Tweede chakra, Heiligbeen chakra, relatie chakra, seksualiteit

Tweede Chakra
Het tweede chakra of heiligbeen chakra is een energiepunt op onze onderbuik en onderrug, welke ook wel eens "relatie chakra" wordt genoemd.

 

Kenmerken goed werkende heiligbeenchakra

 heiligbeenchakra.jpg

Als het chakra goed werkt zijn we tegenover andere mensen en zeker tegenover het andere geslacht, open en natuurlijk. Seksuele vereniging met iemand waarvan we houden is een spontane belevenis welke beiden verrijkt. We kunnen verbaasd, geestdriftig en creatief in het leven staan. Ook hebben we genoeg lichaamsbewustzijn en voelen we ons onszelf in het lichaam.

 

Er is een goed ontwikkelde tastzin en een soepel draaiend bekkengebied. Alle hormonale klieren werken goed en onze haren, nagels en huid glanzen. We erváren ons eigen gevoelsleven niet alleen, maar kunnen er in alle opzichten ook goed mee omgaan. Er is feeling met ons innerlijk kind, onze stemmingen en verlangens. Boosheid, verdriet, ergernis worden niet onderdrukt, niet weggewerkt onder drukke bezigheden. We kunnen het herkennen, erkennen en er voor uitkomen.

Wil je meer leren over het basis chakra en andere chakra's en diepe healing ontvangen, klik dan hier voor de 'E-cursus 7 chakra stappen naar de ontwaakte nieuwe aarde mens'

 

Wat je hierbij kan ondersteunen:


 

Auteursrechten
Deze tekst mag worden overgenomen, mits in zijn geheel geplaatst, onder vermleding van Joke Nootebos, www.elohim-centre.org