E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"


Wil jij:

  • Een gelijkwaardige relatie op zielsniveau, met voldoende onafhankelijkheid en eigenwaarde?
  • In je seksualiteit de eenwording van jouzelf ervaren op lichaam, geest en zielsniveau en de goddelijke vonk ontmoeten in de ander? Welke jouw subtiele ziel tijdens de seks zich veilig voelt en open blijft?
  • Samen met je partner vreugdevol spelen en genieten van de liefde die jullie Hart doet Ontwaken?
  • De angsten, de twijfel en de weerstand in je relatie en seksualiteit doorzien en transformeren terwijl je dicht bij jezelf blijft?
  • Wil jij je partner en jezelf echt ontmoeten op alle lagen en optillen op het pad van transformatie?
  • Inzicht krijgen in de verschillen van beleving in de seksualiteit van man(nelijk) en vrouw(elijk)?
 

Relatie, liefde.jpgDeze E-cursus met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware (subtiele) Zelf en Essentie op het gebied van relaties en seksualiteit. Joke geeft diepgaand inzicht in de betekenis van seksualiteit en beschrijft helder het verschil van beleving en benadering tussen man en vrouw (mannelijk en vrouwelijk). Met het lezen van de teksten ervaar je en leer je om de (lastige) relatie en de intimiteit te zien als de ultieme mogelijkheid tot groei naar verlichte relaties en je staat van Ontwaken. Daarmee is deze Elohim E-cursus een prachtige combinatie van theoretische kennis en praktisch inzichten om je thuis te ondersteunen op je pad naar de intieme goddelijke en multidimensionale relatie met je Zelf en een eventuele partner.

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, een dieper contact met Jezelf, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik te gaan leven. Vanuit het contact met de God/Godin in jezelf kun je geheelde relaties aantrekken en vorm geven.


Waar bestaat de E-cursus uit?

In de Elohim E-cursus vind je 4 diepgaande leesartikelen (samen 19 pagina's) en 3 audio opnames van 13 dimensionale live transmissies/healingen uit de Elohim workshops.

De volgende helende audio transmissies (in totaal 140 minuten) vind je in deze e-cursus:

  • Aard je Goddelijke Vonk en heilige seksualiteit en doorbreek karmische patronen
  • Healing op seksualiteit, misbruik en onmacht, zuivering van verleden levens ervaringen van je geslachtsorganen
  • Je oorspronkelijke, Goddelijke seksualiteit activeren

Het Elohim E-book met leesartikelen kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De helende audio opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren.


Onderstaande tekst is een fragment uit de E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en Ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

Vrijend Ontwaken, wie wil dat niet!?

Als vrouw vertrouw je je partner pas helemaal als je voelt dat hij met zijn aandacht en hart bij je diepste zielsgevoel en lichaamsreacties kan blijven. Als hij jou tijdens het vrijen tot in de meest subtiele hoekjes volgt. Daarvoor is het nodig dat je partner zijn eigen innerlijke vrouwelijkheid; liefde, intuïtie en gevoeligheid ten diepste kent, zelf hoedt en vertrouwt.

Als fijnbesnaarde vrouw kan jij elke gedachte, aarzeling of terughoudendheid van je partner voelen en je reageert daar (onbewust) op. Zoals je partner jou voelt met zijn geslacht zo kan hij je tegelijkertijd diep innerlijk leren voelen en volgen met zijn hart. Jouw uitleg helpt hem daarbij. Zeker als je zielsniveau zich sluit tijdens het vrijen en alleen je persoonlijkheid en lichaam open blijven omdat zijn hartsaandacht voor jou verdwijnt, is het goed dit uit te leggen en samen te delen. Dit alles maakt of jij je overgeeft aan de ultieme seks en Liefde! Zo groeien jullie samen in de eenwording van het mannelijke en vrouwelijke, van God en mens!

Verlangen naar veiligheid

Jouw volledig kwetsbaarheid als vrouw die opengaat in alle lagen, jouw overgave, maakt dat je verlangt naar de veiligheid van een romantische en betrouwbare relatie. Het verschil met een man is dat hij niet direct in alle lagen open is en deze veiligheid dus niet altijd verlangt of kan teruggeven. Een spiritueel volwassen man, die zijn eigen gevoelig jongetje en kwetsbaarheid kan ervaren, zal jouw ultieme zielsgeschenk in de liefde en seks, kunnen aanvoelen, waarderen en eerbiedigen zonder dat hij zich verplicht zal voelen om aan al jouw verlangens te voldoen. Hij zal zijn seks niet meer los van zijn hart, gevoeligheid en bewustzijn willen genieten, maar kiezen voor de Goddelijke volwassen seksualiteit. Seks die zich laat zien als aardse én universele Liefde in Goddelijke nabijheid.

(In deze tekst kun je voor een man en vrouw ook het mannelijke of vrouwelijke lezen. Deze tekst is geschreven voor zowel heteroseksuele als homoseksuele relaties).


Meer Elohim E-cursussen

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de 13 dimensionale audio healingen kunt beluisteren en de teksten kunt downloaden. Elke audio healing kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
prijs   € 58,00