Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

kernwoorden:
zielekind, verbondenheid, online cursus, innerlijk kind healing, goddelijke kracht, buikchakra

elohim
Volg ons ook op:

   

Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Workshop: 2019.W21
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, HSP
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
09-01-2019
23-01-2019
06-02-2019
20-02-2019
06-03-2019
vroegboekprijs €199.00Willeke JansenPrijs is inclusief
5 kruiden tincturen of Deva kruiden hanger
we rekenen extra verzendkosten vd tincturen voor buitenland
5 x online helende kruidenchanneling, huiswerkopdracht, kruidenkennis en mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen
aanmelden


Online avond cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de angst, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Het kan voelen alsof je leven en jezelf uit elkaar vallen of dat je maar niet bij je eigen diepliggende innerlijke zielskind kunt komen.

Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, zichtbaar worden, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude neiging opgebouwd vanaf je baby-peutertijd is nog aanwezig. Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor je dieperliggende raakbaarheid en gevoelservaring, denken dat het aan jou ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, lievig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn nog nauwelijks overschreven. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden.

Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig dit kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Leer hoe je je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.

 

Verlicht je buikgevoel en laat ook daar je Goddelijke Vonk, de Bron wonen

kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]Tijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op dit kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas dan kan het Goddelijke in je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties, seks) geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, gedrag en daden (basischakra). Je gevoelens en Liefdebehoefte zullen dan geen afgescheiden of onderdrukte innerlijk kind reacties meer kennen. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit Goddelijke Kracht en verbondenheid.

Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, teleurstelling, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte.

Door de online cursus zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar zul je steeds meer innerlijke vrede ervaren! Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, angst voor dominantie, autoriteiten en regelgeving zullen meer loslaten.
Ook kun je wat je leert tijdens de cursus gebruiken voor je eigen healingspraktijkpraktijk.

 


 

Online healingen met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

De online groepshealingen met de 13 dimensionale kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers van de Elohim Krachtplaats, bieden ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen. Door de eenheid in de groep wordt het veilig genoeg om jezelf te delen en ook in je buik en basis je goddelijkheid te beleven.

Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, dat je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifiek uitgezochte Elohim kruidentincturen en/of kruiden Deva hangers zul je prachtige gechannelde healingen ontvangen ter ondersteuning van je zielskind. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel, zullen duidelijk voelbaar, je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat hier aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke kan plaatsvinden. Ze helpen daardoor ook je hogere zieledelen, met hun verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten, in je persoonlijkheid te integreren. Dit zul je voelbaar merken tijdens het gebruik van de tincturen en de online channeling.

Je kunt de kruidentuin, maar ook de Zelfrealisatietuinen ook zelf bezoeken op ons centrum. Klik hier

 De volgende kruiden tincturen en/of kruiden Deva hangers, die je zielekind zullen ondersteunen, zullen we tijdens deze serie behandelen:

 

Hondsdraf
Afbeeldingenhondsdraf.jpgHeb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan?  Ben je een binnenvetter en komt er vaak teveel op je af? Praat je (kind) thuis wel maar (op school of) op het werk niet? Denk je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet je vaardigheden en kwaliteiten te laten zien en je op te richten? Zie je jezelf als niet van betekenis?

Goudsbloem
goudsbloem.jpgDe goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. Het versterkt je basisgevoel dat je er mag zijn. Het heelt je diepere basis onzekerheid en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen.

Berk
berken bomen.jpg
De Berk zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.


Kamille
kamille_left[1].jpg Kamille brengt diepe aarding en uitlijning met de kosmos. Ze helpt je fijngevoelige ziel dieper te ankeren in je lichaam en cellen en te gaan staan voor de verantwoordelijkheid over je eigen doen en denken. Ook brengt ze creatiekracht.


Braam
braam.jpgBraam brengt een heel mooi evenwicht tussen je kosmische en aardse krachten. Het maakt concreet, daadkrachtig en helpt bij het stellen van grenzen. Brengt evenwicht tussen voelen en doen. Helpt je om je niet te verstoppen achter activiteiten en je gevoelens gemakkelijker te tonen.


 

Praktische informatie: 

In 5 avond-onlinelessen van 1,5 uur zullen we de Elohim bio kruidentincturen en/of kruiden Deva hanger niet alleen voelen maar ook bespreken. Je leert hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal ik, Willeke, een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis ook voelbaar van geest tot lichaam. Op al de lagen van geest tot lichaam werken de tincturen en Deva hangers thuis verder, door o.a. het innemen van de druppels of de Deva hanger om te hangen. Een week van te voren krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) of kruiden Deva hanger thuis gestuurd die je tijdens de cursus, en in de maanden daarna, kunt innemen of bij je dragen. Deze kruidentinctuur en/of kruiden Deva hanger kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus is er ook een online rondje met ervaringen en vragen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen. 

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

  • woensdag 9 januari 2019
  • woensdag 23 januari 2019
  • woensdag 6 februari 2019
  • woensdag 20 februari 2019
  • woensdag 6 maart 2019

Mocht je één van de avonden niet mee mee kunnen doen, dan kun je de opname nog 2 weken (tot aan de volgende online avond) terug kijken en luisteren. Op de avond zelf meedoen is altijd krachtiger, omdat je mee trilt in het groeps eenheidsveld.

 


 

Ik ontmoet je graag online!

Over Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties. Telkens open ik de weg naar Godrealisatie en de ik-loze poort voor je. Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over tijdens mijn persoonlijke consulten, online en live workshops.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.

 Ervaringen van deelnemers aan een andere online cursus:

'Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.
Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank! '

"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."
Marlies

'Wat een prachtige healing! Kamille maakte mijn vermijdings gedrag duidelijk op aanraken en aangeraakt worden ( ben heel vroeger sexueel misbruikt). En dat vermijding niet hetzelfde is als heling. Toen de channeling begon, moest ik meteen huilen, er kwam heel veel verdriet vrij. Ook ging ik mezelf aanraken, wat ik lang niet gedaan had en daar kwam ook heel veel emotie los. Mijn eerste twee chakra’s ontkrampten en later ook mijn hartchakra en het hele borstgebied. Je had het over harnassen die verwijderd werden. Ik dacht dat heb ik niet, maar toen je het na afloop over schilden had, kon ik voelen dat ik ter bescherming wel degelijk een energetisch harnas om me heen had. Ik kreeg toen erge pijn bij mijn schouders en in mijn armen en had het idee dat er toen schilden van me af gingen. Op het laatst kon ik goed voelen dat er meer levenskracht in mijn buik aanwezig was.'
T.
 

Hoi Willeke,
"Heerlijk om te merken dat m’n wervelkolom meer ruimte krijgt en zich strekt, zoals je vertelde. Alsof mijn hoofd levenslang is afgekneld geweest, veel meer ontspannen gevoel in m’n hoofd ook daardoor. M’n onderrug ontspant zich steeds meer en m’n rechterkuit waar al 100 jaar een knoop in zat ontspant nu spontaan alsof ik nu echt langzamerhand met mijn beentjes op de aarde belandt. Fijne ontwikkeling. Dank je."

 

Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, teleurstelling, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open kunt zijn, blijf je ook in je onafhankelijke Lichtkracht. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en Liefdeswarmte

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn