Elohim nieuwetijds woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth

 


Wonen in de gemeenschap op de Krachtplaats kan voor max 2 jaar. Permanent wonen is er niet toegestaan.  In de stillere wintermaanden, als er weinig vrijwilligers zijn, dan is het ook wat rustiger in de gemeenschap. Die bloeit het meeste in de zomertijd.Sommige teamleden wonen buiten de gemeenschap in een ander dorp en anderen wonen en weken op de Krachtplaats en vormen de woon-werkgemeenschap.

Teamleden en vrijwilligers verbinden zakelijkheid, eenheidsbewustzijn en spiritualiteit

Ieders bijdrage op de Krachtplaats werkt tevens als een acupunctuurnaald in het wereldnetwerk en leylijnensysteem voor de nieuwe samenleving.

Vrije tijd

Na het werken, de gezamenlijke afwas trekt ieder zich graag terug en gaat zijn/haar eigen gang. Soms is het fijn om dan met elkaar spirituele gesprekken te hebben, te mediteren of yoga te doen maar stil bij jezelf zijn gebeurt het meeste net als het op individuele basis bezoeken van de helende tuinen en het Lemurisch Bos in de vrije tijd.

Je ware natuur en het multidimensionale afgestemd werken-wonen ervaren?

Kijken of je in aanmerking komt om als vrijwilliger of betaalde medewerker in de woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth", te komen wonen en werken?Hoe ver moet je ontwikkeling zijn

Net als elders zijn er ook bij de bewoners en medewerkers wel dagen dat het tegenzit of er irritatie is. Dat mag er allemaal zijn en is vaak zo weer weg zonder dat onderstromen of gestapelde gedachten lang zullen blijven hangen. Het is de bedoeling niet alles persoonlijk te nemen, het réactieve innerlijk kind zijn gelijk te geven en ook niet om overal wat van te vinden. Niemand hoeft echter perfect te zijn. Ieder groeit en komt van alles in zichzelf tegen. Ontwakings- en zuiveringsprocessen gaan sneller op de Krachtplaats door het krachtige eenheidsgroepsveld, het wij-gevoel van de groepsziel en de Lichtcodes van de Krachtplaats.

Multidimensionaal werken

Tuinpaden klaar voor de gasten.jpgNieuwetijds multidimensionaal werken is het toepassen en aarden van je hogere ziel, (lichtlichamen van je ziel of dimensies) en het wijgevoel in werken en omgang. Als we schoonmaken in de gebouwen, tuinen of winkel, zuiveren we onszelf en de sfeer, naast de materie, door ons afgestemd zijn en met hart, ziel en aandacht werken. Lichaam, kristallen, tincturen, planten en het voedsel bevatten daardoor meer harmonie en levensenergie (Boviswaarde).

Werken met hart en aandacht en in het hier en nu

Tijdens het oogsten en bereiden van het fruit en de maaltijden oefenen we om met aandacht, hart en ziel, te werken. Het verschil proef of zie je dan ook duidelijk! De edelstenen in de winkel reageren ook op de liefde en aandacht tijdens het schoonmaken! Ook communiceren we bijvoorbeeld innerlijk eerst met de boom die we omzagen of met de spirits van de takken die we op de vaas zetten totdat dat een geïntegreerd deel van onszelf is waardoor het automatisch gaat. Ook in onszelf verenigen we de verschillende lagen van innerlijk kind en meesterschap, van gevoel en verstand, geest en lichaam, zakelijkheid en spiritualiteit. Ook anderen voelen zich daardoor gezien in hun taken zowel als ziel.

Elohim inkomsten

De woon-werk gemeenschap leeft van de inkomsten van de edelsteenwinkel, webshop, logerende gasten, helende bezoekerstuinen, de opleidingen en (E-)cursussen. Ieder wordt gevraagd mee te helpen om de kosten laag te houden, de omzet te vergroten en anderen te inspireren in Wie ze werkelijk Zijn.

Het is mogelijk de Diamond New Earth gemeenschap financiëel te steunen met je donatie.

 


Klik hier om terug te gaan naar 'Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij'

 


Inspiratieteksten

 Ervaringen van vrijwilligers

  • "Het was ongelooflijk fijn om zulke lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt thuis bij voelde"

  • "Ik vind het belangrijk om in een goede onderlinge sfeer te werken en elkaar te inspireren. Daar word ik blij van en het steunt mijn motivatie om productief te zijn."

  • "We kunnen hier onszelf zijn in alle openheid en kwetsbaarheid. Patroontjes van leunen, pleasen, oordelen of alleen maar je eigen werk doen, worden hier aangekaart om te kunnen verdwijnen. Dat vind ik een hele verademing."

  • "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

  • "Ik ben gekomen voor de nieuwe tijd op aarde. Ik volg een Elohim opleiding en merk, door hier ook als vrijwilliger in de energie te blijven wonen en werken, dat mijn groei vele malen sneller gaat. Ik ben heel dankbaar dat ik deze plek heb gevonden. Ook dat er zo'n plek bestaat waar ik kan leren mijn contact met de Bovenwereld en hogere dimensies, toe te passen in de dagelijkse omgang en bewuste manier van werken. Alles in mij komt nu tot zijn recht, ik voel me als een vis in het water. En dat terwijl ik al zoveel spirituele workshops had gevolgd en zoveel heb gereisd! ik wist dat ik meer moest aarden, maar nu begrijpt mijn ziel hoe! Dank jullie wel lieve Elohim vrienden!"
  • "Het hele team van Elohim draagt saamhorigheid/eenheid uit. Ik heb me volledig thuis gevoeld en kom zeker terug!"

berken bomen.jpg   Filmpje : wat is een groepsziel?

Hoor de ervaring van René de Quastenit hierover in dit filmpje.