Therapeuten producten

kernwoorden:
therapeuten, producten

elohim
Volg ons ook op:

   

Therapeuten producten

 

Etherische en basis olie

basis en etherische olie.JPGEtherische  en basis oliën van het Elohim Centre  zijn extra energetisch gereinigd en met healingsenergie opgeladen.

Lees verder

Kristal Chakra (healing) legging set

CHAKRA-KRISTAL-LEGGING  met geopende en geactiveerde  kristallen en halfedelstenen

 

De Elohim krachtplaats met engelen, is ook werkzaam in de kristallen waardoor hun licht en essentie diepgaand zuiveren en helen in de chakra's en het lichaam. De kristallen helpen de eigen engelen-energie en het gouden innerlijke kind verder ontwaken. Geopende en geactiveerde Elohim Krachtplaats-kristallen hebben een groter helend vermogen dan andere kristallen en halfedelstenen.

Van stuitchakra (1) tot kruinchakra (7)

 

Met geopende en geactiveerde kristallen (halfedelstenen) op chakra`s is een heel bijzondere healing mogelijk. De kristallen worden speciaal voor de persoon getest, gezocht en zijn voor niemand gelijk.

 

De kristalsoorten die er nodig zijn, vertellen veel over het innerlijk van de persoon, de ontwikkelingsmogelijkheden, de fase waarin degene nu zit en over zijn/haar aura en chakra`s. De kristallen zenden de specifiek belangrijke frequenties in de chakra`s. Daardoor kunnen blokkades ontladen worden, waarna heling, een weldadige rust en innerlijke harmonie gevoeld zal worden.

 

Effecten van een kristallegging laten doen bij een Elohim kristalmaster

De eerste tijd na de legging zal de cliënt meer ontspannen en in balans zijn en kunnen eventuele lichamelijke klachten verdwijnen. Het zal gemakkelijker zijn om naar de signalen van het lichaam en ziel te luisteren. De stem van het Hart wordt meer gevolgd als de chakra`s zich openen. Er zal minder twijfel zijn tussen voelen/denken, tussen Hoger Zelf/persoonlijk zelf en lichaam. De persoonlijke kwaliteiten zullen zich verdiepen en naar voren komen. Door een kristallegging worden zowel de fysieke, etherische, emotionele, mentale, astrale als geestelijke auralagen gezuiverd.

 

Je kunt een kristallegging in het Elohim Centre laten doen door ervaren Master Kristal Healers en in het 13-voudig Bewustzijn geopende edelstenen of zelf thuis leggingen geven

 

Met pyramide-kristallen, geometrische kristallen, of edelstenen van slechts één soort kun je het Hoger Zelf aktiveren en daarmee aansluiting maken op kosmische krachten, taken en kwaliteiten of diepgaande healing op een bepaald thema bereiken.

 

Begin daar echter niet zomaar aan. Ken je verantwoordelijkheid als healer.

Heel belangrijk is dat je weet wat de krachten van kristallen kunnen doen. Ze kunnen blokkades naar boven brengen en dan moet je er als healer wel kunnen staan voor diegene die van jou een behandeling krijgt. Ervaring hebben. Ook moet je kunnen “zien” wanneer het genoeg is en je een kristal van een chakra moet wegnemen of verplaatsen. Pas als je vertrouwd bent met en gevorderd bent in het werken met kristallen en met healing en begeleiding kun je denken aan een legging met één soort kristallen om een speciaal effect te bereiken.

 

 

regenboogchakrastenen.JPGDe meest veilige legging is de regenbooglegging. Hiermee kun je thuis beginnen.

(1) rode jaspis (2) carneool (3) gele citrien (4) rozekwarts (5) aquamarijn (6) sodaliet (7) amethist.

 

(1) rode jaspis (2) oranje carneool (3) gele citrien (4) rozekwarts (5) licht blauwe aquamarijn (6) donker blauwe sodaliet (7) paarse amethist. Leg edelstenen op de chakra's. De rode onderaan het lichaam en de paarse achter het hoofd of op de haarlijngrens. No 6 op het voorhoofd, 5 in het keelkuiltje, 4 op het hart, 3 op de maag en 2 op de onderbuik. Als je de geopende en geactiveerde regenboogset bij het Elohim Centre bestelt krijg je er meer informatie bij.

 

Reiniging en verzorging

Na afloop van de legging kun je de kristallen en halfedelstenen ontladen en opladen

 

Auteursrechten: deze sitepagina mag niet in zijn geheel, gedeeltelijk of aangepast worden overgenomen


 

Bij Elohim een chakra legging boeken

Wil je door van een Elohim Masterhealer en Kristalmaster een chakralegging met geactiveerde kristallen, speciaal voor jou gelezen, ervaren; bel voor een afspraak: T +31 (0) 597-541539  E info@elohim-centre.org 
Voor prijzen klik hier.  Voor overnachting, minicamping, Helende Tuinen, krachtplaats, route en omgeving

 


 

 disclaimer

 

 

 

 

 

 

Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn