Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats

Tijdens de spirituele retraite ontzorg je, mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur.

kernwoorden:
ware natuur, stilte retaite, stil in je hoofd, spirituele retraite, retreat vakantie in nederland, retraite in de natuur van zo groningen en de krachtplaats, mindfulness, burnout, 0-zone

elohim
Volg ons ook op:

   

Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats

 

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

Als je je los hebt gemaakt uit de waan en hectiek van alledag stimuleren het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij je sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen en open je om te Ontwaken.

 

retraite vrouw.jpgDe Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone

Een groene plek op de grens van Groningen-Drenthe en Duitsland, waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen, waar je ziel open gaat, je rustig en stil in je hoofd wordt en je een burnout achter je laat. Waar je kunt ontspannen, verfrissen en genieten van de natuur en het luisteren naar je ziel. Je ervaart er je ware Wezen waardoor je je helder en opgeladen voelt worden en de kleuren en geuren intenser beleeft! Je ware Natuur en Moeder Natuur vertellen je hun verhaal!

 

Spirituele retreat vakantie in Nederland

Van een retreat vakantie op de Elohim Krachtplaats in Zuid Oost Groningen kun je extra bijkomen en genieten. Het verdiept  je in de rust van je ware Zelf omdat de energie en sfeer dat versterken. Een Elohim retreat is anders zijn dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur.

 

Alles op de Krachtplaats is doordrenkt met "ontspannen en Ontwaken"

Ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's ondersteunen je tijdens je retraite. Na afloop werkt de retreat nog lang door waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben.

1 pers labyrint.jpg

Tijdens de spirituele retraite ontzorg je, mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur.

Je kunt zelf bepalen of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer. Je kiest voor een chalet of neemt je tent mee en zoekt een plek in de buurt van het Lemurisch bos.

Klik hier om je verblijf te bekijken en te boeken.

Onderaan deze site vind je omgevingsuitstapjes, wandel- en fietsroutes zonder massatoerisme. Ook kun je mee-eten in het huiskamerrestaurant indien je af en toe anderen wilt ontmoeten.
Contact en route


Ervaringen van gasten

"Tijdens mijn retreat moest ik in het beginnen even wennen. Helemaal geen muziek of TV, enkel zijn met mezelf. Na 2 dagen voelde in de onrust verdwijnen en kon ik meer opgaan in de natuur. Genieten van het niets doen en alleen zijn. Rust, stilte en steeds weer mijn eigen gedachten doorzien.

Heel mijn systeem voelde ik steeds meer opengaan. Het voelen werd steeds sterker en het was alsof mijn aura mega groot werd. Innerlijk voelde ik steeds naar welke tuin ik moest gaan en iedere tuin gaf weer nieuwe inzichten en healing.

Na de spirituele retreat voelde ik eerst wat angst om weer de wereld in te gaan. Ik voelde me zo sterk geopend in al mijn lagen.

Nu, na de retreat voel ik me weer meer heel en bekrachtigt. Meer verbonden met mijn eigen zijnsgevoel. Voel me van binnen heel dankbaar en blij dat ik mijzelf dit heb gegeven."

Liefs, M.

Ik heb de retreat gedaan op het Elohim Centre. Dat was een bijzondere ervaring. Op bepaalde momenten, vooral aan het begin van de week, heb ik het zwaar gevonden. Maar wat overheerst is de dankbaarheid en de vreugde voor wat er die week met mij heeft kunnen gebeuren. De verbinding met het universum was heel sterk en mijn ervaringen op de verschillende plekken in de chakratuin en met Moeder Aarde waren intens.
Groetjes Cees


 
Het retreat vakantieverblijf Pegasus is ook in de winter te boeken!

Pegasus in de winter 2.jpg

 

 

 

 


 

Gecertificeerde diepergaande Essentie retraite

Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen. Daarin ga je veel dieper in de ontmoeting met jeZelf en de eenheid met de Natuur en verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Na afloop ontvang je een certificaat en vooraf en achteraf heb je een consult. Voor meer informatie over de diepgaande stilte retraite klik hier.

 

 

 

 

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn