Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie.

kernwoorden:
vrouwelijk, verbinden, seksualiteit, relatie, online cursus, mannelijk

elohim
Volg ons ook op:

   

Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Workshop: 2018.W22

Beschrijving

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
25 april 2018
9 mei 2018
30 mei 2018
13 juni 2018
27 juni 2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €175.00Willeke JansenPrijs is inclusief
5 kruiden tincturen (a € 17,95 per stuk)
1 x verzendkosten vd tincturen
5 x online helende kruidenchanneling, huiswerkopdracht, kruidenkennis en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen gedurende ongeveer 1,5 uur
aanmelden


Online cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Als je alleen bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte; je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander is, of je voelt je niet gezien en verdrietig…

Verschillen en gevoeligheden
Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel? Is de één heel gevoelig en de ander juist niet? Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen? Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen? Kun je ook de vreugde in je buik voelen? Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht? Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of ben je afwezig? Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot? Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld?

Ga je voor het hoogste in jou?
vrije relatie.jpgTijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel.
Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

Door de inzichten en de helende channeling met een kruidentinctuur of Deva hanger tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

Tijdens de online cursus zullen we algemene thema’s bespreken, de kwaliteiten en valkuilen van het mannelijke en het vrouwelijke benoemen, waardoor het makkelijker kan worden deze te erkennen in jezelf en/of in de ander. We bespreken (door jou ingebrachte) situaties, waardoor onderlinge dynamieken mogelijk voor je verhelderen en je leert er op een andere wijze mee om te gaan. Ook is er ruimte voor andere vragen.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Ook in de toekomst zal dit blijven. Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten. Je wordt de kracht en openheid die je werkelijk Bent en voorkomt herhalingspatronen in de toekomst.Healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen


De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik, seksualiteit en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat daar aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken op ons centrum. Klik hierDe volgende Elohim bio kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers zullen we tijdens deze serie behandelen:Basilicum

basilicum.jpg

Basilicum helpt het gevoel van eigenwaarde te herstellen. Het scherpt de zintuigen en de concentratie aan en geeft rust aan uitgeputte mensen. Het ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op mensen die in angst en stress leven. Het heeft een opwekkende werking bij depressiviteit. Ook helpt het  om een evenwicht te vinden tussen gevoelens en gedachten.

Lavendel

lavendel.jpg [2]

Elohim Lavendel maakt het hoofd weer helder, zorgeloos en ontspannen brengt je weer in je lichaam, wij-omgeving en vreugde. Het werkt heel ontspannend en  de energie uit je hoofd kan weer helemaal in je lichaam stromen. Elohim Lavendel helpt bij het loslaten van spanningen en angsten en laat alles van je rug en nek afglijden. Het brengt evenwicht in je energie-huishouding en is geschikt bij slapeloosheid en verhoogt de intuïtie.

Marjolein

marjolein.jpg

Marjolein brengt verwarming en doorbloeding naar de onderbuik en haalt drukte bij het hoofd weg. Het werkt heel verzachtend en harmoniseert je mannelijke en vrouwelijke energie. Het brengt balans in ruggegraat en duidelijk zijn versus ontvankelijk, begripvol zijn.  Marjolein ontkrampt, maakt open, bewegelijk en actief en bevordert de doorstroming. Marjolein is voor de vrouwelijke organen, troost, veiligheid, blijheid en basis.

Smeerwortel

Afbeeldingen

Website

smeerwortel.jpg

Smeerwortel brengt zachtheid, troost, haalt oude vastgezette pijnstukken en verdrongen emoties uit botten, spieren en gewrichten. Ze geeft een diepe aarding, rust en kracht vanuit het gevoel van een eigen ruggegraat en wezenskern. Ze doorstroomt en maakt flexibel, blij en sprankelend.

Weegbree

weegbree.jpg

Elohim weegbree verbindt je met de Bron en je Weg. Het geeft moed en doorzettingsvermogen om oude patronen en gedragingen te doorbreken. Het helpt je bij jezelf te blijven en te luisteren en handelen naar je gevoel. Weegbree werkt aardend maar helpt ook de gebeurtenissen te overzien, zonder jezelf in de emotie te verliezen. Het zet je meer in je lichaam, zodat het hoofd weer helder kan worden.

 


 

Praktische informatie:


In 5 avond-onlinelessen van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen. Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen.

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.


De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data met uitzondering in mei ivm vakantie:

 

  • woensdag 25 april 2018
  • woensdag 9 mei 2018
  • woensdag 30 mei 2018 (let op 2 weken later ipv 1 week)
  • woensdag 13 juni 2018
  • woensdag 27 juni 2018

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.
Ik ontmoet je graag online!

Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van en het openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf, je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid in combinatie met je meesterschaps kracht. Het gebied van het buikgevoel heeft mijn speciale liefde.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Ervaringen van deelnemers aan een andere online cursus:

De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!'
Donald

'Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.
Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank! '

'Dag lieve Willeke,
Ik ben dankbaar dat jij jouw ingeving hebt gevolgd en deze cursus bent begonnen...het brengt mij heel veel! Dankjewel voor je channelingen en de intensiteit hiervan!!

Ik schrijf jou nu al deze ervaring want er is heel veel gebeurt de afgelopen weken.
Dankzij jouw channeling & een heling op mijn 1 ste chakra volgens mij + een heling op het hartcentrum tijdens deze channeling kon ik een uurtje later een angst toelaten / voelen:

Ik was van kinds af aan al bang dat de LIEFDE ineens verdwenen kon zijn!!

Ik kon deze angst toelaten en ervaren, maar ook het verdriet van al die jaren ergens bang voor te zijn geweest en mezelf te beschermen / mijzelf af te sluiten oa hiervoor....en dat zonder te "weten"...waarvoor eigenlijk!'


'Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel byzonder!
Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!'

 


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn