Online gechannelde groepshealing Ontwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn

Workshop: OT315-2024

Beschrijving

Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

12-12-2024


€27,50

vroegboekprijs

12-12-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

11-12-2025


€27,50

vroegboekprijs

11-12-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online gechannelde groepshealing Ontwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn

Krachtige gechannelde online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos uitgezonden vanuit de Elohim Krachtplaats

Kristallijne bloem met vlinder.jpgOntwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn


Aanvankelijk leef je vanuit je hoofd en persoonlijkheid maar als je vanuit je ziel begint te leven voel je steeds meer aan en in! Door de online groepshealing en transmissie verdiept zich het gevoel van je innerlijk meisje of jongetje, het leven vanuit je subtiel buikgevoel en diepere ziel. Je kristallijnen zelf ligt het dichts bij je Goddelijke Vonk en zal tijdens de groepshealing in je geactiveerd worden. Je wordt daardoor in je toekomst steeds dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en je zult heldervoelend, intenser, krachtiger en echter gaan leven. Dus diep vanuit je ziel en kristallijnen zelf leven.

Denken en doen vinden vanuit je kristallijnen ziel en hart plaats

Houdingen of te overgevoelig zijn, nemen af  en maken plaats voor zuivere puurheid. Je voelt nog beter wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met wat er in je (onbewuste en bovenbewuste) omgaat door de online groepshealing. Ook voel je straks bewust meer van de sfeer om je heen aan. Je leert ermee om te gaan vanuit je hoogste Waarheid en je aura is niet steeds bij anderen en over je omgeving. Je blijft beter bij je (gevoelige, mooie en zuivere) zelf en je ontwikkelt daarmee meer aarding. Dit alles zal zich na de online groepshealing en transmissie continu verder verdiepen van subtiel tot kristallijnen, verlicht en Goddelijk niveau. 

Ook heldere Gaven zullen zich door de transmissie van je kristallijnen zelf, nog meer ontwikkelen

Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen en elke sfeerverandering in jezelf, een ander of op een plek, opmerken zonder dat je er last van hoeft te hebben. Je leert tijdens de transmissie dit subtiele zuivere en echte gevoel in jezelf bewust te maken, te steunen en vertrouwen. Je leert ervoor op te staan en het subtiele voelen tot je kracht te maken. Je gaat ermee in je meesterschap en non-duale Waarheid staan als een menselijke engel. Desnoods tegen de gevestigde orde, opvoedingspatronen en sociale systemen in. Zo sterk zal je kristallijnen schoonheid na afloop van de transmissie zich verdiepen! Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe bezielende liefdesuitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat iets bijzonders in je uitstraling komt. Het is je engelen-menszijn!

Je hoger Licht kan eindelijk veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding

Door de online groepshealing en transmissie zul je ook meer zelfbeschermingsjassen kunnen verliezen en een groter verlicht en helder overzicht en inzicht ontwikkelen. Je hoger Licht kan indalen in je buikgevoel en aarding! Je kristallijnen, diamanten of Goddelijke Bewustzijn/Liefde daalt tijdens de groepshealing en transmissie voelbaar in je fysieke body en dagelijks leven!

Handelen vanuit kwetsbare, intuïtieve Kracht en Meesterschap

Hogere zuiverheid, openheid en eerlijkheid naar jezelf, je gevoel en je kwetsbaarheid vragen om er ook naar te handelen. Om het te tonen en erover te communiceren met je omgeving in alle openheid. Door de transmissie ontvang je hiervoor de Kracht zodat je hart, kristallijnen zelf en je Goddelijke Essentie op de voorgrond kunnen komen in je leven.

Vaker blij, lichtvoetig, zorgeloos en oerveilig

Tijdens de groepshealing en transmissie ontvang je tevens het vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Leven/God/de Bron. Je verdichte ik wordt transparanter en biedt plaats voor je kristallijnen ware Zelf. Je zult je na de groepshealing en transmissie vaker lichtvoetig, blij, zorgeloos en in het hier en nu, kunnen voelen!

Na de groepshealing en transmissie is verdere verdieping/groei mogelijk

Echter, zonder het heldere kristallijnen of diamanten Bewustzijn zal deze, voor waarheid en intern gevoel opstaande kracht, afgescheidenheid, innerlijk kind onveiligheidsreacties of terugtrekken kunnen blijven veroorzaken. Dit komt mede door de pijn en onmacht van gevoelens waarover je niet kunt spreken omdat anderen je niet aanvoelen of begrijpen.  Toch is het belangrijk hierover wel te leren spreken, een juiste omgeving aan te trekken en ook om oplossingen en aanvaarding te vinden zodat je geen terugtrekken of ondergronds verzet uitstraalt naar je omgeving en je daardoor ook geen afgescheidenheid teruggespiegeld krijgt.

Voor jezelf en het geheel is het belangrijk te leren communiceren vanuit al je lagen en daarbij ook je subtiele kristallijne zelf mee te nemen in het dagelijks leven. Zo word je "naakter" en echter, puur en zonder schilden en rollen. Je tilt jezelf en je omgeving op en zult dat zeker na afloop gaan merken.

Je kunt je kristallijnen zelf gaan erkennen als je mooiste schoonheid!

 

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:


"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Ik doe al mee vanaf juni met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."
Linda

"Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede en weinig behoefte om te praten"
Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank."

Krachtige groepshealing. Mooi vond ik de heling met het eenheidsveld en het beeld van samen overgaan naar een tijd waarin het licht weer de overhand gaat nemen en dat wij daar door persoonlijk werk aan bij kunnen dragen. Het maakt me blij. Tijdens de healing voel ik mij omringd door een pyramide en vormt zich een lemniscaat door mijn lichaam. Onder in mijn buik is er een diepe golvende beweging. Er lijkt zich zachtheid in mijn hart te ontwikkelen en meer helderheid in mijn hoofd. Ik voel het licht uit mijn ogen stralen, al heb ik ze gesloten. Fijn dit alles mee te mogen maken! Met een goed gevoel ga ik weer naar huis. Dank. Lieve groet Diet

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent


Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen