Pyriet: "Versterkt geheugen, lost aarzelen op”

☆☆☆☆☆
★★★★★pyriet.jpgIn deze helende live channeling uit een edelsteenworkshop gegeven door Joke Elziam Nootebos, met de edelsteen Pyriet ontvang je aarding, zekerheid en rust in je lichaam en hoofd. Je geheugen wordt versterkt. Je hogere licht ankert vanuit je kruinchakra in al je cellen en je dagelijkse zelf.

De multidimensionale energie brengt diepe healing op het gevoel dat je er niet mag zijn. Gevoelens en gedachten als ‘ik doe het niet goed genoeg’, ‘ik moet alles zelf doen’, ‘niemand houdt van me’ lossen op.  Deze healing gaat door al je levens heen en zuivert op die manier veel onbewust verdriet uit je hartchakra en zonnevlecht. Je wordt ruimer en krijgt meer vertrouwen in jezelf en wat je komt doen in dit leven.

Twijfels en aarzelen nemen af. Een harnas van vernauwing en benauwdheid kan verdwijnen! Je ontspant voelbaar en kunt hierdoor meer genieten. Je voelt je meer gesteund en geleid, ook in je dagelijkse leven.

Door deze channeling te beluisteren met een Pyriet in je hand of onder je stoel kan de energie nog beter zijn werk doen. Klik hier om een Pyriet aan te schaffen.

Effect na afloop:

  • Zelfverzekerdheid en geloven in je eigen kunnen versterkt
  • De hogere bedoeling van je leven wordt praktischer voelbaar
  • Je gaat minder aarzelen
  • De vertaalslag van je hogere licht wordt meer zichtbaar in je dagelijkse leven
  • Je Hoofd wordt rustiger

Chakra's en fysieke werking:
Deze healing werkt op het hartchakra en zonnevlecht chakra, benauwdheid en het geheugen (vergeetachtigheid).

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 15 minuten

Tips voor ondersteuning:

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pyriet: "Versterkt geheugen, lost aarzelen op”
prijs   € 11,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★