Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties

Het Elohim-Centre: Centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties

kernwoorden:
zelfrealisatie centrum, woon werk gemeenschap, nieuwe aarde, natuurwezens, krachtplaats, helende tuinen, healing reading, elohim, ecodorp

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties

 

De nieuwe Aarde begint bij onszelf

Het Elohim Centre is sinds 1989 een groene oase van sacrale rust, een ecodorp, woon-werk gemeenschap en een verblijf-, leer- en ontmoetingsplek voor bewuste, gevoelige, nieuwetijds mensen en organisaties.

Het Elohim Centre wordt jaarlijks door vele duizenden mensen live, via nieuwsbrieven en de Elohim websites bezocht.

Hoofdgebouw 2016.jpg

Het individuele en mondiale Ontwakingsproces
Een 5,5 ha, unieke leer- en ervaringsplek, een woon-werkgemeenschap bedoeld voor The Diamond New Earth. Voor het individuele en mondiale Ontwakingsproces, de non-dualiteit en de eenheid met de natuur. Het Elohim team beoefent een subtiele, invoelende en aanvoelende eenheidsmanier van leven, werken en omgaan met de geziene en ongeziene wereld waarbij tevens in eigen onderhoud wordt voorzien. 

Je waant je in een andere realiteit

lees meer

Help je mee aan de grootste droom van Mensheid en Moeder Natuur?
 Voltooi je eigen bedoeling waarvoor jij naar de Aarde komt, neem sesies, volg workshops, Ontwaak en wordt vervolgens coach en trainer van anderen. Kom minimaal 6 maanden als vrijwilliger participeren en leren op de Elohim Krachtplaats zodat je kunt leren en tevens het multidimensionale liefdeseenheidsveld op aarde kunt helpen bekrachtigen. Samen activeren de verschillende helende zelfrealisatie tuinen van de Krachtplaats alle ontwikkelingsfases voor het volledig Ontwaken, ook van de onderste chakra's en het reactieve, defensieve, innerlijk kind. Alleen daardoor kan een interne en externe paradijselijke wereld van Vrede, Eenheid en Meesterschap ontstaan. Zoals dat al in het klein in de Elohim woon-werk-gemeenschap beoefend wordt, zal dat in een verdere toekomst zich ook elders op aarde laten zien. Bouw je mee als vrijwillige participant aan Gaia's Droom van een Ontwaakte Mensheid, die leeft in eenheid met de natuur en haar eigen ware natuur?

 


nieuwsbrief.jpg

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 

koptelefoon.jpgKlik hier voor de audio healings met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

 

 Spirituele zomerweek op de Elohim Krachtplaats - 15 tot 20 augustus


Ben je eraan toe alles even los te laten en jeZelf te ont-moeten? Wil je je eigen licht en essentie voelen en voeden? Dan is de spirituele zomerweek op de Elohim Krachtplaats, met zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos iets voor jou. Ontdek je opnieuw de eenheid met jezelf en de natuur!

 

Soep, lunch samen lachen.jpgMindfulness, vrijheid, verbinding en genieten staan centraal in deze spirituele zomerweek
Ervaar hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid, de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen komen je aardse zelf en jouw hogere dimensies dichter bij elkaar. Al je zintuigen worden gevoed. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je dit kunt delen met anderen!

Bekijk hier meer informatie

 


Introductie Elohim Centre

 


 

Wat vind je bij het Centre

Het Elohim Centre is een katalysator in bewustzijnsgroei, zelfrealisatie en leven vanuit eenheid met de natuur(wezens) in het hoogste zowel als in het dagelijks leven.

Onderdelen van het Elohim Centre zijn:

- Helende bezoekerstuinen

- Master healing-reading-coaching praktijk

- Zelfrealisatie opleidingen en workshops

- Webshop & kristalwinkel

- Hostellerie, chalets & mini-camping

- Nieuwetijds woon-werk-gemeenschap

- Eetgelegenheid "Gaia's overvloed"

Wat doen we doel en visie

Het doel van het spirituele Elohim Centre en de Krachtplaats is gelukkig te leven in eenheid met de natuur, de aardse wereld en de bovenwereld. Bij het Elohim Centre gaat het erom om juist in het gewone dagelijkse leven dit te manifesteren, vanuit ons hoger inzicht, heldere bewustzijn en aanvoelend vermogen. We leren op deze wijze te functioneren vanuit het gemak, plezier en de lichtvoetigheid die hoort bij ieders ware natuur en levensbestemming.

Lees meer over ons doel en onze visie

Joke & Team

Het Elohim team bestaat uit:

De Elohim Community

Onze Elohim Community is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden en productief kunnen samenleven en werken.
Lees meer over de gemeenschap

Er zijn nog slechts enkele vacature/vrijwilligers plekken beschikbaar.

Ontstaan van de Helende Tuinen en Krachtplaats

Vanaf 1989 begon Joke ELZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: Het‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/ B&B) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder.

Lees meer over hoe de Krachtplaats en Helende Tuinen zijn ontstaan.

 


Ervaringen van bezoekers:

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”

Gerard

'Joke wat een overgave en essentiekracht! Dankbaar dat je een onderdeel bent van deze wereld en dat je zoveel mensen incl. mij de weg terug naar onze oorspronkelijke staat laat zien!!! '
M

 


engelse vlag.pngOur English website: www.sacred-site.eu

Click here

We willen je vragen deze Engelse website te delen met je buitenlandse vrienden. Help de Eenheidsenergie te verspreiden over de wereld! Dank voor je hulp.


Auteursrechten

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn