betaalde vacatures en vrijwilligerswerk


Door het team word je gezien om wie je ziel is, maar ook voor je inzet en vaardigheden. Het voelt waardevol je bewustzijn en hart teruggespiegeld te krijgen en te kunnen delen!

In je vrije tijd mag je kosteloos gebruik maken van de Helende Tuinen en en het Lemurische Bos. Ook word je gedragen en geactiveerd in je volledig potentieel en Meesterschap door het grote zachte en sacrale Eenheidsliefdesveld en de Lichtcodes van de Elohim Krachtplaats. Het voelt als een enorm geschenk en grote heling zeggen velen.

Weet dat je niet perfect hoeft te zijn, je mag je best eens irriteren enz. Perfect is het Elohim team ook niet maar wel bereid tot innerlijke groei, openheid en gezamenlijke inzet.Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn.
De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!


 "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

 


 

Vrijstaande Elohim woning Joys Place te huur op de Krachtplaats

Huur de vrijstaande, ongemeubileerde woning Joys Place voor een langere periode. Joys Place is verhuurd t/m eind 2022
In het Licht en de natuur van de Elohim Krachtplaats is de ongemeubileerde, vrijstaande woning Joys Place te huur. De woning met eigen afgeschermde voor en achtertuin bevindt zich vooraan op...

Als vrijwilliger participeren bij het Elohim Centre

Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger op het Elohim Centre.

Het vrijwillige participatiewerk en de Elohim opleidingen brengen ieders wij-liefde, subtiliteit, lichtvoetigheid en verruimd bewustzijn in de gewone wereld van omgang en werk. Dit is het dienstbare Moeder Aarde Pad van de multidimensionale nieuwetijdsmens die zorgzaam is voor alle geziene en ongeziene wezens, en voor het verheffen van het eenheidsbewustzijn....

Betaalde & onbetaalde vacatures, bewoner en vrijwilligerswerk

...