Kaasjeskruid "Je hart zakt in je aarding, nieren versterken, cellen ontgiften, spanning laat los"


kaasjeskruid.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos opgenomen  in de sacrale moestuinen van het Elohim Centre, krijg je een grote healing van de natuurspirit van Kaasjeskruid. De healing helpt je open en Goddelijk Hart te aarden in je lichaam. Kwetsbaarheid en gevoeligheid krijgen wortels en een fundering. Hierdoor ga je lichter en gemakkelijker in het leven staan. Afgeslotenheid en verhardingen lossen op.

De healing helpt je fysiek, emotioneel of mentaal zachter te worden. Kaasjeskruid maakt je zacht, toegankelijk, lichtvoetig en open zonder zelfbehoud of eigen aarding op te geven. Wat je voelt mag er helemaal Zijn. Grenzen aangeven gebeurt op natuurlijke wijze zonder weerstand, kritiek of wantrouwen.

Je wordt krachtiger en vitaler, waardoor je het leven makkelijker aan kunt. Spanning uit je lichaam laat los zodat je meer kunt leven vanuit een ontspannen flow.

Let op: na deze channeling kan er een sterkere verbinding met de natuur ontwaken!

Effecten na afloop:

  • Je hart, gevoeligheid en liefde, krijgt aarding!
  • Je cellen ontgiften en je nieren functioneren beter
  • Spierspanningen laten los
  • Je functioneert meer vanuit rust en de flow

Chakra en fysieke werking:

De healing werkt op je hartchakra, nieren en het ontgiften van je cellen. Kaasjeskruid helpt je om vermoeidheid, onrust en onverwerkte emoties los te laten.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 25 minuten

Tips na afloop:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kaasjeskruid "Je hart zakt in je aarding, nieren versterken, cellen ontgiften, spanning laat los"
prijs   € 11,00