Dodecaëder, Inwijdingspad geometrische vormen

 

De Dodecaëder, Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin-krachten

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek brengt je, samen met de geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek, in aanraking met je pad van zelfrealisatie, de Christuskracht en uiteindelijk ook Godrealisatie (Het op aarde brengen van je Goddelijke Vonk). Voor dat laatste zijn volledige Overgave en de verdere Inwijdingsweg nodig. Ook brengen de Elohim engelen, workshops en persoonlijke sessies je in aanraking met deze Inwijdingsweg.

dodecaeder.jpg

 

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek is verbonden met de overige vormen en helpt je je Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kosmische Kennis, Gaven en Magie vanuit het absolute, verder te ontwikkelen en dienstbaar te maken. Hij helpt je een magiër te worden, veel prana of levensenergie in je lichaam te kunnen dragen en te werken met helende Merlin krachten.

Hij activeert je vuurkrachten en vraagt je verder te werken aan je verlichting en je steeds af te stemmen op je groter geestelijk bewustzijn, het grotere wij-plaatje en nog meer maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarvoor is het nodig de ik-positie over jouw gevoelens, meningen, vragen en gedachten te verruimen naar een wij-positie.

Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek integreert oude Egyptische Inwijdingen, Kennis, Liefde en zuivert het karma daarvan. Oude macht wordt getransformeerd naar nieuwetijds eenheid en de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke.

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.