Licht Wesen tincturen, parfums, olie informatie en gebruiksaanwijzing

 

info plaatje sample_pic616_2.jpgLichtWesen essences zijn een hulpmiddel tot zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven.

LichtWesen essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters.

Eveneens werkt deze energie in ruimtes en gebieden. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie.

Trek een Licht Wesen engelen kaart

 


Informatie en gebruiksaanwijzing

Alle 30ml flesjes  lichtwesen olie zijn met druppeldop. 
Alle 30ml flesjes lichtwesen tinctuur/engelparfum/duftspray zijn met verstuiver.
Er is geen houdbaarheidsdatum van toepassing voor deze producten, ze blijven goed.
Gebruik max. 4 soorten bijelkaar, maar twee is beter.

 


Hoe de essences en olieën gebruiken?

Tinctuur

Van de tinctuur worden twee tot meerdere keren daags (volg je intuitie hierbij) enige druppels op het lichaam aangebracht, in de mondholte gedruppeld, in de aura gewaaierd of verstuift.

Olie

Van de olie smeer je 's ochtends en 's avonds (behalve nr. 10 deze gebruik je alléén in de ochtend) en naar behoefte, enige druppels op je lichaam. Laat je hierbij door je intuitie leiden. Algemene punten zijn: de polsen, chakra's en de hals. Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.

Engelparfum-Duftspray 

De geursprays kunnen als parfum gebruikt worden. Zij bevatten hoogwaardige etherische olieën en pure alcohol.

Reiniging van aura, ruimtes en edelstenen

Ter reiniging van de aura, ruimtes en edelstenen kun je vooral de energieën van Seraphis Bey, Aartsengel Michael en Raumlicht gebruiken. Wrijf enkele druppels op de handpalmen en van daaruit laat je energie naar het gebied of voorwerp stromen. Of doe het in je bad. Alle essense kunnen ook ruimtes, de aura en kristallen opladen. Doe enkele druppels in een bakje water op de radiator om de energie in het vertrek te laten stromen.

Klik hier om naar de lichtwesen artikelen te gaan