Satsang "Multidimensionaal en kristallijn leven in de praktijk"


multidimensionaal.jpgDeze satsang is geschikt voor diegene die hun multidimensionaliteit en hoogsensitiviteit willen respecteren en gebruiken als kracht en gave.Dit kun je alleen bereiken door oefenen, oefenen, oefenen …  Leven als multidimensionaal subtiel voelend wezen omvat alles voelen en benoemen op hogere en lagere dimensies.Daarom krijg je in deze audio-opname van een live-satsang krijg je drie praktische oefeningen aangereikt. Deze beoefening in de praktijk ontwikkelt vaardigheden, die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen.

Opkomen voor je kristallijnen gevoeligheid en leven vanuit je bewustzijn vraagt om nieuwe vaardigheden. Trainen om constant aanwezig te zijn in alle lagen in het hier en nu. Wat houdt dat in?

Hoogsensitiviteit kan zich tot een kracht en gave ontwikkelen door verblijf op de Elohim Krachtplaats als bezoeker, participant of cursist.Door persoonlijk inzicht en continue training worden steeds meer lagen zichtbaar in het functioneren. Je leert te voelen zonder oordeel en kritiek in jezelf. En bewust je gevoeligheid te respecteren, ervoor op te komen.Door multidimensionaal te aarden in al je subtiele lagen, ben je steeds vollediger aanwezig en leef je intenser en vreugdevoller. Dat is het uiteindelijke doel waar deze satsang je in kan begeleiden.Herken je de angst ‘te veel’ te voelen, waardoor je in het hoofd bent gaan leven? Ben je vaak ‘niets' aan het doen of leef je in een droomwereld? Dan kan deze satsang je laten zien wat je volgende stap is.Tijdens deze satsang geeft Joke inzicht in allerlei vragen aan de hand van ervaringen van participanten.
 • Wat is het belang van ‘multidimensionaal gegrond’ zijn in het maken van levenskeuzes, je relaties en je omgangsvormen?
 • Wat houd opstaan voor je essentie, verantwoordelijkheid nemen en handelen in respect voor jouw multidimensionale wezen naar Meesterschap en Zelfrealisatie in?
 • Wat houdt ons kristallijnen zelf in, gerelateerd aan de dagelijkse activiteit, onze innerlijk kind-thema’s, onze gedachten, ons persoonlijk verhaal?
 • Wat is het verschil tussen een ‘verlichtingservaring’ en ‘verlicht zijn’?
 • Wat is het verschil tussen ‘bewustzijn van sferen, gevoelens, stemmingen’ en de ‘universele zijnsstaat van verlichting’?
 • Hoe werken we vanuit het subtiele aanvoelen van elkaar naar gezamenlijke oplossingen bij irritaties of conflict?
 • Wat zijn vaardigheden ten dienst van het nieuwetijdsbewustzijn, die zich door verblijf op de Elohimkrachtplaats ontwikkelen?
Onderwerpen waarover gesproken wordt zijn:
 • Trouw aan je zelf zijn, in al je subtiele gevoeligheid.
 • Het ontdoen van al je personificaties, innerlijk kind behoeften, gedachtenwolken en onzekerheden brengt je naar meesterschap.
 • Meesterschap is thuis zijn bij jezelf, je essentie.
 • Het ontwikkelen van heldere kwaliteiten, genezende eigenschappen, intuïtie, zachte ogen van liefde en oprechtheid in spreken.
Deze satsang verandert permanent hoe je omgaat met je sensitiviteit en multidimensionaliteit.Na afloop van deze satsang kun je geleidelijk aan de toetssteen van innerlijke waarheid in je buik activeren. Deze toetssteen gaat voorbij aan de onzekerheid en onrust van het innerlijk kind. Je blijft niet meer hangen in het subtiele gevoel van het zielenkind en de kwetsbaarheid van het kristallijne.Je leert jezelf keuzes maken, wanneer het hele organisme “ja” zegt: je Goddelijke essentie en met al je subtiele en praktische dimensies.Zo wordt je gevoeligheid je kracht en gave!

Satsang gegeven door: Joke ElZiam Nootebos 

Tijdsduur: 69 minuten Wat je verder kan ondersteunen:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Multidimensionaal en kristallijn leven in de praktijk"
prijs   € 17,50