Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties in ZO Groningen

Het Elohim-Centre: Centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties.

kernwoorden:
woon werk gemeenschap, vacature, spirituele vakantieweek, spiritueel centrum, nieuwe aarde, moeder aarde, krachtplaats, elohim, ecodorp, diamond new earth, ashram

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties in ZO Groningen

 

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

 

Zondag 16 juli:
Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het noorden
Klik hier voor het programma

 


We zijn op zoek naar krachten die ons komen versterken!
Klik hier voor vacaturesOpeningstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: zelfrealisatie tuinen geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur
Spirituele winkel en receptie geopend van 10.30 uur tot 12.15 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur
Sluitingsuren en tijden gelden niet voor overnachtende gasten

Klik hier voor speciale openingstijden, adres en entree prijs


 

De nieuwe Aarde begint bij onszelf

Voel je welkom bij het spirituele centrum, het Elohim Centre en de sacrale Krachtplaats (5,5 ha). Het is sinds 1989 een ecodorp, woon-werk gemeenschap en een verblijf-, leer- en ontmoetingsplek voor bewuste, gevoelige, nieuwetijds mensen en organisaties. Het wordt jaarlijks door duizenden mensen live, via nieuwsbrieven en de Elohim websites bezocht en onderwijst het multidimensionaal, mondiaal en non-duaal samenleven en werken. De geziene en ongeziene wereld van mensen, planten, dieren, edelstenen, natuurspirits en de Bovenwereld werken er op liefdevolle eenheidswijze samen voor Moeder Aarde en The Diamond New Earth. In de nieuwetijds Elohim ashram wordt dat gepraktiseerd.

Hoger Licht in buik en basis
De sacrale, multidimensionale Elohim Krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen, healings-readings prakijk en kristalwinkel ankert al jaren de hoger dimensionale, liefdevolle eenheidssfeer tot diep in de grond, in het buik-basis chakra en in de dagelijkse praktijk van gedrag, werk en omgang. Door de hoge frequenties komen oude patronen sneller omhoog waardoor, na transformatie ervan, het hoger licht en lichtwezen op een dieper niveau kan worden belichaamd en geaard. In de open en verlichte sfeer blijven nauwelijks emotionele of duale spanningsvelden hangen waardoor ieders ziel zich Thuis en veilig blijft voelen. Samen activeren de verschillende helende zelfrealisatie tuinen van de Krachtplaats alle ontwikkelingsfases voor het volledig Ontwaken, ook in de onderste chakra's. Een interne en externe, non-duale wereld van Vrede, Eenheid en bedrijfsvoering ontstaat.

Help je als vrijwilliger en participant mee aan de grootste Droom van Mensheid en Moeder Natuur?

 


 

nieuwsbrief.jpg

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 

 

koptelefoon.jpgKlik hier voor de audio healings met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

 

 


 

Wat vind je bij het Centre

Het Elohim Centre is een katalysator in bewustzijnsgroei, zelfrealisatie en leven vanuit eenheid met de natuur(wezens) in het hoogste zowel als in het dagelijks leven.

Onderdelen van het Elohim Centre zijn:

- Helende bezoekerstuinen

- Master Healing-Reading-Coaching praktijk

- Zelfrealisatie opleidingen en workshops

- Webshop & kristalwinkel

- B&B, chalets & mini-camping

- Nieuwetijds woon-werk-gemeenschap

- Eetgelegenheid "Gaia's overvloed"

- E-learnings voor thuis

Wat doen we doel en visie

Het doel van het spirituele Elohim Centre en de Krachtplaats is gelukkig te leven in eenheid met de natuur, de aardse wereld en de bovenwereld. Bij het Elohim Centre gaat het erom om juist in het gewone dagelijkse leven dit te manifesteren, vanuit ons hoger inzicht, heldere bewustzijn en aanvoelend vermogen. We leren op deze wijze te functioneren vanuit het gemak, plezier en de lichtvoetigheid die hoort bij ieders ware natuur en levensbestemming.

Lees meer over ons doel en onze visie

De Elohim Community

Onze Elohim Community is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden en productief kunnen samenleven en werken.
Lees meer over de gemeenschap

Er zijn nog slechts enkele vacature/vrijwilligers plekken beschikbaar.

Ontstaan van de Helende Tuinen en Krachtplaats

Vanaf 1989 begon Joke ELZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: Het‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/ B&B) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder.

Lees meer over hoe de Krachtplaats en Helende Tuinen zijn ontstaan.

 Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats - 15 tot 20 augustus

Ben je eraan toe alles even los te laten en jeZelf te ont-moeten? Wil je je eigen licht en essentie voelen en voeden bij ons spirituele centrum? Dan is de spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats, met zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos iets voor jou. Ontdek je opnieuw de eenheid met jezelf en de natuur!

Soep, lunch samen lachen.jpgMindfulness, vrijheid, verbinding en genieten staan centraal in deze spirituele vakantieweek
Ervaar hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid, de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen komen je aardse zelf en jouw hogere dimensies dichter bij elkaar. Al je zintuigen worden gevoed. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je dit kunt delen met anderen!

Bekijk hier meer informatie

 Ervaringen van bezoekers:


“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”

Gerard

'Joke wat een overgave en essentiekracht! Dankbaar dat je een onderdeel bent van deze wereld en dat je zoveel mensen incl. mij de weg terug naar onze oorspronkelijke staat laat zien!!! '
M

 


 

 


 

engelse vlag.png

Our English website: www.sacred-site.eu

 

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn