Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop: 018-2021
Deze module behoort tot de opleiding: KKM, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

13-11-2021 t/m 14-11-2021


€391,00

vroegboekprijs

13-11-2021
14-11-2021
10.00-17.00 uur
Docenten Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
kristal
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit


Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en programmeren.JPGEen goede Elohim edelsteencursus om de 13-voudige kristal dimensies en grotere helende lichtkrachten van edelstenen en kristallen te leren kennen met René Quastenit en Joke ElZiam Nootebos vanuit het Elohim Centre. 

Een bijzondere kristalcursus waarbij je werkt met de op 13 lagen van multidimensionaal geopend en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen. Er vinden er tijdens de kristalworkshop tevens geweldige kristalhealingen (transmissies) en kennisoverdracht plaats waar je voor je zelfrealisatie-ontwikkeling en als edelsteen therapeut veel aan zult hebben.

Enorm veel kosmische en aardse kristal kennisoverdracht.

De docent zet de enorme kristal-energie ook voelbaar in het veld en in jouw basis. Hierdoor komt het dus ook op alle dimensielagen bij jou binnen en kun je zelf ook meer van edelsteen dimensies voelen. Je zult merken dat je samen met de kristallen meer straalt vanuit al je lagen. Een prachtig groots kado voor jou en eventueel voor je praktijk!

Klik hier om het gratis filmpje te bekijken over het activeren en programmeren van edelstenen

Wat leer je in deze kristalopleiding:

 • Openen en activeren van kristallen.
 • Programmeren en healingen geven met kristallen op 13 dimensies!
 • Je leert soorten geneeskrachtige stenen invoelen op verschillende dimensie-lagen.
 • Je leert welke edelstenen of kristallen goed zijn voor een huis, tuin of werkplek
 • Je leert mensen, dieren, foto's readen op meedere dimensies en ingangslagen en kristallen en edelstenen hiervoor te adviseren.
 • Kristallen aansluiten op Moeder Aarde, de oorspronkelijke kristallagen, Alcyone en Sirius
 • Werking van kristallen en edelstenen op diverse auralagen en chakras.
 • Gebiedsstraling of aardstraling edelsteen advies leren geven.
 • Aurabescherming en huisuitlijning en healing met kristalbuisje en geprogrammeerde Elohim Crystal Home & Office Healers.
 • Verschillende doorstromingkristallen voor je eigen aura. Doorstromingskristallen ondersteunen ook bij je therapeutische consulten en brengen releasehealing, meridiaan- en mannelijk vrouwelijk balans.
 • Samenwerking van kristallen in je huis, slaapkamer, kantoor of behandelkamer.
 • Hoe edelstenen en kristallen te ontladen en op te laden.
 • Innerlijk kind of zielsontwikkeling hoe vind je daarvoor de juiste kristallen en hoe voel je dit aan.
 • Je leert met edelstenen te communiceren op fysieke, geestelijke en intuitieve wijze.
 • Kinetische reading en werking leren voelen
 • Ook leer je de specifieke nieuwetijds kristallen kennen en ervaren

Neem foto's met hulpvragen mee (en toestemming) voor vrienden- of dierenadvies en groepsoefening

In deze kristalworkshop begin je met de eerste niveau's van kristalbewustzijn zelf toe te passen

Tijdens speciale kristal- energieoverdrachten zul je op diep helende wijze de dertien kristaldimensies en soorten leren ervaren en toepassen als healer en kristalmaster. Ook het openen, activeren en programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van verschillende halfedelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod. Je hart zal zich openen voor de liefde van kristallen en edelstenen. Een verliefdheid die nooit meer over gaat!

Houd je van edelstenen en wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele energie-lagen van mensen, dieren, planten en kristallen en dit gebruiken in je privéomgeving en/of je beroep? Wil je je intuïtie, readingskwaliteit en gevoeligheid ontwikkelen samen met je kristalwerk en dit praktisch leren toepassen en verwoorden (in je praktijk)? Wil je enorme multidimensionale kristalhealingen ontvangen?

 


Ervaringen van deelnemers

"Ik heb vorige week de workshop Edelsteen Therapie gedaan.

Om te beginnen was de workshop Edelsteen Therapie een groot hoogtepunt. Het is voor mij een  onvergetelijke workshop geworden.  Met mij is er tijdens de workshop ontzettend veel gebeurd en ben daar ontzettend dankbaar voor.

Het begon al bij binnenkomst. Het voelde alsof ik thuis kwam. Alles was zo vertrouwd en de deelnemers aan de workshop voelden als bekenden. De sfeer was ontzettend fijn en iedereen liet iedereen in zijn of haar waarde .

Tijdens de workshop voelde je de grootte energie van de hele groep wat mij kippenvel bezorgde en ik als zeer bijzonder heb ervaren. In de workshop hebben we meerdere oefeningen gedaan wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik veel meer inlevingsgevoel heb gekregen naast de kennis die ik heb mogen opdoen. Joke weet echt hoe zij kennis moet overbrengen en mensen in beweging kan zetten.

Een hoogtepunt voor mij was dat ik tijdens het zoeken van praktijkvoorbeelden mijn situatie als voorbeeld mocht geven. Tijdens mijn verhaal voelde ik mij zo ontzettend veilig en vertrouwd bij de overige deelnemers waardoor ik mijn emoties(tranen) heb durven laten zien. Ik had dit nog nooit eerder gedaan in een groep. Ik durf mijn hart nu echt te openen naar anderen los van de emoties die dat geeft.

Tijdens de workshop hebben we meerdere malen een transmissie met helende energieoverdracht gehad. Dit was zo ontroerend, zo mooi dat ik tot tranen toe ben bewogen. Een tweede ervaring tijdens deze transmissies betrof oude patronen opgedrongen vanuit oude familiepatronen. Ik heb de oude patronen in een matrix door middel van het sluiten van een luik achter mij gelaten. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en vrij. De stressbalk tussen beide schouderbladen was ineens verdwenen. Ik had en heb een week na de workshop geen pijn meer en mede daardoor sta ik anders in het leven. Er is echt meer dan alleen ons aardse leven.

Tot slot wil ik meegeven dat je echt een ander mens kunt worden als je er voor openstaat. Ik heb in ieder geval mogen ervaren en daar ben ik een ieder ontzettend dankbaar voor want zij hebben mijn groei mede mogelijk gemaakt."

Johan Huver

 

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen