Multidimensionale Healing, Reading, Coaching

Multidimensionale Healing, Reading, Coaching

 

Wat is het Elohim Master Healing-Reading specialisme?

De ervaren Elohim Master Healer-Reader-Coaches werken samen met jouw ware Essentie en de Bovenwereld aan de probleemsituatie tot in de kern en eerste oorzaak. Van grote meerwaarde is dat de helende stroom ook vanuit, de Elohim Krachtplaats, Moeder Aarde en de natuur komt. Bezieling, gezondheid, levensrichting, vernieuwing en voorspoed kunnen ontstaan in jou, je omgeving en situatie, doordat de multidimensionale Elohim Master Healers in staat zijn het Goddelijke Plan en Oorspronkelijke Licht in jou, je medemens en de situatie, te activeren.

De huidige tijdgeest brengt wat ooit is weggestopt nu omhoog

Vanuit vele vorige levens komen de stagnatie brengende patronen uit het lichaam, de zielegroepen, relaties en familie-aura omhoog. Dat gebeurt omdat jij er klaar voor bent jezelf en de situatie te helpen transformeren.

Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn bijzondere healers

Zij zijn ervaringsdeskundig en hebben diepgaande kennis over al deze lagen en patronen. Mede door de diepgaande Elohim healing reading opleidingen belichamen zij al grote delen van hun Oorspronkelijk, helend Liefdeslicht en Bewustzijn. Grote Krachten, kwetsbaarheid en eenvoud doordringen hun onderste chakra’s en maken hen tot een krachtig, helder en helend kanaal voor de cliënt.

Thema’s waarop vaak een healing/reading plaatsvindt zijn o.a.

Bekijk hier meer healingsthema's

 


Wie zijn de multidimensionale Elohim Master Healer-Reader-Coaches?

Marlisa 2017-klein.jpg Willeke 2017-klein.jpg Luuc 2017-klein.jpg Helen 2018.jpg Ingrid 2018.jpg  
Marlisa Hof Willeke Jansen Luuc van Vuuren Helen Edwards Ingrid Eerkens  


Lees hier meer informatie over de Elohim Master healers

 


Doorbraak healing arrangement

Sessies, maaltijden en verblijf op de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen.

Rust, Thuis, je volledig Zelf openen en diepgaande multidimensionale healing ontvangen voor een doorbraak!

man-in-tuin.jpgLees meer

Doorbraak arrangement

Aankomsttijd 14.00-15.00 uur. Vertrektijd vanaf 13.00 uur.

3 dagen kosteloos helende Tuinen en Krachtplaats entree
3 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x gratis eindgesprek t.w.v. € 33,-
2 x overnachtingen in hostellerie of camping (bijbetaling privé kamer mogelijk)
2 x biologisch vegetarisch ontbijt
2 x biologisch vegetarische lunch
2 x biologisch vegetarisch diner
Onbeperkt bio koffie en thee in hostellerie

Elke dag ontvang je een Master Healing-Reading-Coaching van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je nog een extra nagesprek met een healer voor tips en adviezen. Door je meerdaagse verblijf op de Krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm.

Meer informatie over een doorbraak arrangement


Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Maatwerk arrangement

Aankomsttijd 14.00-15.00 uur. Vertrektijd vanaf 13.00 uur.

2 dagen kosteloos helende Tuinen en Krachtplaats entree
2 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x gratis eindgesprek t.w.v. € 33,-
1 x overnachting in hostellerie of camping (bijbetaling privé kamer mogelijk)
1 x biologisch vegetarisch ontbijt
1 x biologisch vegetarische lunch
1 x biologisch vegetarisch diner
Onbeperkt bio koffie en thee in hostellerie

Elke dag ontvang je een Master Healing-Reading-Coaching van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je nog een extra nagesprek met een healer voor tips en adviezen. Door je meerdaagse verblijf op de Krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm.

Meer informatie over een maatwerk arrangement


Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


Soorten consulten

Master Healing - Reading - Coaching

Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

Reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong ankert jou in de energie van de Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde. Lees hier meer over de reconnection healing

Huis, gebied reading healing

Een healing/reading waarbij er gekeken wordt of een huis of gebied geschoond mag worden van oude informatie, straling, entiteiten of geschiedenis. Op verzoek kan tevens worden gekeken of er sprake is van extra belasting van straling uit de buurt.

Klik hier voor meer informatie

Kristallen programmeren

Je kristal laten programmeren voor je ontwikkeling, een ander, huis, bedrijf of wens?
Dit kan in een kort live of afstand consult. Lees meer

Kristal-chakra legging

In ieder mens ligt een vonk van het goddelijke licht opgeslagen. Door de kristalwezens is het mogelijk contact te maken met jouw Ware Wezen en het ankeren hiervan in je lichaamscellen.  Lees hier meer over een lees hier meer over kristallegging.

Healing-reading in de Helende Tuinen

Persoonlijke of groeps healing en reading, met eén Master Healer-Reader in de Elohim Krachttuinen.

Activatie van je Goddelijk DNA, je unieke lichtcodes en verlichte staat

Tijdens dit consult worden je Goddelijke Essentie en je Lichtwezen met bijbehorende Lichtcodes, in je lichaam en DNA geplaatst. Het helpt je je familieaura en het collectieve karma te overstijgen en activeert je verlichte staat. Je ontvangt inzichten over je ego-ruis en hoe dat te transformeren. Je Meesterschap en Bewustzijn zullen je innerlijk kind gaan ondersteunen en andersom. Je emoties gaan er niet langer vandoor zonder de Meester! Je innerlijk kind laat de reactiviteit achter zich en leert onbevangen te genieten.

Kort (telefonisch) consult

Heldervoelend advies, healing of reading van 15-30 min.  Vragen en mogelijkheden: kort consult

Gratis 5 min tel. consult

Tarieven

Neem contact op om te boeken

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


Feedback

"Toen ik hier kwam waren mijn lippen in een bittere streep getrokken...
Mijn gezicht was letterlijk vertrokken van spanning, verdriet, pijn, bitterheid, woede en haat. Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen."

In Liefde en Licht,
Aïsha

 

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.
Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie nu allemaal. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.
Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft.  Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren..  Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine
 

Lees meer ervaringen van cliënten

 


Combineer je Healing-Reading met een bezoek aan de Krachtplaats en Helende Tuinen

Bezoek de Helende Tuinen 4,3.jpgEen bezoek aan de 30 Helende Tuinen versterkt je consult, geeft rust, integratie en brengt je zelfrealisatie en meesterschap. Grote en kleine inzichten, wondertjes en spontane healingen vinden er plaats. Er wordt na afloop van een consult veel gebruik gemaakt van de Helende Tuinen omdat de healing en reading zo veel sneller en diepgaander opgenomen kan worden in het hele aura en chakra systeem.

Tuinentree is kosteloos bij een consult van minimaal 60 minuten. Wil je mee lunchen of dineren bij bezoek? Reserveer dan tijdig via +31 (0) 597 541 539.

Lees meer informatie over een dagbezoek aan de Helende Tuinen

 


 

Klik hier voor een filmpje over wat de Krachtplaats en de sessies je aan meerwaarde brengen

Informatie over een verblijf, healingsarrangement of retraite op de Krachtplaats

 

Annuleringsvoorwaarden   |   Auteursrechten