen. De meeste workshops / korte beroepsopleidingen zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten! Zie ook bij de kortingsregeling 

Praktische, zakelijke info en kwaliteitsnorm

Korting & belasting- teruggave

Reviews van studenten

Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan  sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller.

Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam....

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

6 min. film workshops en opleiding


 Kortingspakket: Een van de grootste online groepshealingen in NL; integreer je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Maandelijks op do avond, 19.30-20.30 uur
Voor precieze data zie site menu
€96.00
Workshop: OTpakket
Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?
8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van 15/3 t/m 15/10
€10.00
Module: part
Behoort tot opleiding: MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Na alles wat je innerlijke geleerd hebt gedurende de Elohim opleiding of elders, ben je mogelijk nu toe aan de praktijkservaring van belangeloos samenwerken met elkaar en de natuur. Ervaar in het gezamenlijke eenheidsliefdesveld van de nieuwetijds groene krachtplaats en ashram, hoe het voelt als je het groepsbelang voor laat gaan op je eigen mening of stemming (Christuskracht). Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld van eenheid, egoloosheid en non-dualiteit. Ontvang spiegels en ervaring met werken vanuit je geopende hart, ziel en bewustzijn, voor de nieuwe samenleving! Voel het licht van wie je werkelijk Bent. Voel je welkom als vrijwilliger voor een (halve) week, maand of jaar of misschien wel als vaste bewoner.
Spirituele essentieavond incl. persoonlijke Master Healing en Reading
25-08-2017
19.00-20.30 uur
€17.50
Workshop: 2017.W17
Worstel jij met je relatie(s) en of het werk nog wel de voldoening geeft die je zou willen. Voel je je onzeker, moe of angstig? Ervaar je het leven soms als zinloos? Je kunt niet meer doorgaan op de oude weg, maar de nieuwe weg is nog niet duidelijk. Tijdens de spirituele avond en het healingsrondje krijg je, afhankelijk van het aantal deelnemers, individuele healing-reading. Mogelijk ga je daarna het leven weer heel anders ervaren.
Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in het dagelijkse leven
02-09-2017
03-09-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €297.00
Workshop: 2017.W02
Het kristallijne is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Wil jij je openen en je veilig voelen in deze subtiele lagen? Wil jij je pure onschuld, je hogere integriteit, je teerheid, liefde en goedheid gaan leven? Ben je het zat om je te laten overrulen of vertrappen? Tijdens de workshop openen we de diepere gevoelslagen in je buikgebied, waardoor je subtiel aanvoelend en invoelend vermogen erkend en geaard kan worden. Je kristallijnen zelf zal tijdens de workshop leren meer ruimte in te nemen. Er is een veilige ruimte om je ervaringen te delen, we doen oefeningen en meditatie en er is ruimte voor persoonlijke healing en reading.
Groepshealing live/online "8D oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
07-09-2017
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 312-2017
Behoort tot opleiding: Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
Live/online Satsang met Joke; emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces
09-09 2017
19.00-20.00 uur
€18.50
Module: 2017 satj4
De online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie?
Kosmisch Vuur 1
09-09-2017
10-09-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-014
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.
Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00
10-09-2017
14.00-15.00 uur
Aardse en kosmische mens worden een, net als kruin en basis. Hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld, inspiratie. Neem warme (regen)kleding en laarzen mee. Doe mee aan dit uur of neem deel aan de hele dagworkshop. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Ego & Essentie live/online "Hoe blijf je trouw aan je ziel en ware Zelf te midden van vrienden en familie"
15-09-2017
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2017.M01
Hoe luister jij naar je zielslagen te midden van familie, vriendschappen en kennissen? Hoe meer je leeft vanuit je ziel en ware Zelf des te meer je hierin uitdagingen tegenkomt. Lang niet iedereen en misschien zelfs niemand begrijpt je altijd. Snappen niet waar je mee bezig bent, hoe je kijkt en denkt. Ze willen misschien graag je bevestiging, je luisterend oor voor al hun verhalen en problemen terwijl dit in jou al lang niet meer op die manier nog zo leeft. Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in en ontvang je inzichten en handreikingen hoe je hiermee omgaat.
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
16-09-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2017 HH39
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Helende en aanvullende kwaliteiten downloaden van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.
Channeling, healing in de Tweelingstraal, HH tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00
16-09-2017
14.00-15.00 uur
Draag bij a.d. mannelijke en vrouwelijke eenheid in de wereld en jezelf. Bron en hoofd in buikgevoel. Tweelingziel relaties. Herhalingspatroon in relaties? Geen steun voor je kwetsbaarheid, hart, intuitie en bedoelingen? Ziet niet je echt helemaal? Afsluiten, terugtrekken, trekken en duwen, agressie, oneerlijkheid of niet volledig open zijn i.d. relatie? Hoe vind je waar geluk? Seks los van geestelijk intimiteit of hartsverbinding? (N)iemand die naar je verlangt? Hoe blijft aantrekkingskracht? Wat als je je tweelingziel ontmoet? Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen
17-09-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €125.00
Workshop: 2017.W08
Behoort tot opleiding: MHRC, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, , je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken…Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien en verdrietig…
Live / online satsang met Joke: Moe? Hoe 'doe' je vanuit 'Zijn'?
22-09-2017
19.00-20.00 uur
€18.50
Module: 2017-Satj1
Als je Lichtwezen en ikje in de toekomst als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd stressloos, ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Het plezier bestaat echt! Leer tijdens de satsang net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.
Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
23-09-2017
24-09 2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-43
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Een Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur.
Channeling, healing in de Merlin/Merlina helende tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00
24-09-2017
14.00-15.00 uur
Merlin, Merlina, Graal, Maagd, bl violette kosmische Straal, activatie en transmissie. Zuivert oud karma. Brengt Meesterschap, Goddelijke magie, creatiekracht en het speelse kind. Je krijgt de mooiste krachten aangereikt! Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie
Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
29-09-2017
30-09-2017
01-10-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €614.00
Workshop: 2017-031
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, HSP, VPZ, AH, HM
Vereiste toegangsworkshops: 014
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt krachtige initiaties in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en het Christusbwustzijn. Met de kosmische Stralen word je Multidimensionaal (draken) Healer. Het Kristallijnen Gouden Tijdsgrid en alle 12 Kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal waarbij ook engelen door jou en het kristal heen werken. Het kristal gaat mee naar huis en brengt voortdurend de hogere trillingen op je binnenkomend water, gas, licht, computer en in de sfeer van je huis. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je daarna baden in positieve energie. Een Weekendopleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light
Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"
29-09-2017
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2017.W06
Avond (online) bijeenkomst 60 min. Godrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Jouw wil in handen te leggen van wat Wil. Ongebonden verbondenheid , vreugde en geluk, in werk en relatie is hier een gevolg van. Net als Wij-Liefde en dienstbaarheid. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de praktijk, wat kom je hierin tegen?
Channeling. healing i.d. zonnevlecht Krachttuin; Gele kosmische Straal en Leeuw
€ 26,00
30-09-2017
14.00-15.00 uur
Wees tijdig aanwezig. Kaartjes kopen kan vanaf 13.15 uur. Onder je stoel, in de tuin, mag je jouw edelstenen of meegenomen water op laten laden. Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden meegenomen om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Channeling, healing in de Keel chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00
01-10-2017
14.00-15.00 uur
Nieuwste energie v.d. keelchakra. Controle en overgave. Uiten en Neerzetten. In je Meesterschap gaan staan, alle basisangst loslaten. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshop. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen:13.15 uur.
Live/online satsangavond met Joke; "Leeg, wazig, vergeetachtig, houvast aan jezelf kwijt"
06-10-2017
19.00-20.00 uur
€18.50
Module: 2017-Satj2
Zo nu en dan voel je je wazig, kun je je minder focussen, ben je vergeetachtig; wat is er aan de hand? Hoe je jezelf altijd zag en kende, je zekerheid daarin vond, dat lijkt nu te verdwijnen. Het voelt steeds onduidelijker en je voelt je misschien anders of leger en kunt er de vinger niet opleggen... Je voelt je van tijd tot tijd verward, zo'n kip zonder kop... Alles lijkt zich te veranderen maar je hebt er geen vat op - Ondanks al je spirituele otnwikkeling, voel je je Lichtwezen of Goddelijke Essentie niet, meer je gewone zelf ...
Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
07-10-2017
08-10-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-3333
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor in je hart, hartgevoel, hartepijn en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
Channeling, healing i.d. helende tuin v.d. Piramide, Sekmet, Hathor, Isis, Horus
€ 26,00
08-10-2017
14.00-15.00 uur
Bron inwijding en initiatie met de grote Vuur Geesten en Windrichtingen. Transformatie persoonlijk zelf in Ware Natuur aangaande relaties, seksualiteit, onzekerheid, eigen belang, mind, kracht en kwetsbaarheid. Non dualiteit en verlichting. Aards en Geestelijk Vuur worden een. De nieuwste energie wordt binnengebracht. We zullen onszelf minder verliezen in aangepast gedrag rondom de verwachtingen en behoefte van onze omgeving. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshop.
Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen worden mee om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
Groepshealing live/online "5-13 D Godrealisatie"
12-10- 2017
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 313-2017
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Acturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
Sta op in wie je werkelijk Bent tijdens de Feniks 4 daagse
12 t/m 15 okt. 2017
vroegboekprijs €469.00
Workshop: 2017.W04
Het einde van deze 4 daagse is jouw nieuwe begin! Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.
Tijdens de Herfstvakantie zijn wij geopend
14-10-2017
29-10-2017
Online cursus “Word de Liefde die je Bent”
18-10-2017
1-11-2017
15-11-2017
29-11-2017
13-12-2017
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €175.00
Workshop: 2017.W20
Wil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Via online groepshealingen met kruidentincturen en ruimte voor readingvragen zul je merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.
Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend
28-10-2017
29-10-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €297.00
Workshop: 2017.W13
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Tantra heeft niets met platte seks te maken. Het is een levenshouding die je opent voor de diepere betekenis van je ervaringen. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is de weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan. Tijdens de workshop eren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht. Deze Kristallijnen tantra workshop is één van de wegen naar het realiseren van de Goddelijke vonk in jou.
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
29-10-2017
Ego & Essentie live/online "Zelfliefde en eigenwaarde"
03-11-2017
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2017.M02
Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
04-11-2017
05-11-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-061
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.
Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
€ 26,00
05-11-2017
14.00-15.00 uur
Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen:13.15 uur.
Ego & Essentie live/online "Leven vanuit je buik"
10-11-2017
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2017.W12
Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer van daaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Functioneren vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? Wil je gaan doen wat je daadwerkelijk voldoening geeft onder leiding van de Goddelijke Vonk en ziel in jou?
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
11-11-2017
12-11-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-038
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.
Groepshealing live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in"
16-11-2017
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 314-2017
Behoort tot opleiding: HSP, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom, Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen, met je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
Ego & Essentie live/online "Overgave en een leven vol overvloed"
17-11-2017
19.30-20.30 uur
€15.00
Workshop: 2017.L02
Kun jij overvloed en gemak aantrekken vanuit je ware Zelf? Soms lukt dit niet omdat je nog (te) veel vanuit je mind wilt realiseren. Je voelt dat je nog niet dat je in ‘de flow’ zit. Hoe zit dat bij jou? Wat verwacht je nog van geld en overvloed? Tijdens deze avond belichten we deze blokkades die je eigen flow nog stagneren. Door de inzichten en het aanwezige energieveld kun je onmogelijkheden en tekorten gemakkelijker doorbreken, waardoor flow en overvloed als vanzelf ontstaan!
Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk
18-11-2017
19-11-2017
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2017-052
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Groepshealing live/online "Je kristallijnen Zelf"
07-12-2017
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 315-2017
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets heel bijzonders in je (uitstraling) zit. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding.
Kerstvakantie!
16-12-2017
t/m 01-01-2018
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
Live/online satsangavond met Joke "Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent"
05-01-2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018-Satj3
satsang met Joke ElZiam Nootebos. Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent? Welk personage speel je? Een goede of slechte vader, moeder, collega of partner?... Staat je ikje aan het roer of je ware zelf; dit zal zichtbaar zijn in wat er naar je toe komt ... Waar jouw energie en gedachten zich oprichten spiegelt de buitenwereld, verwrongen of mooi ... De relatie tot je vader, je geest en manifestatiekracht en je moeder tot je zijnsstaat. Als je jezelf als ikje kunt accepteren, je diepste angsten, rollen, maskers en schaduwzijden kunt beLichten, dan gaat het leven richting resoneren met je hartewensen
Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
06-01-2018
07-01-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €382.00
Workshop: 2018-018
Behoort tot opleiding: KKM, AH, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!
Groepshealing live/online "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
11-01-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 301-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Ego & Essentie live/online "Verwachtingen loslaten en geluk toe laten"
12-01-2018
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2017. L01
Tijdens deze bijeenkomst diepen we uit hoe hoop, verlangen en (heimelijke) verwachtingen rondom jezelf, je mensen, of over anders wonen en werken een rol spelen in jouw leven, en wat het betekent om alle verwachtingen en verlangens los te laten. Je krijgt handvaten om je eigen onbewuste verwachtingen ideeën en verlangens bewust te maken en op die manier ruimte te geven aan openheid, vreugde, verbinding en verlichting.
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
13-01-2018
14-01-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-212
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”
13-01-2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €18.50
Workshop: 2018.W05
Nu ben je zo prachtig mooi open gegaan in je Kristalijnen Zelf, je voelt en weet dat dat is wie je Bent. Zo subtiel voelend en onbeschrijflijk mooi. Zo stralend en Licht. Wat een schoonheid! Tegelijkertijd kan het heel kwetsbaar zijn om dit te laten zien in het bijzijn van anderen. Zij zien en voelen het misschien niet en walsen er zo overheen. Hoe neem je dan wel deze lagen mee in je dagelijks leven? Hoe draag je er nu zorg voor dat je dit nooit meer hoeft te verloochenen, kwijt hoeft te raken of aan de kant te zetten? Hoe bekrachtig je jeZelf hierin en hoe zet je het om in je Kracht en leef je het voor?
Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
21-01-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: Chi 2018
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
weekendworkshop; met elkaar oefenen om te healen, readen, magnetiseren, dieper in je lichaam te wonen en je Chi-krachten gebruiken. Vertrouwen krijgen door feed backs. Chakras leren openen, lezen, beschermen en dichter draaien. Beschermingssymbolen plaatsen en het herkennen van energiezuigers. Essentie healing op chakras en voorkomen dat je leeg en moe wordt.
Ego & Essentie live/online "Opstaan in de Kracht/Liefde van je volledig potentieel"
26-01-2018
19.00-20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018.W12
Wat is jouw ECHTE Kracht/Liefde en wanneer komt het van je Ware Zelf? Wanneer is jouw Kracht/Liefde Goddelijke Kracht? Hoe doet jouw Kracht/Liefde zich voor, hoe voelt het en uit het zich? Waar en wanneer verdwijnt je ware Zelf en Goddelijke Vonk tijdens de werkzaamheden die je doet, de gesprekken en houdingen met je partner, familie, Lichtvrienden en collega’s.
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
27-01-2018
28-01-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-036
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
Groepshealing live/online "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"
01-02-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 302-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, HSP, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
Ego & Essentie live/online "Hoe leef je je Ware Zelf temidden van werk en relaties"
02-02-2018
19.00 - 20.00
€15.00
Workshop: 2018.W11
Steeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere beweging, een nieuwe weg. Je weet inmiddels dat het oude niet meer kan en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om het vorm te geven of je richting te vinden. Tijdens deze avond onderzoeken we wanneer je nu de stem van je Goddelijke Vonk volgt en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de praktijk, wat kom je hierin tegen?
Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde
03-02-2018
04-02-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-045
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Jarenlange Elohim therapeutische praktijkkennis, healing-readings tools en ervaringen worden op je overgedragen. Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur, etherische oliën en Bachbloesems. Leer hoe ze gemaakt worden, hoe je je toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijze en geneesmiddelen kennen, invoelen en adviseren. Je krijgt kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling e.d. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)
10-02-2018
11-02-2018
10.00 - 17.00 uur
vroegboekprijs €297.00
Workshop: 2018.W01
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Steeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere beweging, een nieuwe weg. Je weet inmiddels dat het oude niet meer kan en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om het vorm te geven of je richting te vinden. Soms heb je een prachtig beeld, je ziet het allemaal voor je, weet precies hoe het werkt en toch lukt het niet het te manifesteren.
Stilte retraite op de Krachtplaats (Nederland)
Zelf te bepalen datum
€0.00
Module: Module 43
Behoort tot opleiding: VPZ, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Een stilte retraite op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en eenheid en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie.
Groepshealing live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"
08-03-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 303-2018
Behoort tot opleiding: RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen, Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en wordt je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
10-03-2018
11-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-035
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR, AH, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, onkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
17-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 2
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
18-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-88
Behoort tot opleiding: Merlyn, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.
Weekend workshop 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen
24-03-2018
25-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-007
Behoort tot opleiding: RO, MHRC, KKM, HSP, VPZ, RHR, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Praktische chakrakennis in dagelijks leven toe te passen, gedrag, gezondheid en ziel. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek-, karmisch, zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens helende transmissies je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Een opleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor een zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader opleiding of multidimensionaal leraar.
Groepshealing live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"
29-03-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 304-2018
Behoort tot opleiding: Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Engelenmens en kosmisch kanaal worden met behoud van praktische, krachtige of zakelijke kwaliteiten en je magisch kind. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven, alles te moeten of teveel te voelen. Je aardt ze veel dieper in je lichaam, werk, omgang en gedrag en wordt onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid.
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
07-04-2018
10.00-17.00 uur
08-04-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €352.00
Module: 2018-117
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover kosmische inzichten delen. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
Groeps natuur en stilte retraite; Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit en Geniet!
13-04-2018
14-04-2018
15-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €425.00
Workshop: Groeps retreat
Joke tilt je tijdens deze stilte retreat op naar Universeel Bewustzijn en je Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, een met de bedoeling van je Leven. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten, antwoorden en heling. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent, leest of rondloopt in de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats, diepgaand kunt beleven. Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze Stilte retreat, natuur retreat. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat hetgeen je dichter bij je Divine Essentie en Ware Zelf brengt.
Groepshealing live/online "10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"
19-04-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 305-2018
Behoort tot opleiding: HSP, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
21-04-2018
22-04-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-105
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!
28-04-2018
10.00 - 17.00 uur
vroegboekprijs €125.00
Workshop:
Behoort tot opleiding: RO, MHRC (ook zonder opleiding te volgen)
Ben jij een Healer en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf krijgen? Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healingen? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten. Door het oefenen en de tips die je krijgt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf, loslaten. Je comfortzone zal zich verbreden wat je blijer, spontaner en flexibeler maakt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag enorm bekrachtigd. Je vaardigheden en eventuele praktijk zullen hierdoor gaan stromen!
Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven
29-04-2018
10.00 - 17.00 uur
vroegboekprijs €125.00
Workshop: 2018.W10
Behoort tot opleiding: KKM (ook zonder opleiding te volgen)
Door het toepassen van verbonden, multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen op de chakra’s ontstaan bijzondere diepgaande healingen op al je zielelagen. Om beurten zul je 1 op 1 bij elkaar chakra kristalleggingen geven onder begeleiding. Je leert daarbij als kanaal voor de Bron te werken. Tevens leer je alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld. Verstopte blokkades en de puurste Schoonheid, welke anders niet aangeraakt kunnen worden, komen in alle veiligheid naar boven en transformeren.
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
05-05-2018
10.00-17.00 uur
06-05-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €352.00
Workshop: 2018-1012
Behoort tot opleiding: AH (ook zonder opleiding te volgen)
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong!
Groeps natuur retraite & stilte retraite; Ervaar wie je Bent in de stilte van Zijn
10-05-2018
11-05-2018
12-05-2018
13-05-2018
vroegboekprijs €490.00
Workshop: 2018.W03
Tijdens deze natuur retraite en stilte retraite wordt je hoofd stiller en ervaar je de eenheid van de ware natuur en moeder natuur. Kortom het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je meer gelukkiger dan als je ego-ikje, doener en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ en de energie van de Elohim Krachtplaats met het Lemurische bos en de Inwijdingstuinen zijn daarbij heel hulpzaam en laten je voelen Wie werkelijk Bent.
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
12-05-2018
13-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-M040
Behoort tot opleiding: Merlyn, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische ( Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschao en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 1x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
Groepshealing live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingsziel en zwarte Draak van Sanada"
17-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 307-2018
Behoort tot opleiding: HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid, bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding zullen voelbaar oplossen. Het witte Christus Liefdes-Licht dat je zult ervaren transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!
Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst
26-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 1
Behoort tot opleiding: VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. De workshop helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan. Je gaat leven vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam komt binnen. De helende channelings brengen je Vuur, passie, liefde, licht, zonnigheid en een kalme geest.
Groepshealing live/online "Wesak, indalen verlichte staat"
26-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 306-2018
Behoort tot opleiding: AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.
6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra
27-05-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-113
Behoort tot opleiding: VPZ, RHR, HM (ook zonder opleiding te volgen)
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!
02-06-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €145.00
Workshop: 2018-333.06
Behoort tot opleiding: Merlyn, AH, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
03-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 3
Behoort tot opleiding: KKM, AH, HM, Sat (ook zonder opleiding te volgen)
Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
Groepshealing live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
07-06-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 308-2018
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
09-06-2018
10-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €367.00
Workshop: 2018-042
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, AH, HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehaler cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam, paradijselijke energie, maar ook negatieve omgevingsstralingsenergie voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je onderzoekt je huis en aura op aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
16-07-2017: Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden
17-06-2018
10.30-16.00 uur
Module:
Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen in de grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden. Laat je tijdens de open dag adviseren welke edelsteen of tinctuur het best bij jou past. Of neem een gewoon een kijkje tussen de honderden mineralen en kristallen.
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn [1]
23-06-2018
24-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €348.00
Workshop: 2018.HH39
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Ervaar de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. Vragen kunnen worden gesteld en er is ruimte voor persoonlijke readings, deelrondjes en je krijgt tips over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. Een workshop met Joke EZiam Nootebos en Willeke Jansen
Groepshealing live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
28-06-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 309-2018
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
30-06-2018
01-07-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-99
Behoort tot opleiding: HM, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Channeling, healing in de Draken-Elementen tuin v.d. Elohim krachtplaats
€ 26,00
30-06-2018
14.00-15.00 uur
Je kunt meedoen aan de 60 min. groepshealing in de zelfrealisatie tuinen. Ruiten A Kanaal 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T: +31 (0) 597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen in de kristalwinkel.
Channeling, healing in de Hartchakra tuin v.d. Elohim krachtplaats
€ 26,00
01-07-2018
01-07-2018
14.00-15.00 uur
Transmissie in de Hartchakra krachttuin; oneindige Liefde, het mnl en vrl hart belichamen. Hartepijn helen. De nieuwste energie voor ons hartchakra. De kosmische Hart-Straal en Weegschaal. Ruiten A Kanaal W1 nr 26, 9566 TL Veelerveen. E: info@elohim-centre.org T:0597 541539 Wees 10 min. tevoren aanwezig in de tuin. Entreekaartje kopen;13.15 uur. Water en kristallen mogen mee om te worden opgeladen met de nieuwste energie.
7D Groepshealing live/online "Verruim je mind+hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
12-07-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 310-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het met Magic Helende Merlinbewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap gaat vervolgens samenwerken met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat. De transmissie zal daarbij helpen.
Groepshealing live/online "Activeer je 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
09-08-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 311-2018
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
18-08-2018
10.30-16.30 uur
vroegboekprijs €115.00
Workshop: 2018.W19
Tijdens deze dag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Je ontvangt healingen in de tuinen en er is ruimte voor persoonlijke vragen en je ontvangt coaching en reading. Deze dag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
15-09-2018
16-09-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-022
Behoort tot opleiding: HSP, VPZ, AH, Nat (ook zonder opleiding te volgen)
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
03-11-2018
04-11-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-061
Behoort tot opleiding: MHRC, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
10-11-2018
11-11-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00
Workshop: 2018-038
Behoort tot opleiding: MHRC, HSP, VPZ, RHR (ook zonder opleiding te volgen)
Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.
Groepshealing live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in"
15-11-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 314-2018
Behoort tot opleiding: HSP, VPZ (ook zonder opleiding te volgen)
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom, Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkelt sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen, met je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
Groepshealing live/online "Je kristallijnen Zelf"
06-12-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 315-2018
Behoort tot opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, HM (ook zonder opleiding te volgen)
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets heel bijzonders in je (uitstraling) zit. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn