Coelestien: "Walvis, DNA, dolfijnen bewustzijn"


coelestien 752gram 48.JPGTijdens deze helende  live channeling van Joke Elziam Nootebos ontvang je een enorme kosmische healing van Coelestien (of celestien) en al haar 13 dimensionale lagen. Ze is verbonden met de engelenwereld en heeft een diepe verbinding met de oermoeder aarde en het dolfijnen- en walvissen bewustzijn. Dit alles opent zich in jouw basis en neemt je mee naar haar paradijselijke wereld en activeert duidelijk voelbaar jouw oorspronkelijke energie. Coderingen van de paradijselijke wereld van eenheid, goedheid en liefde worden in jouw basis gelegd!!

Diepe geborgenheid wordt voelbaar. Een prachtige schoonheid komt in je omhoog wat elk harnas van onveiligheid en niet beschermd voelen doorbreekt. Je DNA wordt gezuiverd waardoor de pracht en schoonheid van wie jij Bent overblijft. Een diep vertrouwen en eigen liefde is voelbaar. Je bekende houvast aan het ego-ik lost op. Je bewustzijn zal zich steeds meer verruimen zodat jij je ware Zelf zult ervaren. 13 dimensionaal geopende Coelestien helpt je tijdens deze channeling en healing op ongelofelijke mooie wijze weer vanuit je eigen basis en oorspronkelijke energie te leven.

Transmissie, channeling en healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos vanuit het Elohim Centre

Duur 25 minuten

Hier kan je de multidimensionaal geopende en geactiveerde coelestien bestellenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Coelestien: "Walvis, DNA, dolfijnen bewustzijn"
prijs   € 11,00