Doel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

zwanen liefde (cc).jpgJe tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Je leeft dan vervolgens vanuit jullie overkoepelende ziel, bewustzijn en hart. In alles zul je groeien en veranderen. Maar ook op aarde kun je elkaar ontmoeten ...

De ontmoeting met je tweelingvlam of straal zal ontstaan in een periode van verwarring welke ontstaat door verheffing van het zelf en het loskomen van het onware ego. In deze periode waarin er verbinding en integratie ontstaat met je hoger zelf en het licht dat je bent, is er een opening voor de tweelingontmoeting. Waarna alles anders wordt.

In een periode dat je verruimd, er minder identificaties zijn, komt het bewustzijn- en de liefde vanuit het Goddelijke, de God-Godin in je, binnen. Vaak gevolgd door een periode van stabilisering en soms ook wel terugval door opnieuw identificatie/houvast met je wenslichaam op relatie- en seksueel gebied. Het is oms gewoon nog te eng om je oude ik met al zijn rollen, overtuigingen, visies, verlang- en voorwaardenlijsten en muurtjes voorgoed los te laten. Te eng om nog meer vanuit je ziel, licht en de universele (tweelingvlam-) liefde te leven. 

Tweelingziel herkennen

In het moment zonder identificatie met het onware ego, herken je onbewust de ander als de schoonheid van je eigen Ziel, het Goddelijke in je. Volledig thuis voel je je bij hem of haar hetgeen niet altijd gemakkelijk verklaarbaar is. En ook niet altijd voelbaar is in voortdurende nabijheid / samenwonen. Je verstand vindt soms al gauw weer van alles over hem. Het verstand dat behoort bij je ego en niet van de ware Ziel is. Je maakt vaak je eigen verhaal over de verbinding en de ander. Vaak herken jij hem wel maar is de ander er niet klaar voor. Soms heb je blokkades die maken dat je altijd partners aantrekt, zelfs je tweelingvlam, die niet beschikbaar zijn. Meestal zit dat in een herhalingslus van meerdere levens. Dat is heel pijnlijk voor je Hart! Een healing-reading consult kan dan een oplossing betekenen.

Indien je in staat bent het ego-ikje te overstijgen zonder zelfverloochening dan start of volgt er soms een samenzijn, een samenkomen met een heel intens proces. Niemand kan je zo snel helderheid van zaken geven, spiegelen of zo’n ander licht en bewustzijn werpen op jouw vragen welke je normaal gesproken alleen kunt benaderen vanuit jouw invalshoek. De ander blijkt vaak exact de goede, tegenovergestelde sleutel te hebben, ook al is dat niet altijd gemakkelijk te aanvaarden omdat hij/zij ook beschadigd is. De een is van de hemel, de ander van de aarde. Soms sluit de ander helemaal niet bij je aan ...

Transformeren van schaduwstukjes

Het lijkt alsof jouw Ziel, bewustzijn en denken de ander helemaal integreert. Je moet, zonder de eerste eenheid met je Ziel los te laten, de ander helemaal aanvaarden, anders gaat het niet. Alles accepterend van de ander, zonder erin mee te hoeven gaan als het niet klopt voor jou. Alles of niks met alle uitdagingen van dien!

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpgNaast jouw Ziel en hart ziet je tweelingvlam heel helder jouw diepste en meest onbewuste schaduw. Je minder mooie gedachten en gevoelens waarvan je je voorheen niet bewust was! Hij/zij kijkt, voelt heel diep door je heen als complementaire Ziel. En alleen door jullie constante intieme verwevenheid van hart en Ziel ben je veilig genoeg, is er voldoende liefde, eerlijkheid en ook helderheid, om jouw schaduw, dat wat je heel pijnlijk en lelijk aan jezelf vindt, samen omhoog te halen, in jullie hart en handen te houden, te zien hoe het je ook beschermde om het uiteindelijk te transformeren en los te laten.

Het is eng en bedreigend, het ego denkt waarschijnlijk dat de ander je teveel beïnvloedt, je bent bang jezelf kwijt te raken, niet meer op eigen benen te staan in deze versmelting die niet te vergelijken is met enige andere relatie. Maar al deze gedachten over beïnvloeding zijn van het ego-verstand, niet van je Ziel. Net als de gedachten van het wenslichaam als de verbinding wederzijds niet lukt of herkend wordt.

De weg naar volledige vervulling

Des te meer schaduw en ego-ik door samenzijn oplost, des te meer groei je in je eigen autonomie, kies je voor je eigen zieledoel, de God-Godin in je, leer je jezelf te steunen, waarderen, lief te hebben en te bevrijden. Met zelfrealisatie en eenheid als gevolg!

Steeds meer mensen voelen dat een dergelijke ontmoeting er zit aan te komen, bestemd lijkt of wachten er op, anderen stellen het keer op keer uit als het ego nog te veel angsten of blokkades (uit verleden levens) kent. We kunnen het niet dwingen of met onze wil naar ons toehalen. Een tweelingrelatie is ook niet bedoeld als opvulling voor gemis aan liefde, kracht, steun, bescherming of alleen zijn, kortom voor de wensen van het ego. Het is bedoeld om jezelf, de ander en uiteindelijk middels jullie beiden, meer mensen, de weg te wijzen naar zelfbevrijding. Met als gevolg; volledige vervulling en verlichting!


Tips ter ondersteuning:

Workshop - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.

Klik hier voor meer informatie


Boekje Goddelijke intimiteit en sexualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

voorzijde boek joke.jpg

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Prijs: € 15,50

Het boek is te bestellen via onze online-winkel of via bol.com.

Tweelingziel consult

Reading, healing en coachings consulten, live of op afstand, zijn mogelijk door gespecialiseerde healers

Klik hier voor meer informatie over een relatie en tweelingziel consult


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin