Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.

kernwoorden:
vrouwelijk, verbinden, seksualiteit, relatie, online cursus, mannelijk

elohim
Volg ons ook op:

   

Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Workshop: 2019.W22
Deze module behoort tot de opleiding: RHR
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
20-03-2019
03-04-2019
17-04-2019
01-05-2019
15-05-2019
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €219.00Willeke JansenPrijs is inclusief:
5 zelfrealisatie tincturen incl. verzendkosten
we rekenen extra verz.kst voor buitenland
5 x online helende groepshealing middels een zelfrealisatie tinctuur
Huiswerkopdracht, lezing en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen
aanmelden


Online avond cursus "Heel de relatie in jezelf en/of met de ander, je mannelijk en vrouwelijk deel en je seksualiteit"

Als je met jezelf bent kan alles heel fijn voelen, je voelt je rustig, er is innerlijke vrede en je voelt je in eenheid. In een relatie, in contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het veel lastiger om dit gevoel van je ziel of essentie vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte; je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander is, of je voelt je niet gezien en verdrietig…

Verschillen en gevoeligheden
Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel? Is de één heel gevoelig en de ander juist niet? Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen? Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen? Kun je ook de vreugde in je buik voelen? Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht? Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of ben je afwezig? Durf je kwetsbaar te zijn of hou je je groot? Hoe gaat je ik hiermee om en hoe gaat je ware Zelf met dit alles om; leer het onderscheid en krijg er grip op.

Ga je voor het hoogste in jou?
vrije relatie.jpgTijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel.
Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Krijg inzicht waarom dit komt. Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles of leef je voor de ander(en)?

Door de inzichten en de helende channelingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt kunnen oplossen en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.


Wat gaan we doen en haal je op tijdens de cursus
Tijdens de online cursus zullen we algemene thema’s bespreken, de kwaliteiten en valkuilen van het mannelijke en het vrouwelijke benoemen, waardoor het makkelijker kan worden deze te erkennen in jezelf en/of in de ander. We bespreken (door jou ingebrachte) situaties, waardoor onderlinge dynamieken mogelijk voor je verhelderen en je leert er op een andere wijze mee om te gaan. Ook is er ruimte voor andere vragen.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Ook in de toekomst zal dit blijven. Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten. Je wordt de kracht en openheid die je werkelijk Bent en voorkomt herhalingspatronen in de toekomst.Online healingen met Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen


De online groepsavonden bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik, seksualiteit en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

De Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen helpen ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Je kunt de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken op ons centrum. Klik hierDe volgende Zelfrealisatie Krachtplaats tincturen zullen we tijdens deze serie behandelen:


Tweelingstraal- innerlijk Heilig Huwelijk

Tweelingstraal juni 2011 (1).JPG

 • Houd je meer van de ander dan hij of zij van jou? Wil je niet langer ontrouw zijn aan jezelf en jouw Weg?
 • Is het steeds duwen en trekken in een relatie en wil je dat niet meer?
 • Ben je op een dieper niveau bang voor verlating of voor overgave?Hartchakra

Hartchakra.JPG

 • Past je hart zich steeds aan anderen aan of wil je je hart volledig openen?
 • Wil je leren op vanzelfsprekende wijze liefde en steun aan te trekken en te schenken?
 • Ben je bang voor verlating, afwijzing of onvoorwaardelijke verbinding?


2e Chakra

Tweede Chakra Tuin-6822.jpg

 • Heb je moeite om lichtvoetig te zijn en te genieten van het leven? Ben je zorgelijk of vaak moe?
 • Vind je het moeilijk een vervullende zielsrelatie of fijne seks te hebben?
 • Heb je weinig contact met je innerlijke kind en voelen anderen jou niet aan?


Verlichte seksualiteit

Verlichte seksualiteit en Co-coreatie.JPG

 • Voel je de drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe?
 • Weet je dat je klaar bent voor een verlichte relatie op alle lagen, maar ontstaat die maar niet?
 • Wil je je openen voor anderen zonder maskers, leugentjes, verwachtingen of afhankelijkheid?

 
Bronliefde-Lemurische engelen

lemurisch bos 2013

 • Waar moet je zijn, wat is bedoeld?
 • Hulp bij het omgaan met je relatie of verdriet?
 • Heen en weer geslingerd worden tussen je ikje en het Goddelijk Zelf dat angstloos, besluitvaardig, en twijfelloze Liefde is

 

 

 


 

Praktische informatie:


De online cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur en wordt gegeven door Willeke Jansen. Iedere avond heeft een eigen thema welke wordt uitgediept middels een lezing.

Via de chat (uitleg over de chat ontvang je bij aanmelding) is het mogelijk vragen in te brengen welke Willeke zoveel mogelijk zal proberen te beantwoorden (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers). Iedere deelnemer kan de vragen en antwoorden meelezen en luisteren.

Naast de lezing wordt er ook een multidimensionale healing gegeven middels een Zelfrealisatie Krachtplaatstinctuur die resoneert met het onderwerp. Je zult voelbaar geopend worden naar een verruimd bewustzijn en in de verbinding worden gebracht met de Liefde van je ware Zelf. Je ontvangt healing op blokkades, diepliggende overtuigingen, innerlijke onveiligheid en overlevingsmechanismen welke de relatie met jezelf en/of met de ander kan stagneren, healing op de balans tussen mannelijk/vrouwelijk en op je seksualiteit. Elke healing brengt nieuwe lichtcodes binnen die het proces in jou en je verdere groei verdiepen.

Aan het einde van iedere les ontvang je een huiswerkopdracht. De huiswerk opdrachten helpen je bij het meer bewust te worden en stil staan bij hoe je functioneert in het dagelijks leven en hoe je het mogelijk kunt transformeren. Bij een volgende groeps avond bespreken we kort je ervaringen die je had door de huiswerkopdracht.

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.


De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data met uitzondering in mei ivm vakantie:

 

 • woensdag 25 april 2018
 • woensdag 9 mei 2018
 • woensdag 30 mei 2018 (let op 3 weken later ipv 2 weken)
 • woensdag 13 juni 2018
 • woensdag 27 juni 2018

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.
Ik ontmoet je graag online!

2 weken voorafgaand aan de start van de cursus wordt de prijs verhoogd naar € 235,00.

Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Telkens open ik de weg naar Godrealisatie en de ik-loze poort voor je. Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over tijdens mijn persoonlijke consulten, online en live workshops.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Ervaringen van deelnemers uit online cursussen met Willeke


"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"

Donald

"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.
Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"
 


"Na je online healing afgelopen woensdag is er zoiets moois ontstaan!
Mijn partner en ik hebben beide meegedaan en voelde beide zoveel herkenning in je verhaal over tweelingvlam. Zo veel dankbaarheid voelden we. Ook de grootsheid en het effect van onze relatie kwam binnen. We voelen ons beide meer bij onszelf. Hebben een stap gemaakt en het lijkt of we beide geraakt zijn in onze 2de chakra. Of er blokkades weg gevallen zijn. We zien onszelf beter. Er is iets geopend in ons waardoor we beide erg van onder de indruk zijn. De energie kan weer stromen. Dank je wel!"


Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn