Workshoplezing "Levend water en waternimfen"


bosrivier zweden.jpgWorkshoplezing over levend water en waternimfen.

Let op, deze opname is duurder dan normaal omdat het zo veel informatie bevat.

In deze opname wordt er uitgebreid gesproken over water en haar bewustzijn. Hoe het water al het afval, fysiek, geestelijk en emotioneel, van de aarde afvoert en transformeert. Ook wordt er gesproken over hoe je dan het beste met water om kunt gaan.

Door Joke ElZiam Nootebos
duur 8 minuten


 

Verdiepende en ondersteunende Lichtwesen essence


Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Workshoplezing "Levend water en waternimfen"
prijs   € 11,00