Basischakra "Van persoonlijk ik naar eenheid en verbinding."


basischakra.jpgIn deze live channeling en healing in de Elohim basischakra tuin op de krachtplaats word je er toe aangezet en geholpen om op te staan in je kracht. Niet vanuit het ego maar vanuit Universele Liefde. Eerst worden voelbaar alle oude pijnen, opvoedingspatronen en overtuigingen, innerlijke problemen en gehechtheden aan relaties, en alle angst en afhankelijkheden losgemaakt en vernietigd. Voelbaar wordt je universele hart geopend en geankerd tot diep in je lichaam. Deze universele Liefde, die zo puur en schoon is, stroomt door je heen. Het belichamen van universele liefde wordt bekrachtigt. Alle oude overtuigingen en gevoelens van alleen zijn, of het alleen moeten doen, laten los. Je hart zal zich aansluiten aan de verbinding met alle anderen die deze Liefde leven. Lichtwerkers, maar ook de ongeziene natuur en sterren rijken.

Het afgescheiden kind mag loskomen zodat het Oorspronkelijke en magische kind op kunnen staan. Voel de vreugde en dienstbaarheid door je heen stromen. De krachtige kundalini krachten van de aarde gaan werken waardoor dit alles handen en voeten krijgt. Ga voort in de wereld met de vreugde die je bestaansrecht is, en ga nu écht de nieuwe wereld leven en belichamen. Alleen zo kan er een nieuwe wereld ontstaan. En deze transmissie zal je daar zeer zeker bij helpen.

Ook de tinctuur van de Basischakra kan je hierbij helpen.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 53 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Basischakra "Van persoonlijk ik naar eenheid en verbinding."
prijs   € 15,00