"Van hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading

Workshop: 2017.W16

Beschrijving

Tijdens de spirituele avond en het healingsrondje krijg je, als je wilt, individuele healing-reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Ook zul je door de spirituele lezing en healing meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en ervaar je meer hoe het is te leven vanuit je buik. In plaats vanuit de leiding van je hoofd.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen"Van hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading

Ontvang persoonlijke Master Healing Reading Coaching

met Willeke Jansen

Tijdens deze spirituele avond van "hoofd naar buik" ontvangen deelnemers een persoonlijke healing en reading. Soms op bepaalde ingebrachte thema’s en anders op dat wat komt. Je zult meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent. Ook ga je ervaren hoe het is te leven vanuit je buik in plaats vanuit de leiding van je hoofd. Als je je gedachten en stemmetjes steeds minder gaat volgen, dan zak je steeds dieper in je buik, ervaar je meer rust en stilte en leef je meer in het hier en nu.

Door het groepsveld worden de healingen extra bekrachtigd en door jouw aanwezigheid versterk je tevens de eenheidsenergie voor de anderen. Soms kan niet iedereen aan de beurt komen, of wil je zelf geen persoonlijke healing, maar ook al ontvang je die niet persoonlijk, door het groepsveld worden er altijd overeenkomstige thema's geraakt en geheald in jou. Stel je open en ontvang!


Ik ontmoet je graag!Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de tuinen erbij boeken.  Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.