Draken & Elementen tuin

Wat haal je op in deze helende zelfrealisatie tuin:

Op vier plekken in deze multidimensionale, helende tuinen van de Elohim Krachtplaats zijn zitjes geplaatst op de spiralende lichtvortexpunten die de Draken- en Elementenkrachten voelbaar in je activeren.

Op een bepaald Draken-Elementen-vortexpunt activeert je universele liefde en opent je hart verder. Je wordt door de Drakencodes innerlijk veiliger. Op een ander punt voel je dat je daar stap voor stap de kracht ontvangt om je gedachten te zien, zuiveren en beheersen en je bewustzijn te verruimen. Op het derde punt worden je vuur, passie, inspiratie en geestelijk leven geactiveerd. Bij het vierde punt voel je je dieper in je lichaam aarden, uit je hoofd komen, innerlijk veiliger worden en de angst voor verlies van materie of inkomen verruimt zich of laat los.

 


 

Draken en elementen plek.jpg [1]

 


De Water-, Vuur-, Aarde- en Luchtdraak zeggen er zelf het volgende over:

Aardedraak

Als Aardedraak creëer ik hier een vortex die je helpt niet langer zo te zwoegen, te werken zonder plezier of een niet meer resonerende relatie voort te zetten. Ik schenk je de moed en het vertrouwen om je lichaam, hart, portemonnee en naaste omgeving, gezond te maken door voor je hoogste Licht en levensbestemming te kiezen. Ik schenk je de bereidheid en het vertrouwen om je los te maken uit je comfortzone en gewoontepatronen. Leef Licht en zorgeloos te midden van jouw mensen of trek  een nieuwe omgeving aan die meer met je grotere Zelf resoneert! Ik schenk je alle Aardedraken-krachten hiervoor zodat je de volledige inwijding van de Merkaba en je Ziel kunt ontvangen en zult realiseren en aantrekken wat voor jou bedoeld is. Maak je keuze en zet moedige stappen!

Luchtdraak

Om je voor te bereiden op de volledige activatie van de Elohim Merkaba, is het nodig jezelf te trainen voorbij het ego-denken.  Daarbij helpt de Elohim Luchtdraak. Deze draak of drakenkracht trekt je in je lichaam en uit je hoofd. Wanneer je niet nadenkt over alles dat je meemaakt, het niet van “jou”maakt, maar je ervaringen gewoon ervaart en het ik-verhaal erover stopt, verruimt je mind en je Hart zich naar de verlichte staat. Dan wil je in je leven niet steeds alles weten en  (be)grijpen. Weten en begrijpen brengen je niet de werkelijk veiligheid, het werkelijke houvast, de eigenwaarde en zekerheid.  Toch gebruik je het vaak zo. De identificatie met je Godsvonk, eeuwig Zelf, Christuskracht en het deel van het Al zijn, geven je alle gevuldheid, veiligheid en houvast die je nodig hebt. Luchtdraak helpt je nergens boven te staan, niet arrogant te zijn maar puur en nederig. Niet alleen jouw mening en ideeën te zien als kloppend. Niet te oordelen en zuiverder te worden in je gedachten. Te leven vanuit je ziel.

Vuurdraak

Als Elohim Vuurdraak vraag ik je niet bang te zijn om anders te zijn. Sta op voor je diepervoelende ziel, je Hart en Waarheid. Laat je ware gezicht zien zodat de Merkaba zich volledig in je DNA ontvouwt.  Zeg wat je denkt, niet alleen wanneer het veilig is voor je of je goed uitkomt. Wees overal dezelfde; een echt, puur en duidelijke Mens. Verstop je niet omdat ze je niet begrijpen maar laat mij je inspireren en doen opstaan! Wie anders maakt de omgeving bewuster en openhartiger dan Jij? Sla je vleugels uit en laat je kleuren zien! Wees als mij, geen koppige of eigenwijze, betweterige of zich verstoppende draak, maar een Vurige, geïnspireerde Draak waaraan je omgeving zich zou kunnen verwarmen als ze dat wil. Zwaai met mijn Vuur zoals aartsengel Michael met zijn vurig zwaard en doorbreek onuitgesproken zaken en ondergrondse sferen. Creëer je eigen omgeving en haal de Kracht daarvoor uit deze vortex!

Waterdraak

De Elohim Waterdraak zegt: “Kom maar. Ik maak je gevoel veilig, wees maar dicht bij Mij”. Ik ben één met Gaia als oermoeder en deel van de kosmische Moeder. Geen enkele relatie schenkt je zoveel veiligheid en hartverwarmende Liefde als je in mijn vortex ervaren kunt. Maak persoonlijke liefde nooit tot de enigste Bron van je bestaan. Persoonlijke liefde kan slechts helpen om jeZelf als Liefde, terug te vinden. Dat is de Liefde die onvoorwaardelijk is, waarin je je onder kunt dompelen en die je nooit kunt verliezen. Ik ben er altijd voor jou, je innerlijk jongetje of meisje, je hele wezen!

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Fwezen