Elohim krachtplaats, evolutionair wereld powerpoint

Elke krachtplaats heeft een vortex van spiralende energie die de hogere lichtsferen en de dimensies in de aarde verbindt. Meestal kruizen er enkele ondergrondse en-of bovengrondse leylijnen (geestelijke energielijnen, kosmische en-of aardse meridianen.)

kernwoorden:
spirituele gemeenschap, spiritueel verblijf, spiritueel centrum, sacred site, retraite, natuurwezens, leylijnen, hogere dimensies, helende tuinen, elohim krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim krachtplaats, evolutionair wereld powerpoint

 

De 5,5 ha grote, Elohim Krachtplaats te Veelerveen (GR), ontwikkelt zich, als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap, vanaf 1989 voor de nieuwe Aarde. Ze is een sacred site.

 

engelse vlag.png

Click here for our English website

 

Openingstijden, route en contact


elohimklei..jpegZe is voelbaar op meer dan 60 kilometer afstand voor hen die haar kennen, als een zacht liefdevol licht
De Elohim krachtplaats is bedoeld voor individuele en planetaire verlichting of eenheid. Ze straalt heel voelbaar, een sterk licht uit. Bezoekers laden zich fysiek, geestelijk en spiritueel op en spreken over een gevoel van Thuiskomen. De Krachtplaats ankert nieuwetijds, kristallijnen bewustzijn dat niet op de oude aarde energie (in ons) trilt. Het Licht komt van boven zowel als vanuit de aarde.


Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde

De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en aardse worden op de krachtplaats en in de helende tuinen, dunner. Je volledige potentieel en Licht openen zich bij elk bezoek verder en je voelt je dieper geaard. Ook is alles meer één in je.

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer en helpt je
De Elohim krachtplaats, helende tuinen, verblijfsmogelijkheden, de  edelstenen en zelfrealisatie tincturen uit de winkel, dragen de codes die in de bezoekers eenheid, gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen.

Fantastisch Thuisgevoel

Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste of onzekere gevoelens en ziekte. Het zieledoel en de oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je, je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je rust, Ware Natuur en een ruimer bewustzijn.


Verlichting van relatie- en basischakra
Nergens anders ter wereld activeren krachtplaats codes naast het geestelijke, zo diepgaand ook het eerste en tweede chakra, waardoor ieders hoger bewustzijn, de hogere liefde en de eenheid met de natuur, zich in het dagelijks functioneren steeds verder ontwikkelen. Van elk krachtpunt in de zelfrealisatietuinen is dan ook een bio tinctuur beschikbaar zodat het innerlijk groeiproces zich verder kan ontvouwen.

Het hoger licht is op de Elohim Krachtplaats voelbaar als een zachte, sacrale, kristallijne lichtsfeer die geborgenheid, liefde en zachtheid activeert waardoor ieder er meer zichzelf, open en in eenheid met de natuur is. Maar het licht van de Liefde brengt soms ook de niet-liefde,  de pijn of de zwaarte omhoog. De Krachtplaats en het spirituele centrum werken als een Divine masterhealer en helpen steeds een beetje verder, te transformeren  en verlichten voor hen die verder gaan naar de volgende ontwikkelingsstap van de bedoeling van de ziel en essentie.


Moeder Aarde en natuurwezens
De kleine Elohim gemeenschap die woont en werkt op de Krachtplaats leeft in de nieuwe tijdsgeest en beoefent de éénheid met elkaar, de natuur(spirits), Moeder Aarde en de Bovenwereld om een nieuwe samenleving te vormen.


13 dimensionale Elohim Krachtplaats en centrum voor de nieuwetijds Mens
Elohim Krachtplaatsbezoek verblijf, consulten en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

De hogere dimensies (ook van de Elohim edelstenen en zelfrealisatie tincturen) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op bezielde eenheidswijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies  en ontwikkelt het volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats en het Elohim Centre ondersteunen de nieuwetijds mens in het Ontwaken en bij het vormen van een wij-maatschappij. 


wilde bloemen by H Place.JPGOp het terrein bevinden zich:

Verblijfslocaties, edelsteenwinkel, helende bezoekerstuinen, healing en opleiding centrum, minicamping en het huiskamer restaurant.


 
Mag ik mijn hond of kat mee?


labyrint+mooie tuinoverzicht 2015.jpg

Er zijn verschillende soorten krachttuinen 

Met ieder een eigen helende energie

Je kunt ook de spirituele bomenroute, kruidenroute, geometrische vormenroute en de spirituele winkel bezoeken.

 


Ervaringen bezoekers:

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!"

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

 'Wat een geweldige plek de krachtplaats. Ik heb echt letterlijk ervaren dat verloren zieledelen van mij zijn opgehaald en geïntegreerd. Ook heb ik nu een veel beter besef wat zelfrealisatie is. En ben ik niet meer bang om te geven, want eerst dacht ik dat ik leeg zou lopen als ik geef, maar als het vanuit de Bron in je buik gebeurd is de flow oneindig.'


Sterrenmensen en de vortex

De nieuwe aarde, sterrenmensen en de vortex. De verticale, spiralende energievelden van Licht en Bewustzijn, kunnen toe- en afnemen in kracht en omvang.

Elohim Krachtplaats& volledig potentiteel

Je volledige potentieel wordt zichtbaar en voelbaar. Het multidimensionale, 13-voudige Licht versterkt je heldere intuïtie, helderweten, helende kwaliteiten, geneeskracht, heldervoelendheid en je samenwerking met de engelen- en natuurrijken.

Huis en gebiedshealing-reading

Van je huis een krachtplaats maken

Van je eigen huis een krachtplaats maken en van je aura een lichtvotex? Lees meer over de workshop

Van je tuin een natuur krachtplaats maken: webshop door de bovenwereld en Joke geprogrammeerde edelstenen

Meer wereld krachtplaatsenErvaringen over het Elohim Centre als spiritueel centrum


Helende bezoekerstuinen, edelsteenwinkel en huiskamer restaurant

op de Krachtplaats

zonnevlecht 2013.jpg

Fontein 2013.jpg

labyrint 2013.jpg
 


Verschillende soorten helende bezoekers tuinen
engel.jpgDe natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen, die zich op de Krachtplaats en het spirituele centrum bevinden, openen, helen en helpen voelbaar de bezoeker. Ook thuis na afloop van een bezoek gaat dit verder. Vaak gaan ze mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid, zieledoel en geheelde relaties, onbewust in de weg staan, komen bij een langer verblijf en vaker bezoek naar de oppervlakte om te helen.


Wat is er nog meer te doen tijdens je bezoek?

workshopA-03.png

Bekijk de workshop agenda

Of boek een persoonlijk consult

Bel, en vraag naar de mogelijkheden +31 (0) 597 541539
worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPG

Groeps channeling en healing meemaken in een van de helende tuinen?

Zie siteagenda voor de helende tuinactivaties

 

 


 

 


Spiritueel verblijf of stilte retreat op de Krachtplaats?camping 2013

Steeds meer mensen kiezen ervoor om één tot enkele weken door te brengen op de krachtplaats.
Als gast op de camping, in de chalets of hostellerie met B&B.

Ook is er de mogelijkheid voor een stilte-natuur-retraite.

 


christel en courgettes_k.jpg

Vrijwilligers werk op de krachtplaats, wonen en werken in de spirituele gemeenschap The Diamond New Earth?

Lees meer bij stage, werkervaring en meewerkend participeren

 


 elf1.jpg

Online audio opname 63 min. Thuis op je computer Natuurwezens voelen en leren kennen
 
Lees meer tekst over krachtplaatsen op www.krachtplaatsen.nl

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn