Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.

kernwoorden:
zelfrealisatie tuinen, tetraeder, octaëder, merkaba, kubus, inwijding, icosaëder, geometrische vormen, elohim krachtplaats, dodecaeder, christusbewustzijn, basischakra

elohim
Volg ons ook op:

   

Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Workshop: 2018-Geo 2
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van Joke.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
17-03-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00Joke ElZiam NootebosElohim Centrelunch
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis entree Zelfrealisatietuien
aanmelden
16-03-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00Joke ElZiam NootebosElohim Centrelunch
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos

(neem warme kleding en/of regenkleding mee indien nodig)

octaeder nieuwsbrief formaat.jpg

Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen, lijnen en structuren in je aura en cellen die refereren aan fases van je innerlijke groei en bewustzijn. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou en de ontwikkelingsweg door meerdere van je levens en de bedoeling  van je huidige leven. Je ervaart dat zelf tijdens de workshop. In de oude mysterie- of inwijdingsscholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet werd de geheime kosmische kennis van Kubus en Octaëder onderwezen. Tijdens deze workshop vinden activaties en helende channelings plaats in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats. (neem warme kleding en/of regenkleding mee indien nodig) We zitten daarbij 2 x 1 uur met een groep rondom de 3,5 meter grote geometrische vormen en hun geweldige energieoverdracht! De verdere lezing en readings vinden plaats in de cursusruimte.

 

Wat brengt het jou naast, readings en kenniskubus nieuwsbrief formaat.jpg
De Kubus en Octaëder brengen je moed, stevigheid, bescherming en daadkracht. Ze verbinden je denken en gevoel, het geestelijke en het aardse en maken  onafhankelijke verbondenheid en kwetsbaarheid makkelijker. 

Tijdens de workshop worden je voelende ziel, bezieling, hoger bewustzijn, levenspad, Christusbewustzijn en Goddelijke Vonk dieper in je lichaam en gedrag geaard. De helende channelings helpen je je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, stappen zetten, geld, seks, relaties en materie, op verlichte wijze te leven en daarin staande te blijven vanuit je eigen lichtkern. De workshop en de door Joke geactiveerde geometrische vormen Kubus en Octaëder brengen je meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. dominantie, beïnvloeding en gezag op. Ze zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat en dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. Ze helpen jou jezelf en de maatschappij te verlichten. 
 
Je wordt geactiveerd tot natuurlijk heler, magisch werker en Sjamaan
Na afloop van de workshop zal witte magie verder in je leven verschijnen en je fijngevoeligheid en energiewerk versterken. Ook tijdens grofstoffelijkheid, macht en onmacht. Je basis wordt zo krachtig dat je nog meer zult opstaan. De lezing, satsang en readings brengen je inzicht in waar je ego-ik nog aan gehecht is waardoor je het functioneren van je Godsvonk en Lichtwezen meer op de voorgrond kunt gaan leven.

Dimensionale portals openen in je
Deze sterrenpoorten en je 5-9 dimensionale lichaam ken je vanuit Egypte, Atlantis en Lemurië. De versluieringen hiervan zuiveren zich tijdens de workshop zodat je al je Kennis, Gaven en Wijsheid en lichtlichamen vanuit de Oorsprong, weer kunt gaan toepassen en aarden. Collectieve velden van vele levens en zielegroepen zuiveren in je DNA en je hele systeem wordt opnieuw uitgelijnd met de Aarde, Galaxy en de Bron. Al je bewustzijnsniveau’s komen daardoor in trilling voor de nieuwe tijd. Je lichaam wordt een krachtplaats van intuïtie, magie en heling. De grotere kracht van het aardmagnetisme en de elektriserende kosmische krachten/liefde kun je gebruiken voor je eigen leven, bij healing of op je werk, zo gauw je ze in je lichaam kunt houden.

De geometrische vormen Kubus en Octaëder en de channelings helpen je je denken te verstillen 
De Elohim Octaëder en de helende channeling laden je energetisch sterk op met levensenergie en openen je kundalini kanaal en lichtlichamen voor je volledig potentieel. Ze zuiveren de pijn van je hart, zodat je grote Hart één kan worden met je zonnevlecht. Zo kan je Goddelijke/menselijk Hart fundering en aarding vinden in je alledaagse  houding, doen, denken, gevoel en gedrag. De helende channeling met Octaëder brengt je Lichtwezen op de voorgrond in je dagelijks leven en verbindt je met de natuurwezens, hun Rijken en met het Anastasia- en Merlinbewustzijn. Je soms afgescheiden voelend innerlijk kind wordt, tijdens deze workshop, het blije, magische kind dat dienstbaar is aan je ware Zelf, je hogere Gaven en Kennis. De versluiering tussen de lagen in jezelf lost op. 

De Octaëder activatie ontplooit je 8-12-voudig bewustzijn en verlicht innerlijk kind
De Octaëder brengt je het bewustzijnsvoertuig van je lichtlichamen, Goddelijke Vonk en kristallijnen zelf. Je zult de hemel op aarde brengen en je levensbestemming of zieledoel vinden. Wie deze staat van Zijn en kennis tot in de basischakra belichaamt kan healer en docent op magisch zelfrealisatie-niveau worden.

Tijd voor de overige helende tuinen en kristalwinkel 
Gedurende de dag heb je ongeveer 40 min. de tijd om in de andere soorten helende tuinen ook de andere geometrische vormen te bezoeken en ze in je lichaam op te nemen als healing. In de winkel is de door Joke geprogrammeerde, bergkistal geometrische vormenset met 10% korting te koop in de kristalwinkel.Deze bevat grote krachten die in je in kunt zetten voor chakra healingen bij jezelf, elkaar en voor je omgeving.

 


Ervaringen deelnemers:

"Ik heb de inhoud als vloeiend, organisch ervaren. En Joke vertelde het zo mooi en de activaties buiten waren ook prachtig. Een warme verbinding in de hele groep. Ik voel veel meer rust en een diepe vrede. Mijn ikje zat in de overlevingsenergie en ik voel me nu gesteund. Ik voel me niet meer buitengesloten. De 2 sessies eerder in de week hebben hier aan bijgedragen. Ik voel me energiek, bemind en ik voel me mooi. Mijn ware Zelf is stralend en alles voelt neutraal. Ik voel een verdieping, ik voel de eenheid in alles, in de tuinen voelde ik vergeleken met vorig jaar dat ik deel van alles ben. In het Lemurisch Bos eenheidservaringen. Ik voel de energie meer vanuit de aarde door mijn heen stromen. In de praktijk betekent dat nu ik weer thuis ben dat ik veel rustiger reageer, er is vrede in en om me heen. Alles lijkt wel te versnellen, je komt door deze workshop in een sneller transformatieproces. De verbinding met de buik is er meer en alles gaat meer stromen. Je hebt de mogelijkheid om helemaal los te komen van de mind en deze ondergeschikt te maken aan de buik." Debbie


 
Aanvullende workshop van morgen:
6 dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht


 

 Lees meer over de Octaëder en de Kubus op onze webshop

 


 

Andere aanvullende geometrische vormen workshops zijn:

Samen activeren deze workshops de Inwijdingsweg en codes naar Godrealisatie en verlichting tot diep in je lichaam waardoor je je gelukkig en heel gaat voelen.


 

Contacten route
T: +31 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn