Het Labyrint

Wat haal je op in deze helende Zelfrealisatie tuin:

Het midden, het hart en doel van het met 13-voudig bewustzijn en Liefde gevulde labyrint brengt je Thuis in je authentieke Zelf; het mooiste van jezelf. Doorzetters op het (levens) pad zullen niet (vele levens) blijven hangen in de vele gevoelens- en gedachten kronkelingen of oude familiepatronen, die zich afgezet hebben in het lichaam, de chakra’s en labyrint-gangen. Zelfs niet als het pad weg van het doel lijkt te leiden. Ze laten het oude onderweg los.

Je kunt het labyrint lopen met een bepaalde (levens-) vraag of wens in je hoofd om aan het einde of de volgende dagen, het antwoord te krijgen. Loop het Labyrint als chakrahealing en zuivering voor je doel op aarde en je innerlijk kind, voor zelfrealisatie en éénheid of als de weg door al je levens.


 

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpg

 


Gebruiksaanwijzing:

Loop afgestemd, d.w.z. laat je door niets afleiden en concentreer je op het gevoel in je lichaam. Ga niet in je hoofd. Loop uiterst langzaam.... Je zult merken dat je soms (een weinig) weerstand onderweg voelt, daar kom je een innerlijke blokkade tegen die je op kunt ruimen. Blijf staan, adem naar die plek in je lichaam en laat omhoog of eruit komen wat gezien en gevoeld wil worden. Maak er desnoods geluid of beweging bij. Leg er vervolgens geen gedachten op maar ga verder. Gefeliciteerd, je hebt jezelf een healing gegeven. Soms zul je merken dat je je op een deel van de weg juist lichter voelt, dat het sneller of makkelijker loopt. Hier loop je door je positieve levenservaringen en goed geopende chakra’s. Het gaat je voor de wind.

Het labyrint kan ook gebruikt worden om al je 7 chakra’s te zuiveren. 7 Gangen, elk voor een chakra, beginnend bij de zonnevlecht (3e) naar de tweede en de basis, tot aan je heilige ruimte in het centrum. Doorkruis bij het verlaten niet de cirkels, maar ga dezelfde weg terug, anders doorbreek je het.


Ervaar de helende energie van de zelfrealisatie tuinen thuis d.m.v. de Zelfrealisatie Bio-tincturen.

De tinctuur is diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, fysiek en zelfs in het DNA. Stap voor stap helpt hij je om vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

Bestel hier je tinctuur

Verdere ondersteuning :

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.