Opleiding Kosmisch Kristal Master

Code: KKM

Kristalmaster-opleiding; diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen. Openen, activeren, reinigen, programmeren, chakralegging, geometrische vormen en bijzondere geprogrammeerde Elohim kristallen maken deze opleiding uniek.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Opleiding Kosmisch Kristal Master

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 1 Elohim kristallegging consult en een audio e-cursus pakket. De module voor meewerken is optioneel ter verdieping en niet verplicht.

Worksh: Doorbraak basischakra, leef je volledig potentieel: aarding, geld, veiligheid, levensrichting, Kracht en Liefde

Datum & tijd:

01-07-2023 02-07-2023 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€386.00 (vroegboekprijs)

Elohim E-learning pakket: Kosmisch Kristal Master opleiding

Datum & tijd:

Thuis in eigen tijd

Bedrag:

€0.00

Opleiding Kosmisch Kristal Master

Volg je meerdere opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

 

Lees meer over wat je kunt ophalen tijdens de Kosmisch Kristal Master opleiding


Opleidingsvereisten voor het diploma

De opleiding bestaat uit enkele workshops, audio opnames en E-cursussen en kun je binnen 1 of 2 jaar afronden. Wanneer je alle workshops hebt afgerond kun je het Elohim Centre een email sturen en vragen naar een diploma. Uitreiking van een diploma geschiedt alleen wanneer de opleiding binnen 2 jaar wordt afgerond.

Tijdens de opleiding kun je, indien gewenst, op maat begeleiding vragen en persoonlijke vragen inbrengen.

Opleidingsvereisten voor je einddiploma

  • Afronding van de opleiding binnen 2 jaar
  • E-cursus "Kosmisch Vuur 1" Klik hier om te bekijken
  • E-cursus "Magic Merlin Healer" Klik hier om te bekijken
  • 1 verplicht kristallegging consult bij één van onze healer, reader, coaches Naast de workshops is er 1 verplicht kristallegging consult nodig met één van de daarvoor aangewezen healer, reader, coaches. Benoem als je het consult boekt dat het een consult voor de KKM opleiding is. T: +31 (0) 597 5412539
  • Audio-pakket /E-learning

Als je aan alle vereisten hebt voldaan dan ben je Kosmisch Kristal Master en Edelsteentherapeut. Je kunt dan je einddiploma aanvragen.

De inhoud van elke losse workshop module kun je lezen bij de agenda
Bij de workshop-agenda  vind je tevens het overzicht van welke workshopmodules nodig zijn voor iedere Elohim opleiding. Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen tenzij het langer dan 3 jr. geleden is.

Kosten
De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal ongeveer € 2084,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €1938,-  Klik hier voor meer info

Bovenstaande kosten zijn excl. het audiopakket € 106,50, de E-cursus en het verplichte consult.

 

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


Je hoeft niet helderziend en ook geen healer te zijn om hieraan deel te nemen.
              Enige mate van gevoeligheid, kristalkennis en intuïtie zou fijn zijnElke 2 maanden kun je insteken voor de opleiding.

Let op; de benodigde workshops / korte beroepsopleidingen worden meestal 1x per jaar gegeven. Raadpleeg de site-agenda voor de exacte data en andere info.

Opleidingsniveau, vooropleiding, doelgroep

Het opleidingsniveau van de Elohim cursussen en opleidingen is MBO-HBO. Vooropleiding is niet vereist, wel is enige mate van intuïtieve gevoeligheid fijn. De opleiding is geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen opbouwen, van healing-reading hun vak willen maken, maar ook voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Thuis al beginnen met consulten geven tijdens je opleiding?

De Elohim beroepsopleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je al na een aantal workshopmodules in staat bent met de door jou opgedane healing-reading-kennis en kwaliteiten thuis aan de gang te gaan waarna al gauw een praktijk kan volgen.

Sommige studenten volgen de beroepsopleiding(en) in de eerste plaats vanwege eigen interesse, transformatie en bewustzijnsgroei, maar besluiten halverwege de opleiding soms toch een eigen therapeutische praktijk te starten en/of coach-docent te worden. Hoe het ook zij, deze spirituele beroepsopleiding is, naast de vakkennis en mogelijkheden die het biedt, tevens een snelweg voor meer eenheidservaring, het samen brengen van kracht en gevoeligheid, zelfrealisatie en het kunnen healen en coachen van anderen.


Toon alle opleidingen