Pakket 3: Diepliggende seksuele en relationele patronen

eenheid man-vrouw.jpg

Je werkt aan diepliggende seksuele en relationele patronen middels een verdiepingspakket bestaande uit  persoonlijke sessies, enkele workshops en helende audio-opnames die je thuis kunt beluisteren.


Heb je bindingsangst of verlatingsangst?
Is het een aantrekken en afstoten in relaties? Trek je lastige relaties aan of maar niet de juiste partner? Worstel je met het niet kunnen krijgen, verlangens of te weinig intimiteit? Voel je je niet gezien of begrepen in je innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Opent je ware liefde en seksualiteit zich niet volledig? Voel je je eenzaam zonder een relatie?

Door dit pakket heel je de innerlijke relatie met jezelf. Je krijgt vertrouwen, je opent je voor liefde en interne/externe seksualiteit. Er ontstaat een gevoel er te mogen zijn. Innerlijk ben je er voor jezelf, je voelt aan wat kloppend is en geeft grenzen aan. Door een bewust en ontvankelijk innerlijk trek je dit ook uiterlijk aan. Je trekt een zielemaat aan die rekening met je houdt en jou ziet in wie je bent omdat jij jezelf ziet. De needings die er waren laten los, je gaat je onafhankelijk en zeker voelen. Dit geeft meer kracht en vreugde in je leven waardoor je steeds aantrekkelijker wordt. 

Je mannelijke en vrouwelijke zelf, je hart en kracht, komen in balans, net als je zelfvertrouwen. Seksualiteit is hierdoor geen hinder meer maar wordt een genieten van passie, vuur en diepgaande veiligheid. Je wordt vrij van negatief karma op relatiegebied. Je voelt je goed en trekt het beste voor jezelf aan. Relaties worden als slagroom op de innerlijke taart!

 

Wat brengt dit zelfrealisatie healingspakket "geheelde relaties" jou?

Dit pakket is specifiek gericht op de volgende thema's:

 • Inzicht en healing voor je innerlijke man - vrouw zijn. Het mannelijke (doen, denken, bescherming, zelfrespect, gaan staan voor jezelf en de praktische kant) gaat achter het vrouwelijke staan en andersom (je gevoel(igheid), intuïtie, (zelf)liefde, harmonie, wij-zorgzaamheid, zorg voor schoonheid, warmte, gezelligheid) Dit maakt dat weggeefstand en onmacht oplossen, je krachtig en duidelijk bent, steun aantrekt en vraagt. De dingen komen voor elkaar!
 • Samensmelting van jouw innerlijk Heilig Huwelijk. Het Heilig Huwelijk houdt in dat je mannelijke en vrouwelijke houdingen één worden. Soms ontmoet je daarvoor een tweelingziel die je veel dieper raakt dan enige andere relatie. Pas nadat het innerlijk heilig huwelijk voltooid is ontstaan er verlichte relaties.
 • Tweelingstraal verbinding. De verbinding met je complementaire tweelingstraalbewustzijn/hart, die je eonen lang kwijt was, wordt hersteld. Hierdoor kan het duwen en trekken in relaties oplossen en voel je je compleet. Haakjes en needings naar elkaar en voorwaardenlijsten verminderen. De hoogste mannelijk-vrouwelijk eenheid, God-Godin, installeert zich in je lichaam.
 • Aantrekken zielsmaatjes. De diepgaande healing die je ontvangt opent je systeem naar eenheid en ware liefde. Je trekt daarmee anderen aan die dit ook in zichzelf kennen waardoor het leven steeds leuker wordt. Intimiteit, bezieldheid, harmonie en eenheid ontstaan in je leven.
 • Geheelde seksualiteit. Collectieve mannen- en vrouwenpijn op seksueel gebied, van eeuwen aan misbruik en gebrek aan liefde en respect, worden uit het DNA en de geslachtsorganen gezuiverd. Dit gaat verder dan het persoonlijk niveau. Positieve veranderingen in gedrag, overtuigingen en houdingen die heel diep zitten en het leven vanuit je ware zelf in de weg staan, komen binnen.
 • Seksuele agressie of geremdheid lost op. Je zult je seksuele relaties aangaan vanuit je eigen volheid. Je omgang en uitstraling kennen zelfliefde en respect, je functioneert niet met elkaar vanuit een persoonlijke behoefte of gebrek.
 • Openen voor de diepgang van (elkaars) kristallijnen en Goddelijke seksualiteit. Door de diepgang van seksualiteit die je ophaalt middels dit verdiepingspakket, tril je ook de kristallijnen en Goddelijke seksualiteit en heelheid in de ander aan. Je zult de God/Godin in de ander zien en kunt daarmee vrijen en omgaan zonder weggeefstand of dominantie.

Wat merk je er de rest van je leven van?

 • Je voelt je nooit meer niet compleet, afstandelijk of alleen!
 • Niemand zal meer seksueel of anderzins je claimen, overrulen of wegduwen.
 • Anderen vinden het fijn open met je te zijn en zich te verbinden.
 • Je trekt zielsmaatjes aan die jou versterken en echt zien wie je werkelijk bent.
 • Je innerlijke en uiterlijke wereld ondervinden meer heelheid, gemak en vreugde.
 • Je relaties zijn gevulder, je relatie met een partner maar ook in je familie en op je werk.

 

Dit zelfrealisatie pakket "geheelde relaties" bestaat uit 2 delen, deze zijn ook los van elkaar te volgen:


Wil jij weten waar de 2 pakketten uit bestaan, klik dan hier!