Satsang "Oplossen van de persoonlijkheid"

Workshop: 2019.R04

Beschrijving

Als je ontevredenheid merkt in je baan of in je relatie, als je beseft dat het niet meer aansluit bij je ziel, wat dan? Moet je blijven of moet je gaan, is dit weglopen of juist je hart volgen? Vaak is het niet zo eenvoudig om jezelf op een eerlijke wijze terug te zien in je omstandigheden. Leven vanuit je ware Zelf en het pad naar Godrealisatie kent veel obstakels die gevormd worden door de persoonlijkheid.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenSatsang "Oplossen van de persoonlijkheid"

Positieve energie.jpgAls je ontevredenheid merkt in je baan of in je relatie, als je beseft dat het niet meer aansluit bij je ziel, wat dan? Moet je blijven of moet je gaan, is dit weglopen of juist je hart volgen? Vaak is het niet zo eenvoudig om jezelf op een eerlijke wijze terug te zien in je omstandigheden. Leven vanuit je ware Zelf en het pad naar Godrealisatie kent veel obstakels die gevormd worden door de persoonlijkheid.

 Wat is die ontevredenheid in je, op welke manier zie je jezelf niet meer terug in je omstandigheden, wat maakt dat je de weg die je bewandeld niet meer herkent. Loop je wel de juiste weg of is er iets in jou dat weerstand heeft op die weg. Kun je eerlijk kijken naar jezelf, zien waarin je begeerte, aantrekking of afwijzingen liggen. Leven vanuit je ware Zelf is zien op welke lagen je persoonlijkheid nog aanstaat en dit leren los te laten. Tijdens de satsang, of coaching bijeenkomst, kun je je eigen persoonlijke voorbeelden en vragen inbrengen om te leren hoe je jezelf kan gaan waarnemen, hoe je jezelf kan gaan herkennen in de omstandigheden waarin je je nu bevindt en hoe je het pad van verlichting daarin kan gaan herkennen.

Ik ont-moet je graag.

René

 

Tijdens deze bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.

 


 

Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt

 

NB. Van de bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

René de QuastenitOver René de Quastenit:
Naast de zaterdagavonden voor een groep geef ik ook persoonlijke live of telefonische satsang-coachings consulten op afspraak. Wil je begeleiding op je weg naar Ontwaken, Zelfrealisatie, Verlichting en Godrealisatie dan deel ik graag mijn hart, kennis en ervaring!

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies en tekstartikelen.