Satsang "Nieuwetijdskinderen, zielen, kwetsbaarheid, verlichting en de nieuwe aarde"


regenboog netwerk

In deze live opgenomen satsang uit een workshop met Joke ElZiam Nootebos worden verschillende onderwerpen behandeld die te maken hebben met de huidige verandering op aarde en de nieuwe tijd.

Er wordt gesproken over o.a. nieuwetijdskinderen en welke ondersteuning je hen kunt geven. Over weerstand die je kunt voelen als je meer naar je ware Zelf en kwetsbaarheid toe groeit. En hoe jij de nieuwe samenleving kunt manifesteren. Ook wordt er gesproken over je verlichtingsproces.


Wil je opnames van meer satsangs luisteren? Klik dan hier

Ervaring deelnemer:

"Heerlijk er gebeurt echt wat. Toen je zei de ziel gaat erdoorheen nou dat gebeurde ook op dat moment. De satsang geeft me zoveel duidelijkheid dat ik weer vertrouwen krijg. Ik voelde al heel lang dit soort dingen maar twijfelde soms aan mijzelf. Nu dankzij jou satsang kom ik weer dichterbij mijzelf en begrijp meer."

Ria

"Prachtig!!!.. Mooi en zo herkenbaar Joke! En zo kloppend waar jullie het over hebben, heel herkenbaar! Dank je wel dat je me deelgenoot hebt gemaakt!"

LianDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Nieuwetijdskinderen, zielen, kwetsbaarheid, verlichting en de nieuwe aarde"
prijs   gratis