Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties

Het Elohim-Centre: Centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties

kernwoorden:
zelfrealisatie centrum, woon werk gemeenschap, nieuwetijds mensen en organisaties, nieuwe aarde, natuurwezens, krachtplaats, helende tuinen, healing reading, elohim, edelstenen en kristallen, ecodorp, community

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Centre & krachtplaats voor zelfrealisatie, nieuwetijds mensen en organisaties

 

Groep bij Lemurisch bos 2013.jpg

Inspirerende Elohim Zomerweek 23-28 augustus:
Een inspirerende week op de Krachtplaats met gelijkgestemden! Het wordt onvergetelijk, ben je er ook bij? Klik hier voor meer informatie.

 


ingang met geovorm 1.jpg

De nieuwe Aarde begint bij onszelf

Het Elohim Centre is sinds 1989 een groene oase van sacrale rust, een ecodorp, woon-werk gemeenschap en een verblijf-, leer- en ontmoetingsplek voor bewuste, gevoelige, nieuwetijds mensen en organisaties.


Het Elohim Centre, door duizenden mensen live, via nieuwsbrieven en de Elohim websites, bezocht.
Een 5,5 ha, unieke leer- en ervaringsplek en community die bedoeld zijn voor het individuele en mondiale Ontwakingsproces, de non-dualiteit en eenheid met de natuur. Het zet een voorbeeld neer voor een subtiele, invoelende en aanvoelende eenheidsmanier van leven, werken en omgaan met de geziene en ongeziene wereld waarbij tevens in eigen onderhoud wordt voorzien. 

De sacrale, multidimensionale Elohim Krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen, healings-readings prakijk en kristalwinkel, ankert al jaren, de hoger dimensionale, liefdevolle sfeer tot diep in de grond en in het  (buik-basis)gevoel van iedere bezoeker. In de open, zuivere en verlichte  sfeer, met nauwelijks aanwezige emotionele, mentale of duale spanningsvelden, waan je je in een andere realiteit. Die van een paradijselijke,  toekomstige samenleving, woon-werk- en organisatie vorm. Bewuste, bevrijde en gevoelige mensen van alle leeftijden, nemen samen verantwoordelijkheid voor de (onuitgesproken) sfeer, elkaars groei en ziel, voor joy, bezieling, natuurspirits en materie. Ze willen een voorbeeld neerzetten voor de nieuwe Mens en Aarde, door zichzelf en elkaar te leren voorbij de ik-illusie, in non-duale eenheid te blijven.

 


nieuwsbrief.jpg

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 

Audio channeling en healing ontvangen vanuit huis

 Bij Elohim voel je je in de hemel op aarde en ervaar je wie je bent in je oorsprong
 Samen activeren de verschillende helende zelfrealisatie tuinen alle ontwikkelingsfases voor het volledig Ontwaken en permanent geluk van mens en aarde. Ook in praktische zin wordt er zoveel mogelijk ecologisch en zelfvoorzienend geleefd. Vrijwilligers, cliënten en bezoekers voelen zich aangetrokken tot de mogelijkheden, het nieuwetijds licht en de open hartsfeer van het centrum en willen er vaak langer (ver)blijven. Sommigen studenten en vrijwilligers creëren er zelfs hun baan.
Kom "Wie je werkelijk Bent" en "wat je Droom is" ont-dekken en uitdrukken!


 

samen koffie drinken 2015.jpgDeelnemen aan de gemeenschap als vrijwilliger?

Lees hier verder
Wat vind je bij het Centre

Het Elohim Centre is een katalysator in bewustzijnsgroei, zelfrealisatie en leven vanuit eenheid met de natuur(wezens) in het hoogste zowel als in het dagelijks leven.

Onderdelen van het Elohim Centre zijn:

- Helende bezoekerstuinen

- Master healing-reading-coaching praktijk

- Zelfrealisatie opleidingen en workshops

- Webshop & kristalwinkel

- Hostellerie, chalets & mini-camping

- Nieuwetijds woon-werk-gemeenschap

- Eetgelegenheid "Gaia's overvloed"

Wat doen we
doel en visie

Het doel van het spirituele Elohim Centre en de Krachtplaats is gelukkig te leven in eenheid met de natuur, de aardse wereld en de bovenwereld. Bij het Elohim Centre gaat het erom om juist in het gewone dagelijkse leven dit te manifesteren, vanuit ons hoger inzicht, heldere bewustzijn en aanvoelend vermogen. We leren op deze wijze te functioneren vanuit het gemak, plezier en de lichtvoetigheid die hoort bij ieders ware natuur en levensbestemming.

Lees meer over ons doel en onze visie

Joke & Team

Het Elohim team bestaat uit:

De Elohim Community

Onze Elohim Community is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig, verbonden en productief kunnen samenleven en werken.
Lees meer over de gemeenschap

Er zijn nog slechts enkele vacature/vrijwilligers plekken beschikbaar.

Ontstaan van de Helende Tuinen en Krachtplaats

Vanaf 1989 begon Joke ELZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: Het‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/ B&B) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder.

Lees meer over hoe de Krachtplaats en Helende Tuinen zijn ontstaan.

 


Ervaringen van een bezoeker:

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”Soundhealing.jpg

Nieuwste audio opnames, E-learning en healing!

 

 

 


engelse vlag.pngOur English website: www.sacred-site.eu

Click here

We willen je vragen deze Engelse website te delen met je buitenlandse vrienden. Help de Eenheidsenergie te verspreiden over de wereld! Dank voor je hulp.


Auteursrechten

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn