Satsang "Keelchakra-Regenboogbrug, oversteek naar Divine essentie"


regenboog netwerkLezing en satsang (vragen en antwoorden) vanuit de dagelijkse praktijk; hoe ga ik de regenboogbrug over naar mijn essentie, hoe leef ik dan anders en wat heeft mijn keelchakra en overgave daarmee te maken?  

We leren hoe belangrijk het is meester te zijn over onze gedachten en gevoelens
Het intern en extern herhalen en optellen ervan vanuit afgescheidenheid, kan ons in het ego houden waardoor we de oversteek niet kunnen maken naar Divine essentie.
Als we ons uiten voordat onze ideeën, gedachten en gevoelens gezakt zijn in ons lichaam en daar tot rijping zijn gekomen, verliezen we de verbinding met onszelf.

We brengen onze energie dan naar de buitenwereld zonder zelf opgevuld te zijn
Als we onszelf niet neerzetten en beleven vanuit ons Meesterschap in combinatie met onze openheid van innerlijk kind, bewustzijn en hart, als we ons volledig potentieel en ons buikgevoel niet leven, kunnen we onszelf pushen tot werken, emoties projecteren of teveel in ons hoofd zijn.

Onze aura lekt dan ongemerkt energie
Ook lekken we dan op anderen om bevestiging te krijgen voor wat we doen, onze zorgzaamheid of voor wat we van iemand of de situatie vinden te krijgen. Zo blijft het ik-mechanisme i.p.v. de Divine essentie, in stand. Hoe verander je dit praktisch?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 22 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Keelchakra-Regenboogbrug, oversteek naar Divine essentie"
prijs   € 11,00