Berk-tinctuur:"Activeert je Kristallijnen Zelf'


berk.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos is een duidelijk voelbaar activatie van je mooiste en puurste Zelf; je Diamanten of kristallijnen lichaam, Hart, Bewustzijn, Waarheid en Zuiverheid. Voelbaar wordt dit actief gemaakt door de Berk-Geest of Deva! Het komt dit binnen in je persoonlijkheid. Er ontstaat een permanente Bronverbinding met geweldig Licht. De meeste mensen merken na afloop van de transmissie een blijvende bewustzijnverschuiving in zichzelf op, meer licht, blije, vitale energiestromen en een min of meer permanente staat van Zijn en rust waarvan uit de activiteiten voortaan plaats vinden.

Door Joke ElZiam Nootebos,

duur 38 minuten

Tip:

- Bestel en gebruik de Berktinctuur

- Workshop Kristallijnen Zelf; gevoeligheid, kwetsbaarheid, zuiverheid, weerbaarheid en kracht

 
Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Berk-tinctuur:"Activeert je Kristallijnen Zelf'
prijs   € 15,00